Unutulmaz dizisinin yapımcısı Ahmet Bayram'ın, dizinin 61. bölümde final yapacağını açıklaması üzerine yayıncı kuruluş ATV ve yapım şirketi Stil Medya, dizinin izleyicileri tarafından mail ve telefon yağmuruna tutuldu. Yoğun baskılara dayanamayan yapımcı, senarist ve oyuncularla toplantı yaparak diziyi devam ettirme kararı aldı.
Yapımcı Ahmet Bayram, "Yurt dışından Almanya, Avusturya, Hollanda, Bulgaristan ve Türkiye?deki izleyicilerimizden aşırı mail ve telefon aldık. İzleyici dizinin bitmesini istemiyor. Kanalla görüşerek diziyi devam ettirmeye karar verdik" dedi.
isabet olmuş nefret ediyorum bu diziden hayatımda böyle sacma sapan bir dizi görmedim
gene kurtulamadıkbitmiyormuş ki canım devam kararı almışlar
yaa ben bu diziyi en son izlediğimde eda hamileydi,haftasonu mu ne gündüz tekrarına denk geldm neler olmuş öle yawwedanın babası nerden buldu o kadar parayı adam köşe olmuş,niye terketti karısını?eda bi türlü doğurmak bilmiyodu şimdide çocuk kocaman olmuş meldayı göremedm pek o ne alemde hala harunun peşinde mi?ayrıca bu edayla harun nie hala ayrılar yaa dertleri ne
bende fragmanda gordum batuyla melda birlikte galiba :)) kimin eli kimin cebinde belli deil valla
yanı hala suruyor ya gecen bır ızleyım dedım bakalım neler olmus.harunu yıllarca ablasıyla paylastı.hatta ablası hamıle bıle kaldım deyınce kabul ettı.ablası ayrılınca barıstı gıttı harunun ewınde kaldı nıkah hazırlıgı yaptı gelınlık gıydı.ama ne hıkmetse harunun opusme resmını gordu dıye hemde onları bırakıp ayrılmısken yasandıgını bıldıgı bısey ıcın harundan ayrıldı bu ne yaaa bu yazanlar gecmısı hatırlmıyormu kımse onları uyarmıyormu ablaya ewet baska kıza mı hayır nasıl yanı anlamadım ben olayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?