ünv okul ortamımı sevemiyorum :(

Ne güzel bir ortammış.. Ben de arkadaş, sevgili olaylarında f azla hayal kurmuşum. Evdeki hesap çarşıya uymuyormuş napalım buna da şükür
Bende her yeri birincisi gibi sanıyordum buraya başlamadan önce ama değilmişeskiden derdim insanlar nasıl ortam kuramamaktan yakınıyor koca üniversitede ama işin aslı öyle değilmişen iyisi pek bir beklentiye girmemek olacağı varsa olur zaten.bizim sınıftakilerde çok hırslı kendimi sorguluyorum bazen bu sebeptenbu yıl derslere odaklanmaya karar verdim zaten çok insan arayan biri değilim sende baktın olmuyor öyle yap okul dışı çevre edinebilirsin imkanın varsa bir kursa yazıl.benim bölüm biraz ağır ama dil kursuna yazılmayı düşünüyorum değişiklik olur hem bu sıkıcı ortamdan

Benim de bölümüm ağır maalesef.. buna rağmen kursa gidiyorum ama öyle ileri düzey bi arkadaşlığım olmadı kimseyle. Belki de sorun ben de bilemiyorum..Oluruna bırakmak en iyisi galiba. Çok düşündükçe daha çok olumsuz oluyor.

Aynı şeyleri bende yaşadım üniversitede.Halbuki lisede çok sosyal bir insandım.Üniversitede kaynaşamadım kimseyle,1 yakın arkadaşım vardı (güya yakın) gözünü hırs bürümüştü kızın.Hem kıskanç hem hırslıydı.En azından başına böyle biri denk gelmemiş,umarım gelmezde.
Söylendi mi bilmiyorum ama okul değiştirmeyi denesen?

Canım inan birinci tecrübem böyle olsa bende senim gibi üzülürdüm sonuçta bu yıllar geri gelmeyecek ama napcaksın en iyisi olumlu düşünmek ve mümkünse ortamını yavaştan değiştir yada genişlet ancak öyle daha çok insan tanırsın.inan hep aynı muhabbetle insan bunalır en az 4 yıl.

evet beterin beteri var. İnşallah gelmez teşekkür ediyorum.. Okul değiştimem için yüksek ortalama yapmam lazım o da benim bulunduğum hırslı ortamda çok zor..

haklısınız.. benim yaşadıklarımı yaşayanların olmasını bilmek biraz olsun rahatlattı. Tavsiyelerinizi denemeye çalışacağım. Teşekkürler :)

Bi fark yok benim de böyle. Ama ben memnunum. Şu an tek bir tane yakın arkadaşım var yetiyor napayım. Görmek istediğin değişimi sen yapmalısın.

Ay ünv.ortamı ne kadar değişmiş.ben önlisansı 2009 da bitirdim.ama hayatımın en güzel 2 yılıydı.okulum askeriyeden bozma bi okuldu.evime çok uzaktı 2 saat gidip 2 saat geliyodum.ama resmen uça uça gidip geliyodum.arkadaş ortamımız çok güzeldi.sosyal medya bukadar yaygın değildi.gurubumuz kızlı erkekli 8-10 kişi vardık.heryere sürü halinde gider gelirdik.arkadaş ortamı çok önemli.valla benim tekrar o yıllara dönme şansım olsa hiç düşünmem dönerim.

ne güzel sizin adınıza çok sevindim :) sosyal medya çıktı mertlik bozuldu mu diyelim Darısı bizim başımıza böyle ünv hayatının..

Aktivite gruplarına katılabilirsin dağcılık, fotoğraf kulübü gibi. Oralarda ortam yaparsın. o sınıfta bikaç karma grup var demiştin onların birine katıl ucundan bucağından:) doğum günü kutlaması falan olursa katıl. Yemekhanede yemek yerken boşsa o grubun masası oraya otur izin isteyerek tabi. . Sevgili olayı da nasip ya, sevgilin olsa da busefer hep onla gezeceksin aynı bölümdeysen hele. Boşver son seneye doğru bulursun:) isminden anladığım kadarıyla sağlıkçısın sanırım, eğer öyleyse stajlarda da ortam yaparsın. Benim düşüncelerim bunlar

ne güzel sizin adınıza çok sevindim :) sosyal medya çıktı mertlik bozuldu mu diyelim Darısı bizim başımıza böyle ünv hayatının..
Aynen canım aynen.şimdi kızlar yok instegramda şu şunu giymiş şunla foto atmış bilmem nede bilmem ne ay çok sıkıcı gerçekten.biz tabu çok oynardık mesela canlı müzik yapan yerlere çok giderdik.sohbet vardı dedikodu değil.inşallah seninde ilerleyen yıllarda iyi olur.

Aynen benimde öyle grubum vardı seneler öncesinde okuduğum ilk bölümde sürü halinde gezerdik daha bir samimiydişimdi bakıyorum muhabbet hep aynı dedikodu,din,alışveriş,makyaj,dersbirde gerginlik oluyor bazı dini,siyasi konulardan arada pek benlik şeyler değil yani arada kalıyorum bazenbenim okul biraz tek tip insandan oluşan bir yer onunda etkisi var tabi ama napcan başa gelen çekilir bölümün hatrına katlancaz artık en azından istediğimiz bölümdeyiz en önemlisi her şey gelip geçer okuduğumuz bölüm bizimle bundan sonra.sosyal medya zaten kullanmam yıllardır.kendi huzurum için terk ettim mutluyum

Teşekkür ediyorum tavsiyeler için :) evet tıp okuyorum ve çok vaktim olmuyor maalesef elimden geldiği kadar kurslara gidiyorum ama orda da daha çok orta yaş insanlar var şansıma :) artık stajlara kısmet diyelim..

Evet ben de kendimi bazen teselli ediyorum. Senin yerinde olmayı hayal eden kaç lise öğrencisi vardır diyorum. Ama işte hayaller hayatlar meselesi.. Her şey hayalimizdeki gibi toz pembe olmuyormuş maalesef. Biz de bununla yaşamayı öğrenmeliyiz sanırım :)

Teşekkür ediyorum tavsiyeler için :) evet tıp okuyorum ve çok vaktim olmuyor maalesef elimden geldiği kadar kurslara gidiyorum ama orda da daha çok orta yaş insanlar var şansıma :) artık stajlara kısmet diyelim..
Kız öyle deme benim tıpçı oda arkadaşım vardı, Anammm bi gezerdi, dağa kampa çıkardı:) ama üniversite de farkeder tabi, hayırlısı . Stajı bekle, hissediyorummm güzel olacak

Bende ortamımı sevememiştim. Annem şöyle bir tavsiye vermişti; işe gidip geldiğini düşün saat 5 olunca işten çıkıyormuş gibi çık, sosyal hayatını okul dışında kur. Aynen öyle yaptım, okul anısı desen birley anlatamam mezuniyet balosuna dahi gitmedim, kep töreninde bile 1 saat durdum ama süper bir üniversite zamanı yaşadım. Hala da arkadaşlıklarım bakidir. Sevgilimde vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…