ünv okul ortamımı sevemiyorum :(

canım yine kızlar varda dedikodu yapıyorsın bızım sınıfta bırkac kız var hepsı erkek, bu sene sımıftakı herkeslede aram bozukdu koca okulda tek basımayım herkesın gözü benim üstümde olacak, iğneleyici bakışları falan aman sallaaaaa

Benim okul ortamımı anlatmışsın sanki aşırı sıkıcı ve kapalı bir ortam.işin kötüsü ben normaldede erkeklerle daha çok konuşcak ortak ilgi alanı olan biriyim oyun vs şimdi ilgi alanımız aynı olan bir Allahın kulu yok zaten kızlar pek oyun oynamıyormesela makyaj,alışveriş...tarzı konular beni çok sıkıyor yada sürekli dedikoduokulun genel havası haremlik selamlıksa karşı cinsle yakınlaşman zor olur tabi ama her şeyide okula bağlama belki kısmetin dışarıdadır.ama baktın bu ortam hep böyle gidiyor çevreni değiştirmeni öneririm yoksa cidden üniversite ortamını tecrübe edemezsin.benim ikinci üniversitem olduğu için çok umrumda değil zaten hevesimi aldım ama birinciyle kıyaslayınca cidden ot gibi geçti ilk yıl pek okulada gidesim gelmedi açıkcası seni anlayabiliyorum yani.umarım 2.sınıf daha güzel geçer bende bölümümü severek yazdım ama okul için aynısını söyleyemiyorum.eski okulumu özlüyorum kızlı erkekli olmamızın yanı sıra bir çok farklı tipten insanların birarada olduğu...

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı durum bende de var. Okulda herkes saçma bir gruplaşma halinde. Herkes yüz yüzeyken birbirine gülüp arkasından laf ediyor. Bende geçen yıl arkadaşlık kurmuştum ama baktım pek benim kafa yapıma uymuyorlar yolları ayirdik. Aynı senin anlattığın durumlar vardi.bir buluşma olsun tek konu dedikodu. o ne giydi bu ne yaptı falan saçma sapan şeyler
Benim bile yüzüme gülüp arkamdan atılıp tutulduğunu duyunca iletişimimi kestim çoğundan. Eskiden çok yakınım olanlarla aynı apartmandayiz birbirimizi görünce yabancı gibiyiz yani sen düşün. Bu iyi bişey değil kesinlikle. Farklı kampüslerde olan 2 arkadaşım var onlarla görüşüyorum sadece. Farklı bir şehirde okuyorum bide ben. O şehir 2 arkadaşım için katlanılır oldu bana diyebilirim

insanlar böyle artık tam tanimadan yakinlik kurmani da tavsiye etmiyorum kesinlikle

Bende o yüzden arka sıralarda tek basına takılıp ders dinleyen, ders aralarında müzik dinleyen biri oldum. Bu arada benim gibilere cool diyorlarmış, çok havalı gözüküyormuşuz falan Bence sende benim gibi ol
Ben bu cool yaşantıyı bilerek tercih etmedim gerçi ama olsun böylesi de iyi oldu çaktırma

Aynen gruplaşma olayı o kadar saçma ki.. Sürekli bir gerginlik halinde hep kızlar laf çarpıtmalar, aldıklarıyla, sevgileleriyel hava atmalar.. Erkek olsa aramızda daha farklı konulardan konuşurduk, ufkumuz açılırdı diyorum. Ben öyle tek başıma takılacak bir tip değilim maalesef. Tek başıma yemekhanede yemek yesem üzülürüm mesela

acaba ortamı mı siz yaratsanız?
farklı kişilerle tanışıp beraber takılabilirsiniz mesela.
Okula yeni gelen bi kızla yakın oldum. Diğerleri kzıı sevmedi açık açık neden aramıza aldın bile dediler.. Ben de şaştım artık.Komple hepsini terkedip yeni bir gruba da giremem ki

Aynen erkekler olunca o kadar tekdüze dedikodu,makyaj,alışveriş muhabbeti dönmüyor.ondan bence sınırlı ortamı olan üniversite tercih edilmemeli sonra çok boş geçiyor herkes aynı tip olunca genel olarak

Anlattıklarının aynısını yaşadığımdan emin olabilirsin. Bende univ arkadaşlarımın kız değilde erkek olmasından yanaydım hep

Çünkü çevremde ki insanlar erkek olursa çekememezlik, dedikodu gibi saçma sapan şeylerle muhattap olmiycaktim. Ama olmadı benimde. Benimde istanbuldaki cevrem baya baya geniş fakat okuduğum şehirde dediğim gibi sadece 2 kız arkadaşım var o kadar

Okuduğum kampüste ki erkekler de bir tuhaf sanki
Bende univ hiç böyle hayal etmemiştim
Akşamları böyle sahilde gitar çalıp şarkı söylenen, gayet sosyal aktiviteleri olan arkadaş çevresi dolu insanlardan ibaret sanıyordum
ama öyle değilmiş maalesef

