- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
o kelimden nasıl kendimden nefret ettiğimi çıkardınız da bakışlarımı hayal ettiniz bilmiyorum. Haremlik selamlık gibi bir durum var. Bu dediğim sevgilisi olanlar da karışık olan gruplardan."Sap" kalmak nedir ya? Bu kadar mı nefret ediyorsunuz kendinizden? Ölecekmişsiniz gibi konuşmuşsunuz okulda sevgili bulamazsanız. Ayyyy sizin bakışlarınızı düşünemiyorum etrafa.
Bizim kampüs de çok elit bir semtte ama ortamı fiyasko. Bir kafeteryası bile yok. Okuldan çıkınca ya da okula girince kültür şoku yaşıyorsun gibi bir şey.
Ama okul dışında da hayatlar var biliyorsunuz değil mi? İnsanların okulda sevgilisi olabiliyorsa haremlik selamlık gibi bir durum yok ve bence sorun sizde.
işte farklı insanlarla kaynaşacak ortam yok .Herkes grup grup oturuyor çok sninir bozucu. yani gidip başka gruptan biriyle yemek falan yesem bi kaç gün herkes arkamdan laf eder diğerleriye küstü mü, başka gruba mı gitti diyeBiri sap mı dedi?
Saplık bizim işimiz.
Dostum sen kendin gidip farklı insanlarla kaynaş o zaman. Dedikoducu kız grubuyla geçmez 4yıl, o ne öyle lise gibi.
Bir de illa okulundan birini mi bulmak zorundasın ki?
haklısınız ben de böyle düşünürdüm, birinden iyice etkilenmeden sevgili olmam gibi. ama etrafımdaki herkesin bir bir çıkmaya başladığını görünce ister istemez etkilendimYani bu tamamen seninle alakali bir durum. Farkli arkadasliklar istiyorsan git kluplere etkinliklere vs katil. Aktif ol yani. Ister istemez cevren olusacak.
ikinci kisma gelirsek universitede sevgilin olmasa ne oacak Allah askina. Her olan napiyo basi gogemi eriyor anlamadim? Karsina birisi cikarsa seni etkileyen yos devam edersin, sirf amerikan filmlerindeki gibi illa biseyler yasamis olmak, bos kalmamak tabiri caizse takilmak etmek vs icin sevgili isteyenleri hic anlayamadim.
En guzel caglarim demissin. Bence en guzel caglarini sonu belli olmayan iliskiler pesinde degilde daha kayda deger seylerde degerlendir.
Amaaan yapsınlar dedikodunu, nolacak?işte farklı insanlarla kaynaşacak ortam yok .Herkes grup grup oturuyor çok sninir bozucu. yani gidip başka gruptan biriyle yemek falan yesem bi kaç gün herkes arkamdan laf eder diğerleriye küstü mü, başka gruba mı gitti diyesevgilisi olanlar da ya hazırlıktan ya liseden ya da işte bi şekilde okuldan buluyor.
Ben konunun tamamından çıkarttım, evet ortamınız ziyadesiyle iç bunaltıcı ama yapacak bir şey yok. Bence kız arkadaş ortamınızı değiştirin. Ben hazırlık okudum mesela ikinci sınıfa geçtim 4 kişilik bir gurubumuz var o da hazırlık sınıfından. Ha hazırlık olmasaydı da not alma verme, whatsapp grubu, sınavda kopya sonrası teşekkür, yemekhanede afiyet olsun dilekleri, makineden kahve alma sırasında muhabbetle ister istemez bir etkileşim oluyor. Bunlar da sizin elinizde oluyor.o kelimden nasıl kendimden nefret ettiğimi çıkardınız da bakışlarımı hayal ettiniz bilmiyorum. Haremlik selamlık gibi bir durum var. Bu dediğim sevgilisi olanlar da karışık olan gruplardan.
İnsanoglu fıtratında var işte her seyden etkilenir. Bu hepimizde boyle. Ama sen etkilendigini degi dogru olani yapmak icin cabala. Ne diyim hakkinda hayirlisi.haklısınız ben de böyle düşünürdüm, birinden iyice etkilenmeden sevgili olmam gibi. ama etrafımdaki herkesin bir bir çıkmaya başladığını görünce ister istemez etkilendim
Onlar bizde de var zaten. Ama okul bitince herkes bir yere dağılıyor, haftasonları da öyle. Ben çok toz pembe hayal etmişim ünv ortamını.. bu lisenin devamı gibi oldu ve daha sıkıcısıBen konunun tamamından çıkarttım, evet ortamınız ziyadesiyle iç bunaltıcı ama yapacak bir şey yok. Bence kız arkadaş ortamınızı değiştirin. Ben hazırlık okudum mesela ikinci sınıfa geçtim 4 kişilik bir gurubumuz var o da hazırlık sınıfından. Ha hazırlık olmasaydı da not alma verme, whatsapp grubu, sınavda kopya sonrası teşekkür, yemekhanede afiyet olsun dilekleri, makineden kahve alma sırasında muhabbetle ister istemez bir etkileşim oluyor. Bunlar da sizin elinizde oluyor.
Bazen kendimi komple derslerime vermek istiyorum ama o kadar zor ki zaten ortalama yapıp okul değiştirmek falan da..İnsanoglu fıtratında var işte her seyden etkilenir. Bu hepimizde boyle. Ama sen etkilendigini degi dogru olani yapmak icin cabala. Ne diyim hakkinda hayirlisi.
yoksa mühendislik fakültesi de mi haremlik selamlıkResmen yazdilarinla benim yaşadıklarım ve dusuncelerim aynı
Off off ..
yoksa mühendislik fakültesi de mi haremlik selamlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?