Paylaşımınızı safran çay konusu üzerinden yapabilirsiniz...a.s.
arkadaş tavsiye istemiş. yoksa benmi yanlış anladım...............
Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
verdiğim linkte kilolara göre gruplar var destek alarak kilolarınızdan kurtulabilirsiniz, açtığınız başlık diyette kullandığımız ürünlerin tanıtımı ve kullanan arkadaşların paylaşımı içindir lütfen ürünlerin bağlı olduğu konuları okuyarak bilgi sahibi olabilir size uygun olanını seçip kullanmaya başlayabilirsiniz..
kendi iradeniz ile bir ürün seçiniz diğer üyelerin yönlendirmesi ile ürün kullanımına başlamayınız, şayet memnun kalmaz iseniz zan altında kalınabilir buna dikkat edin lütfen arkadaşlar ürün tavsiyesinde bulunmayalım...
Hayır yanlış anlamamışsınız ama bende uyarı yazımı yazdım ve soruyorum anlamıyormusunuz hala tavsiyede bulunuyorsunuz? Tavsiye ettiğiniz ürün kilo verdirmedi üstüne yan etkisi gördüm diye bir yazı alırsanız bu durumdan nasıl kurtulacaksınız, her ürün için başlıklar mevcut ve konuyu açan arkadaşımızda okuma yazma bildiğine göre konuları okuyup ne kullanacağına karar vermeli, sizi zayıflatan herkesi zayıflatacak size yan etki göstermeyen ürün kimseye göstermeyecek diye bir durum söz konusu değil, kendinizden başkasınan sorumlu olmayınız....
LÜTFEN BU KONUYA GELİP ÜRÜN TAVSİYESİNDE BULUNMAYINIZ!!!
ben şuna takıldım.
bu topikte bunca kişi tavsiyede bulunurken neden sadece bana itafen yazı yazdınız benim yazımı alıntı yaparak onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?