ünv okul ortamımı sevemiyorum :(

Kız öyle deme benim tıpçı oda arkadaşım vardı, Anammm bi gezerdi, dağa kampa çıkardı:) ama üniversite de farkeder tabi, hayırlısı . Stajı bekle, hissediyorummm güzel olacak
Dağda soğuktan donarım ben heralde :) resim kursuna gidiyordum geçen sene bakalım vakit bulursam başka şeylere de yazılırım.Hissetmenize de sevindim :))

ünv arkadaşlarınızla okul dışında mı görüştünüz genelde ? o kısmı tam anlamadım da :/

Derslerine bak guzelim. Kendini derslerine ver. Notlarini yuksek tut. Gelecegine yatirim yap. Bu durumu bir firsata donustur. Belki ilerde universitelerde kalmayi dusunebilirsin. Yurt disina gonderilebilirsin. Hayat devam ediyor. Ben en guzel anlarimi meslegimin ilk yillarinda yasadim.

Hayır üniyi iş yeri gibi görüp beklentiye girmekten vazgeçtim, istediğim arkadaş ortamını ve hayatı üni dışındaki insanlarla kurdum
anladım.. ne güzel beklentiye girmekten vazgeçip kendinize başka yol çizmişsiniz. Ben de 6-7 yılımın geçeceği okul ortamında daha mutlu olmak isterdim. İnşallah o da olur. Teşekkür ediyorum..

Sanırım böyle cevaplara ihtiyacım var. En güzel dostluklar, aşklar, zamanlar illa ki ünv yıllarında yaşanmıyor, tecrübe ettim diyen insanlara.. o yüzden yorumunuz iyi geldi teşekkür ediyorum :)

tıp da istediğin kadar ders çalış okul 1.si olmadığın sürece hiçbir işine yaramaz. okul 1.side mecburi hizmet yerini seçebilir. 2. ye de hiçbir şey yok. uzmanlık sınavını kazanmadığı ya da usmle kazanmadığı sürece erasmus hariç ne yurt dışına gidebilir ne de üniversitede kalabilir.

Üni 1 deki grubumu takıldığım kişileri sevmiyordum. Sınıftan gözüme kestirdiğim insanları birer birer davet ettim. 3 yakın kızdık kimle takılmak istiyorsam direk davet ettim. Aradan 2-3 ay geçince bi 10 kişilik kızlı erkekli şahane bi grubumuz olmuştu. Şehir dışına gittik sık sık çok eğlenceli 3 yıl geçirdik sonrasında. Bazen adım atmak gerekiyor ve insanları davet edebilirsin

okul birinciliği sadece tus dershanesine ücretsiz gitmeye yarıyor. Ki okul birincisi olmak da çok zor.

Yazdiklarindan en rahatsiz edici olani diyorsun ya ortam geriliyor ben arabulucu oluyorum .bu konuda haklisin .gergin ortamlar sikar insani.ben olsam ben de sikilirdim .sevgilin olmadigi icin bu kadar rahatsiz olma insanin karsisina her an biri cikabilir bilemezsinki.boyle acele edersen yanlis bir ilişkiye girebilirsin .en dogru insanla karsilasana kadar yalniz ol daha mantikli.ben mesela universitedeyken bir arkasim vardi sinifta,daha dogrusu dostum.o tam bana gore biriydi cok iyi anlasiyorduk baska kinseye ihtiyac duymuyorduk.illa kalabalik olacak arkadas ortami diye bir sey yok.mezun olali 12 sene oldu,hala gorusuyoruz hem de aramizda 900 kmlik bir yol var.surekli telde konusuyoruz,birbirimizi gorebildigimiz de bunca yildir 2-3. Dostlugumuzu hic kaybetmedik.saglam arkadasliklar kurmak en guzeli.bir de liseden beri her an beraber oldugum bir dostum var kardesim gibi onlarsiz yapamam ben

evet haklısınız çok sıkıcı sürekli o onun sevgilisine laf etmiş diğeri alınmış, öbürü kıyafeti hakkında bi şey demiş kızmış falan bunaldım gerçekten..
az olsun öz olsun diyorsunuz siz de. ben de hep kalabalık eğlenceli arkadaş gruplarına imreniyorum.anlattığınız gibi dostluklar çok güzel ama herkese kısmet olmuyor bu zamanda ya da biz eskisi gibi dost olmayı beceremiyoruz umarım dostluğunuz bir ömür baki kalır.. teşekkür ediyorum

Okulda sosyal faaliyetler yok mu onlara katil .dans falan mesela oralarda mutlaka grup olusturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…