Unutulmaz Atv

bence de iyi, ama artık edayla harun cıvığını çıkardı.
bi ayrıl bi barış.
bide harun meldaya haksızlık ediyor bence.
edayla tolgada gerçek bi evlilik yapsa züper olar :)

arkadaşlar bu kadar çok kaldırılması gereken dizi varken sırada,unutulmaz dizisini mi eleştiriyoruz.dizinin bayağı kitlesi var.hem ben unutulmazfan üyesiyim.dizimiz gayet güzel ilerliyor.her dizinin sayfasında hep dizi bölümleri hakkında yorum varken burası hep eleştiri sayfası haline gelmiş.arkadaşlar her dizi de emek var lütfen emeğe saygı gösterelim. unutulmaz dizisinin kaldırılması isteyenler biliyormusunuz o diziden kaç kişinin ekmek yediğini?ya sizin eşiniz görevli olsaydı (örneğin sette ışıkçı,kostüm sorumlusu vs) yine istermiydiniz dizinin kaldırılmasını.eğer bu kadar sevmeyip nefret ediyorsanız izlemeyin olur biter.sağlıcakla kalın.

eda ölücek mi acaba dün annemler izlerken baktım biraz düğün sahnesine bide sonu nu gördüm ölüyomu acaba düştü kaldı yolda :/

edacık ölmemiş ve dogurmamışta hala .. ama harunun başı dertte yine batu ya sinir oluorum ya geberesice

eda bu bölümde doğuracak galiba ...o doğum anında harunda batunun tuzagında telefon açıyo eda dayanacak gücüm kalmadı die harununda elleri kolları bağlı o sahne kaçmaz........bu arada yılın en iyi filmi seçilmiş ne güzellll

senin unutulmaz fan üyeliğinden milletene?
emeğe saygı göstermek için illa o dizi yi beğenmek zorunda değiliz allah kolaylık versin onlara çalışıanlara
dizi saçma kim ya bunun yönetmeni ne bu böle bi küsüyo diğer hafta barışıyo saçamalığın daniskası resmen başka bişe değil izlemiyorumda zaten artık
fanlardakilere sölede yönetmene msj atın yeter daha ayrılıp barışmasınlar
senaryoyu değiştirsin artık para kazanıyolar bide bu diziden yazık be bi saçmalık için pehhhh-tatlicadiarzu-

ayy batuu batuu allah seni napsın bilmiorum ki ya klava: tüü pis herif nalet.. zmanımıydı ya adamı kaçırıcak .. üff şu feyyazada snir oldum söyle kızın kim oldugunu da kurtulun işte be ne adammış ya hala agzını açmadı ..

edanın anneside imana geldi galiba bebegi babasız bırakırken düşünmedi..şimdi ah kızım vah kızımla olmuyo .. ohh iyi oluyo ona ceksin öyle

sonu eda harunun evine gidip kamare karşısında bebeğine sunacağı kaseti çekerken fenalaştı darın harunun ev telefonunda harunu aradı.haruna izin verdiler konuşması için ve eda bağırarak çok kötüyüm gel cabuk gel dedi öle gelişti....eda yere düşerek film bitti

Sağol canım, 2 bölümdür orda burda bayılıyo kız, haftaya doğurur artık heralde.

dizi saçma izlemiyorum diyorsunuz sonrada yönetmene söle senaryoyu değiştirsin diyosunuz beğenmiyorsanız izlemiceksiniz....yılın izlenenen filmi secilmiş bir dizi ne kadar kapanır durup düşünelim siz izlemiyor olabilirsiniz benim istediğimde izleyen kişileride düşünmediğiniz biraz saygı

Eda nın mimikleri hep aynı ağız hareketlerinden oluşuyor. çok nadir izliyorum diziyi ama her gördüğümde zırıl zırıl ağlayan kaçan bir kız var.
birde yeter artık ne olursa olsun, açıklayacağım seni alıp burdan gideceğim diyen Harun var:)))
bu film ya bitmeli ya da senaryosu tamamen değişmeli.

önce okumasını öğren ne yazmışım??? zaten izlemiyorum artık
saçmalamaya basitleşmeye başladığından beri senaryo izlemiyorum bütün kalitesi düştü
sen izliyosun o izliyo beğeniyosun diye bende beğenmek zorunda değilim fikrimi düşüncemide yazmakta özgürüm senmi engelliceksin beni??
burası paylaşım platformu beğenen de olur beğenmeyende
beğenenden banane otursun seytersin
beğenene saygı istiyosun beğenmeyene saygı göstermiyosun-tatlicadiarzu-

canım ben okumasınıda biliyorum yazmasınıda senin düşüncelerini kısıtlayan kimki... ben okumasını öğrenceme sen anlamasını öğren bi kere.tartışma yaratmak istemiyorum ...ne yazmışım asıl sen oku bi... ben sana izle demiyorumki heleki zorlaaa izleyen izler izlemeyen izlemez izleyenede saygı diyorum..beğenmessin buna lafım yok ama konu itibariyle herkesin ağzında kapansın konu saçma sözler var olabilir saçma size göre izleyene göre değilll.saygı gösteriyorum saygıda görmek isteriz

Son düzenleme:
Sağol canım, 2 bölümdür orda burda bayılıyo kız, haftaya doğurur artık heralde.

efet efet bekliyoruz artık bi doğursun hoş temmuz birde başladı dizi ogünden bu yana tanışmalarını falan sayıpta hamile kalasıya 6, 7 aylık olmuş oluyorda DDDD erken doğum olacagı için:)) bekliyoruz artık :hulya:

Son düzenleme:
anlama özürlü değilim çok şükür nisan annesi
dizinin senaristi gibi zoruna gitti niyeyse cvp yazdın
düşüncemi söyledim bundada özgürüm ister kapansın derim ister saçma derim hı ben böyle söyledim diye diziye kapatcak değiller düşüncemi yazıyorum sadece buraya ve bu benim hakkım
size iyi seyirler
iyi seyredin yakında edanın annesi harunun babasından hamile kalabilir
yada edanın ablası edanın kocasından hamile kalabilir puhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…