Üroloji Semih Tangal Hk. Yorumunuz.

Zelis0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
81
11
88
43
Arkadaşlar herkese merhabalar. Eşim azosperm Ankara bahcecide gittik Semih Tangal ile görüştük . Dr. Berfu demir olacak. Üroloji Dr. Tese yapacağız dedi 2 aylık ilaç ve iğne verdi aceba Semih bey hakkında yorumunuz nedir.

Arkadaşlar herkese merhabalar. Eşim azosperm Ankara bahcecide gittik Semih Tangal ile görüştük . Dr. Berfu demir olacak. Üroloji Dr. Tese yapacağız dedi 2 aylık ilaç ve iğne verdi aceba Semih bey hakkında yorumunuz nedir.
Hemen tese yapacağız demesi saçma geldi. Önce ilaç tedavisi olur doğal çıkış olmazsa tese yapılır. Tese son çare sonuçta. Berfu Demir i çok duydum tüp bebek konusunda başarılı diye.

Vallahi ben de açıkçası kararsız kaldım şu an ama 2 ay kullanmak üzere ilaç verdi yeterli olu mu bilmiyorum.

Merhaba tedaviniz nasıl devam etti bizde düşünüyoruz tavsiye eder misiniz?

Merhaba tedaviniz nasıl devam etti bizde düşünüyoruz tavsiye eder misiniz?

Hemen tese yapacağız demesi saçma geldi. Önce ilaç tedavisi olur doğal çıkış olmazsa tese yapılır. Tese son çare sonuçta. Berfu Demir i çok duydum tüp bebek konusunda başarılı diye.
Merhabalar, tedaviniz nasıl sonuçlandı?

Back
X