senin unutulmaz fan üyeliğinden milletene?arkadaşlar bu kadar çok kaldırılması gereken dizi varken sırada,unutulmaz dizisini mi eleştiriyoruz.dizinin bayağı kitlesi var.hem ben unutulmazfan üyesiyim.dizimiz gayet güzel ilerliyor.her dizinin sayfasında hep dizi bölümleri hakkında yorum varken burası hep eleştiri sayfası haline gelmiş.arkadaşlar her dizi de emek var lütfen emeğe saygı gösterelim. unutulmaz dizisinin kaldırılması isteyenler biliyormusunuz o diziden kaç kişinin ekmek yediğini?ya sizin eşiniz görevli olsaydı (örneğin sette ışıkçı,kostüm sorumlusu vs) yine istermiydiniz dizinin kaldırılmasını.eğer bu kadar sevmeyip nefret ediyorsanız izlemeyin olur biter.sağlıcakla kalın.
senin unutulmaz fan üyeliğinden milletene?
emeğe saygı göstermek için illa o dizi yi beğenmek zorunda değiliz allah kolaylık versin onlara çalışıanlara
dizi saçma kim ya bunun yönetmeni ne bu böle bi küsüyo diğer hafta barışıyo saçamalığın daniskası resmen başka bişe değil izlemiyorumda zaten artık
fanlardakilere sölede yönetmene msj atın yeter daha ayrılıp barışmasınlar
senaryoyu değiştirsin artık para kazanıyolar bide bu diziden yazık be bi saçmalık için pehhhh-
bakınız önce sen değil siz diye hitap ediniz lütfen.ben dizinin fanı olduğumu söyleme gereğini sizi tatmin amaçlı söylemedim zaten.saygı duymak zorundada değilsiniz.kavgaya yer arıyorsanız da burası yeri değil.ne yazarsanız yazın size cevap vermeyceğim çünkü aynı dilini konuşmuyoruz.
sonu eda harunun evine gidip kamare karşısında bebeğine sunacağı kaseti çekerken fenalaştı darın harunun ev telefonunda harunu aradı.haruna izin verdiler konuşması için ve eda bağırarak çok kötüyüm gel cabuk gel dedi öle gelişti....eda yere düşerek film bitti
senin unutulmaz fan üyeliğinden milletene?
emeğe saygı göstermek için illa o dizi yi beğenmek zorunda değiliz allah kolaylık versin onlara çalışıanlara
dizi saçma kim ya bunun yönetmeni ne bu böle bi küsüyo diğer hafta barışıyo saçamalığın daniskası resmen başka bişe değil izlemiyorumda zaten artık
senaryoyu değiştirsin artık para kazanıyolar bide bu diziden yazık be bi saçmalık için pehhhh-tatlicadiarzu-
sen benimle aynı dili konuşamazsın zatensenin unutulmaz fan üyeliğinden milletene?
senaryoyu değiştirsin artık para kazanıyolar bide bu diziden yazık be bi saçmalık için pehhhh-
bakınız önce sen değil siz diye hitap ediniz lütfen.ben dizinin fanı olduğumu söyleme gereğini sizi tatmin amaçlı söylemedim zaten.saygı duymak zorundada değilsiniz.kavgaya yer arıyorsanız da burası yeri değil.ne yazarsanız yazın size cevap vermeyceğim çünkü aynı dilini konuşmuyoruz.
dizi saçma izlemiyorum diyorsunuz sonrada yönetmene söle senaryoyu değiştirsin diyosunuz beğenmiyorsanız izlemiceksiniz....yılın izlenenen filmi secilmiş bir dizi ne kadar kapanır durup düşünelim siz izlemiyor olabilirsiniz benim istediğimde izleyen kişileride düşünmediğiniz biraz saygı
önce okumasını öğren ne yazmışım??? zaten izlemiyorum artık
saçmalamaya basitleşmeye başladığından beri senaryo izlemiyorum bütün kalitesi düştü
sen izliyosun o izliyo beğeniyosun diye bende beğenmek zorunda değilim fikrimi düşüncemide yazmakta özgürüm senmi engelliceksin beni??
burası paylaşım platformu beğenen de olur beğenmeyende
beğenenden banane otursun seytersin
beğenene saygı istiyosun beğenmeyene saygı göstermiyosun-tatlicadiarzu-
Sağol canım, 2 bölümdür orda burda bayılıyo kız, haftaya doğurur artık heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?