çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için , 4 ay muhtesem bir istikrar bence çok gıpta ettim . tebrik ediyorum sizideokumak, izlemek, öğrenmek istediklerimden oluşan 30 günlük bir çizelge. Ama kendimi kasmıyorum. 2 gün uydum üçüncü gün uymadıysam, dışarda fazla zaman geçirdiysem, misafir geldiyse falan dördüncü gün iki günlük şeyi birden yapıyorum. Diğer türlü bir günü atlayınca aman kaçtı deyip toptan bırakıyordum. Böyle daha istikrarlı gidiyorum, dördüncü aydayım. Ama günlük maksimum 1-1,5 saatlik aktiviteler ayarlıyorum. Abartmadan, sıkılmadan sakin sakin.
Temennin için çok teşekkür ederim :) Merak etme geç kalmıyorsun ve başaracaksın, ben inandım sana, go girlbebeğinize cok güzel bir ömür diliyorum . bebege ragmen inanılmaz güzel oturtmussunuz, iyiki yazdınız bende mutlaka deneyecegim . emeğiniz için çook sağ olun. cok yönlülügünüzü ayrıca cok tebrik ediyorum çok etkileyici bence
en sonda söylediğiniz gibi aslında insanın kendini iknası hayatta her seyden önemli . çok çok teşekkür ediyorumm
Cep telefonundan bilgisayardan maillerden dizilerden uzak kalamıyoruz aslındamaalesef hayatımın genelinde çok dağınık yaşadım , zaman yönetme problemim mi var tembel miyim bilmiyorum .
kendime katmak istediğim çok sey var . sertifika bazında almak istediğim eğitimler , okumak istediğim ansiklopediler , yeni diller vs ..
ama ben kendi içime hayatıma tıkılmıs gibi kendime kitap okumak, makale bakmak vs dışında pek yeni bir şey katmadan yaşıyorum . Nasıl bu tembelliği asabilirim ? 27 yasındayım , entelektuel bazda olmak istediğimin çok gerisindeyim .
bu konuda önerilerinizi rica ediyorum
çok teşekkür ediyorum öneriniz için hemen inceleyeceğimKK' nin kisisel gelisim-kendime yeni bir ben vs gibi altbasliklari var.
Orada bir topik acabilirsin kendine. Istedigin seyleri adim adim yapman ve düşüncelerini yazman icin... bazen beyin o kadar karmasik seyler soyluyor ki yaziya döküp temizleyince daha okunakli oluyor.
Benim de boyle zamanlar icin actigim bir topigim vardi ve inanilmaz yardimci oldu.
Sana onerecegim su kisi var. Ben de bugun kesfettim ama cidden cok kaliteli ve ufuk acici bir topik.
Sonunu bildiğimiz dizi filmleri tekrar izlememizin nedeni guven ihtiyacımızdir tezini sunan bir makale okumuştum 3 yıl önce .Takip edeyim bende yorumları.
Yoğun olsam da aslında boş vaktim var ve bu vakitlerde mal gibi oturup duruyorum. Boş boş dizi izliyorum hemde daha önceden 3-4 defa izleyip bitirdiğim dizileri
Bu boş vakitlerimde hobimle uğraşayım dedim hep yarım kaldı. Yarım kaldığı için kendimi yetersiz hissedip boğulmaya başladım. Sonra kafamı boşaltmak için tekrar düşünmeden boş boş oturmaya geçtimkısır döngüye düştüm.
Bu yüzden izliyor olabilirim çünkü biri yeni bir dizi önerse bağlanmaya hazır değilim, vakit harcayamam diyorum.Sonunu bildiğimiz dizi filmleri tekrar izlememizin nedeni guven ihtiyacımızdir tezini sunan bir makale okumuştum 3 yıl önce .
Hayat süprizlerle dolu ve bu bizi korkuttuğu için sonunu bildiğimiz şeyleri izleyip rahatliyormusuz o anlarda.
Kütüphanede istediğiniz kitapları bulabiliyor musunuz ?Aslında bunun yolu boş şeyleri çıkarıp dolu olanları koymak ve bunu da her defasında bir iş olacak şekilde ayarlamak.Telefonlar,bilgisayarlar açıkken,sosyal medyada boş takipler yapıyorken zor.Sosyal medya hesaplarımı kapattığımdan beri çok daha fazla kitap okuyorum mesela.Kütüphaneden alıyorum kitaplarımı bu aralar ve belli sürede teslim etmek gerektiği için hemen okuyorum.Yapacaklarımı gece yazıp ertesi gün baktığımda daha fazla motive oluyorum.Dizi seyretmektense belgesel seyrediyorum.Az önce Ahmet Haşim'in bir kitabına başladım mesela ve hemen belgeselini seyrettim.
Şunu da kabul etmek lazım ki ne yaparsak yapalım zaten her şeye yetişemeyiz ama küçük de olsa başlarsak eni konu geliştirebiliriz kendimizi.
Hangi bölümü okumak istiyorsunuzBen de sizin gibiyim, hayatımı boşuna geçiriyorum gibi geliyor. Normalde tuttuğumu bırakmazdım pek ama eskisi gibi değilim sanki.
25 yaşındayım, 15 aylık bebeğim var. Evliyim. Üniversite okumaya karar verdim, ama aynı zamanda çalışıyorum tam zamanlı. Ders çalışmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum nereden başlayacağıma. Planlı, programlı insanlara özeniyorum başlığınızı takipteyim :)
Hangi bölümü okumak istiyorsunuz
Kazanırsınız neden kazanmayasınız :)Hukuk okumak istiyorum kazanabilirsem :)
Kazanırsınız neden kazanmayasınız :)
bende sanat tarihi ile ilgili sertifika almak istiyorum bir yurtdışı programından
evet :)Siz doktordunuz galiba değil mi yanlış mı hatırlıyorum?
Bence çocuk yokken evli değilken aklınızda kalan herşeyi yapın. Sanki o zaman daha bir zorlaşıyor herşey :)
evet :)
evlilik belki de cocuk zaten hiç düşünmüyorum benim kaldırabileceghim bir sey değil . yukarıda da anne olan bir hanımefendi yazdı ne kadar aktif , saygıyla egiliyorum önünüzde cidden :)
anne olmak zaten cok zorken birde kendine bir seyler katmaya calışmak çok degerli
Kütüphanede istediğiniz kitapları bulabiliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?