unutursun için yana yanaaaa

Bir az zaman geçsin sen bile şaşacaksın nasıl geçtigine acının.
Acın geçene kadar da başka bir ilişkiye (çelişkiye) açık olmak sana zarar verir

acını yaşabildiğin kadar yaşa.
sonra birden hafiflediğini hissedeceksin,
bitmez sandığın acı bitmiş olacak ve sen yeniden başlayacaksın..

herşey okadar güzeldiki biranda ne hale geldik acaba beni düşünüyormu yada üzülüyormu benim gibi
BİLMİYORUM AMA ŞUNDAN KESİN KEZ EMİNİM ONUN ÜZÜLÜP ÜZÜLMEMESİNİN SANA HİÇBİR KATKISI YOK SEN KENDİNİ TOPARLAMAYA BAK VE SADECE KENDİNİ DÜŞÜN, TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN ARKADAŞIM

Valla açıcaksın sürükleyici dizi izleyeceksin, (Türk dizisi değil Amerikan ya da Kore dizisi izle)
Açıcaksın en komik filmleri izleyeceksin.
Ondan sıkıldığında dışarı çıkacaksın ondan sıkılınca örgü ör,
Oyun oyna, yemek yap,kitap oku odana kapatıp tek başına oturma ama
Eğer tek yaşıyorsan da arkadaşlarını çağır.
İlk gece çok zor oluyor, diğerleri bi nebze daha kolay, 2 hafta sonra çok acıtmamaya başlıyor sonra da zaten alışıyorsun

ya anlamadım beni aradı duymadım sonra ben onu aradım meşguldü mesaj attım seni aradım ama mesgul dun diye
aramadı 1 saat oldu birdaha aradım açmadı ne yapmak istiyor bu

ya anlamadım beni aradı duymadım sonra ben onu aradım meşguldü mesaj attım seni aradım ama mesgul dun diye
aramadı 1 saat oldu birdaha aradım açmadı ne yapmak istiyor bu

Neden ayrıldınız bilmiyorum ama acı çektiğine göre o ayrılmak istemiş
O aramış duymamışsın sen aramışsın tamam neden mesaj atıp tekrar aradın ki.
Ben eskiden sevgilimden ayrıldığımda(ki severek ayrılmıştık) beni deli gibi seven çocuk bile ben onu arayınca havalara girmişti.. Afralar tafralar, kendini bişey sanmıştı, ne zaman ben aramadım, sormadım meraktan çatladı.
Diyeceğim o ki o seni arayıp görmediysen sende onu ara ama kısa, sona kadar bekleme
Ama aramazsa arama, neden aradın yazma derdini söyleyecek insan arar konuşur incileri dökülmez
Nasılsın gibi mesaj atarsa çok kötüyümm ölüyorum falan yazma " iyiyim sen " yaz geç cevap yazmazsa üsteleme uzun uzadıya cevap yazma. Şöyle oldu böyle oldu gibi dinlemek isteyen dinlerdi zaten
Kafalarında silah yok dönmek isteseler dönerler,
Şimdiye kadar ayrıldığı kızın geri dön özledim tekrar başlayalım lütfen sözlerine tamam diyen
Üzülmesine ağlamasına yelkenleri indiren erkek görmedim, çünkü taş kalpliler
Ha bunları erkek söylediğinde affeden kız gördüm kendimde dahil.

Sevgilin napmak istiyor. Bilmem belki canı sıkıldı o an konuşacak kimse bulamadı konuşmak için aradı,
Ama sen açmayınca başkasını aradı ( Böyle yapan erkek çok var)
Bi an yanlışlıkla aradı, geri alamadı,
Belki beni hala seviyor mudur unutamaz beni diye aradı.
Düşünme o yüzden dönecek olana sen adım atmasanda döner.

kesinlikle haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…