Unutulmaz Atv

Hala yayınlanıyor olması bile mucize..
Herkes kabız gibi içinden içindne konuşuyor dizide.
Sürekli duygu sömürüleri..
sürekli yanlış anlaşılmalar..
eşimle komedi niyetne izliyoruz bazen.
çok gülüyoruz..

Arkadaşlar boşverin yaaa, kırmayın birbirinizi bu yüzden :teselli: ardı önü dizi... hayattaki tek derdimiz bu olsun inşallah... a.s.

bende cahil biri değilim okudukklarını anlamıyacak kadar ay ben sana özgür değilsin sen düşüncelerini yazmıcaksın demiyorumki neden takıldın buraya onu anlamadım.tmm izlemiyorsan tartışma konusuda yapmıcaksın sen dedin die heralde kapatmıcaklar diziyi...konu o değil konu saygı meselesi diyorum ama yok anlaşılan anlaşılmıcak dediğim...... ayrıca konu tespitinizde saçmalardan seçmelerrrrkafamçokkarıştı

benim hiç tartışmaya niyetim yok canı sıkılan polemik yaratıyorkaydirigubbakcemile2

hiç canını sıkma zaten arkadaşım.birazcık kafa dağıtıp günün stresinden çıktığımız,tatlısıyla acısıyla bir şeyler paylaştığımız bir yer burası.aynen devam güzel paylaşımlara...yanlız arkadaşım saygı çerçevesinde konuşan ve aynı dili konuşup anlaşabildiğimiz dostlarla devam muhabbetlere.sağlıcakla kal canımkaydirigubbakcemile5

doğru söylüyorsun şekerim kafa dağıtmaya giriyoruz şuraya strese gerek yok sende sağlıcakla kal a.s.

Süpersin,Çok sıkıcı bir dizi bencede :1no2:
Hele Edanın konuşması beni bitiriyor

nisan annesi sen beğenmeyene saygı duymuyosan ben de senin beğenmene duymam
sürekli aynı şeyi yazıyosun beğenmiyorum burayada onu yazarım niye celalleniyosunki
o kadar beğenmeyen insan yazmış benim yazımın aralarındada var
niye beni buldunki çatcak boşa yol alırsın
sakin ol relaksss relakssss

Son düzenleme:
tartışma uzamasın
ilk uyarı...
burda herkes dilediğince fikirlerini yazar
tabii aşırı kaçmamak şartıyla

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ve :karnina gulmekten agrilar giren smileyi:

izlerken karın ağrısı olduğum dizi
eda sürekli ağlak bi ifade de harun ise acılı emrahın 2010 şubesi sanki

ay bu eda aglamaktan hasat oldu kiz. arkadasin dedigi gibi herkes herkesden hamile kalabilir:roflol:

anam bu ya bu diziden kim kimden hamile .....kim kimin babası anası sevgilisi kocası
birde ortalarda aglayan bir kız var..bir doguramadı gitti....

nasıl bir senaryo nasıl karıştırmıyorlar hayret ben çözemedim..........heleki o harun ne itici tipi var derin dondurucu mubarek ya

saçma bi konusu var belki ama ben izliyoprum doğruus seviyorumda bu diziyi izlettiriyor kendini ayy yağmur bebekte doğdu artık edayla harun ayrılıp barışmaz yağmur bebek bi bölüm bulunur bi bölüm kaçırılır sanırım :))
ama çook tatlı bi bebek ya maşallah

eda da anca dogurabildi 1 sendir hamile kizcaz. zaten dizide karni bir inyodu bir sisyodu........kaydirigubbakcemile3

bir de bu dizi yılın en iyi çıkış yapan dizisi diye bir ödüle layık görülmüş sanırım...marifet en iyi çıkışı yapmakta değilki o çıkışı sürdürebilmekte...çok saçmaladılar cidden..kimin eli kimin cebinde belli değil artık..harunla eda bir küs bir barışık baydı...

en iyi cikis yaptigi dogru, baslarda iyi idi. sonradan sapittilar. kimi kimden hamile biraksak diye sasirdilar senaristler. su harunun surati da beni deli edecek. adam bir defa olsun gulmedi ya.

eda sadece ilk bölümde ağlamadı.
geriye kalan bilmem kaç bölümde ağlamaktan haşat oldu. bir yüzü gülmedi.
bir ara meldayı psikopat yaptılar Allahtan sonra vazgeçtiler herhalde dediler ki daha fazla saçmalamayalım.
dizinin bölümleri kendini o kadar çok tekrar ettiki anlatamam. dizi o kadar yavaş yol aldı ki.
10 bölüm izlemeseniz sonra izleseniz kesinlikle şu cümleye şahit olurdunuz
"bunu yapamayız Harun. Buna hakkımız yok. sen ablamla olmalısın. "
her bölümde bu cümleler aynen vardı.
dünya kadar olay oldu ve hepsi sadece 9 ay içinde oldu. zaman ayarlamasında büyük mantıksızlık vardı.
kızın karnının çok geç şişirdiler. vs vs vskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…