- Konu Sahibi storm_angell
gecicek soz sana, herseyin ilaci zaman, karsina daha kimler cikicak bak gor sen, analar ne yigitler dogurur, bu aklina bile gelmicek birgun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooyyyy canım iyi dileklerin güzel düşüncelerin içinn çok çok teşekkür ederim inşallahhhh.gecicek soz sana, herseyin ilaci zaman, karsina daha kimler cikicak bak gor sen, analar ne yigitler dogurur, bu aklina bile gelmicek birgun![]()
ooyyyy canım iyi dileklerin güzel düşüncelerin içinn çok çok teşekkür ederim inşallahhhh.
özelden yazarmısın lütfennnnn çok merak etimm nolurrrrayıp dedigimi yazsam kesin unutursun ..sen anla :))))))))
inşallah olursun :)))))
hahahaha ayyyy tüm erkeklerden soğudummmm yaaaayazdım :)))
osturuklu koca mevzusu hahahahahama bizde merak ettik nolcak şimdi
aa aaa sadece evlilikten değil hayattan soğutmalıkmış ama buosturuklu koca mevzusu hahahahah
:) sepho allah korumuş seni o zaman çapkınlık bile yapamamışsın canım ya :)Benim yara bandının markası iyi çıktı sanırım. Ama inan böyle güzel gidecek, sonu evlilik olacak falan diye düşünmedim. Ayrıldık ve ben bundan sonra böyle yaşıyacam, nerde akşam orda sabah, her gün başka bir adamın kolunda olucam moduna girmiştim. İlk karşıma çıkan da benim şapşirik kocam oldu. Öyle daha iyisi olsun, daha iyi bir ilişkim olsun modunda değildim yani. Şans mı diyeyim, allah acıdı halime mi diyeyim bilemedim.
Aynen aynen, o ruh haliyle kesin moka batardım ben.:) sepho allah korumuş seni o zaman çapkınlık bile yapamamışsın canım ya :)
o zaman ters psikoloji yapmak lazım bende sen gibi diyeyeim hemen çıksın hayatımın aşkı :)Aynen aynen, o ruh haliyle kesin moka batardım ben.
Yarın daha da iyi olucaksınız inş zaman ve sabırayyy bu gün biraz daha iyiyimmmm