Unutulmaz Atv

Dünkü bölüm şu sahnesi çok saçmaydı.
Eda ameliyattan çıktıktan sonra kızının tedavi olduğu odaya kadar yürüyerek gidebiliyor da bir sonraki sahnede Eda'yı annesi bir bebek gibi yemek yediriyor.İlk önce yemek yediriliş sahnesini daha sonrada kızının odasına gitmesini gösterse daha gerçekçi olacaktı.Bu kadar saçmalık olmaz,bence ilk önce halka seyrettirmeden önce kendilerinin seyretmesi gerek bu dizileri.

ayyy o ne öyle!!
az önce son bölümünün 5 dk sını izledim. eda hala salak. harun başka kadınla gitmiş. çocuğu da almış. 4 sene geçti geri geldiler.
çocuk da aynı annesinin gıcıklığında... off ömrünü yer insanın bu dizi..

Bitmesini en çok istediğim dizidir kendisi bu kadar saçma bu kadar entrika dolu bu kadar iğrenç bir dizi hayatımda izlememiştim. Aile yapısı diye bir şey bırakmadılar ortada, kanala yazıcam bu dizi bir an önce kalkmalı.

Unutulmaz dizisinin yapımcısı Ahmet Bayram'ın, dizinin 61. bölümde final yapacağını açıklaması üzerine yayıncı kuruluş ATV ve yapım şirketi Stil Medya, dizinin izleyicileri tarafından mail ve telefon yağmuruna tutuldu. Yoğun baskılara dayanamayan yapımcı, senarist ve oyuncularla toplantı yaparak diziyi devam ettirme kararı aldı.

Yapımcı Ahmet Bayram, "Yurt dışından Almanya, Avusturya, Hollanda, Bulgaristan ve Türkiye?deki izleyicilerimizden aşırı mail ve telefon aldık. İzleyici dizinin bitmesini istemiyor. Kanalla görüşerek diziyi devam ettirmeye karar verdik" dedi.

isabet olmuş nefret ediyorum bu diziden hayatımda böyle sacma sapan bir dizi görmedim

yaa ben bu diziyi en son izlediğimde eda hamileydi,haftasonu mu ne gündüz tekrarına denk geldm neler olmuş öle yawwedanın babası nerden buldu o kadar parayı adam köşe olmuş,niye terketti karısını?eda bi türlü doğurmak bilmiyodu şimdide çocuk kocaman olmuşmeldayı göremedm pek o ne alemde hala harunun peşinde mi?ayrıca bu edayla harun nie hala ayrılar yaa dertleri ne

bende fragmanda gordum batuyla melda birlikte galiba :)) kimin eli kimin cebinde belli deil valla

bende fragmanda gordum batuyla melda birlikte galiba :)) kimin eli kimin cebinde belli deil valla

batuyla melda mııı,intikam mı alcaklar acaba,batu harunun arkasından işler çeviriyodu çünküo enişteyle de işbirliği yapıyolar heralde..eniştede meldaya aşık olur melda da iki adam arasında kalır yakında

yanı hala suruyor ya gecen bır ızleyım dedım bakalım neler olmus.harunu yıllarca ablasıyla paylastı.hatta ablası hamıle bıle kaldım deyınce kabul ettı.ablası ayrılınca barıstı gıttı harunun ewınde kaldı nıkah hazırlıgı yaptı gelınlık gıydı.ama ne hıkmetse harunun opusme resmını gordu dıye hemde onları bırakıp ayrılmısken yasandıgını bıldıgı bısey ıcın harundan ayrıldı bu ne yaaa bu yazanlar gecmısı hatırlmıyormu kımse onları uyarmıyormu ablaya ewet baska kıza mı hayır nasıl yanı anlamadım ben olayı....

Orası öyle tabi canım ama güzel bir dizi bence..

bu diziyi kimse izlemiyomu bi tek ben izliyorum galiba muhtesem yüzyıl bitiyo sonra bunu izliyorum kimse yorum yapmamış en arkalara gitmiş eda dahada güzelleşmiş

geç başlıyor dizi arada izliyorum ama aynı şekilde devam ediyor sanki değişen birşey yok
bir türlü edayla harunu kavuşturmadılar bir küs bir barışık gidiyo ilişkileri:97:
yani hem merak ediyor hem de sıkılıyor insan diziyi izlerken

Diziyi sürekli izleyen biri değilim ama geçen hafta içime oturdu.
Yağmur öldümü gerçekten.
Edanın yağmurla ilgili hayallerinin gözünden geçtiği bölüm ağlattı beni.
Aslında haruna sinir oluyorum.
Meldaya, edaya daha birçok kişiye ama epeydir yayınlanan bir dizi demekki izleniyor.

geç saatte başlıyor, izliycek başkada bişiy olmayınca
ara sıra takılıyorum
bu bölümünün sonunu göremedim ama yağmura bişiy mi oluyor yoksa :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…