O yüzden yalnızken kafam rahat oluyo en azından
Arkamdan atanı tutanı duyup moralim bozulmuyor, herşeyime bir kusur bulmaya çalışan dengesizlerle uğraşmıyorum

Bu şekilde olması sıkıcı olmuyor mu oluyor tabii ki
Ama işte son yıl diye idare etmeye çalışıcam bu yıl
Gidesim gelmiyor desem yeridir yani okula

haklısınız ama hayatta hiçbir şey hayal edilen gibi olmuyor ki. e azından iyileştirmek sizin elinizde .
şehirdek diğer üniverste öğrencileriyle tanışın sporda kursta bir yerde. bir yerden sonra artar çevreniz. yine de istemiyorum derseniz yatay geçiş derim denemiş olursunuz

Aynen erkekler olunca o kadar tekdüze dedikodu,makyaj,alışveriş muhabbeti dönmüyor.ondan bence sınırlı ortamı olan üniversite tercih edilmemeli sonra çok boş geçiyor herkes aynı tip olunca genel olarak
Başlarken böyle olacağını bilemiyorsun ki erkekler de sonradan açılacak gibi. Şu an hep ders odaklılar. Kendi aralarındaki muhabbetleri de futbol, arabalar falan hep. Biraz sosyal olsalar halbuki ...

Benim yaşadıklarımı yaşayan birilerinin olmasını bilmek sevindirdi..
bizim erkekler de bir garip böyle kantine bile 4-5 kişilik erkek kümesi halinde gidiyorlar. Aralarına girmeye çekinirsin. Hep ders, futbol, pc oyunları konuşuyorlar. Aşırı hırslılar. 1 Puanlık basit bir quiz bile olsa hemen ciidye alıp çalışırlar deli gibi.Biraz etrafına bak yani sosyal ol, kızlarla iki çift laf edemeyecekler belki de ilerde..

Hanımefendi siz sevgili düşüncesini kafanızdan çıkarın öncelikle.Arkadaşlarınızla vakit geçirmekten hoşlanmıyorsanız başkalarıyla tanışın diğerleri ne derse desin zaten sırf dedikodu yapıyorlar demişsiniz kurtulun onlardan.başkalarıyla arkadaş olun iyi bir insan çıkarsa karşınıza sevgili boyutu sonra gelir zaten.siz şimdi biraz yalnız hissetmişsiniz sevgili bana iyi gelir diye düşünüyorsunuz olabilir ama bu düşünceye odaklanırsanız iyi gözlemleyemeden biriyle sevgili olursanız daha çok üzülürsünüz acele etmeyin üniversitede arkadaş grupları sık değişir zaten başkalarıyla tanışın arkadaş olun

Haklısınız galiba kendimi koşullandırdım biraz : ünv aşkı yaşamadan okul bitmemeli diye. Bir de herkes çıkmaya başlayınca kaçırdığım bir şey mi var diyorum. Bunları paylaşacak yakınlıkta arkadaşlarımın olmaması, eğlenememem de tuzu biberi oluyor

Başlarken böyle olacağını bilemiyorsun ki erkekler de sonradan açılacak gibi. Şu an hep ders odaklılar. Kendi aralarındaki muhabbetleri de futbol, arabalar falan hep. Biraz sosyal olsalar halbuki ...
İnan ortam karışık olsa çok daha değişik konular döner.bu şekilde hep sınırlı oluyor benim lise ortamım bu ikinci üniversiteden daha renkliydibirincide zaten dersten sonra hep dışardaydık,sınavlara falan kütüphanede sabahlardık ne günlerdi küçük ama samimi bir arkadaş grubumuz vardı ama herkes herkeslede takılırdı tek bir gruba bağlı olmazdık festivaller,geziler...

erkekler de mi iğneleyici bakıyor, arkandan konuşuyor? Beterin beteri var hakketen üzüldüm adına

Ne güzel bir ortammış.. Ben de arkadaş, sevgili olaylarında f azla hayal kurmuşum. Evdeki hesap çarşıya uymuyormuş napalım buna da şükür

Aynen koşullandırmayın üzülürsünüz sonra

Teşekkür ediorum.. Ben de acaba başka bir ünv de olsam böyle mi olurdu diyorum. Ya da şimdiki aklımla ünv ye başlasam asla bir gruba bağlı kalmam kız erke karışık herkesle yakın olmaya çalışırım diye hayal ediyorum. Ama değiştirm şansım da yok. Ayaklarım her gün geri geri gitse de böyle mutlu olmaya çalışıcam

Okula yeni gelen bi kızla yakın oldum. Diğerleri kzıı sevmedi açık açık neden aramıza aldın bile dediler.. Ben de şaştım artık.Komple hepsini terkedip yeni bir gruba da giremem ki
Konuşma demiyorum ki başkalarıyla da takıl, sınıfta gurup oturmaları varsa birkaç ders diğerleriyle otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…