üş sene eşi görememek

Merak ettim de tepenizde dönen politik oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Veya ne kadar bilgi sahibisiniz? Şehitlere saygısızlık yapılmamış burda bilakis sahip çıkılmış. B.k yoluna derken bazı siyasi kimselerin kişisel hırsları ve menfaatleri kastedilmiş olabilir mi acaba?
Catharsis sizin yorumnuza yanlislikla coklu cvp verdim k.b

Kabul etmezdim. Elbet başka bir iş yapabilir, hiç yoktan her ilde açılan marketler var, birsürü personel istihdam ediyorlar, satış personeli olabilir. 3 yıl ayrı kalmayı bırak göz göre göre o tehlikeye atmayın abinizi.

B.k yoluna degil vatan ugrana sehit oluyolar.siz o duyguyuda anlamazsiniz o düsünceyide ondan böyle hatsiz konusuyorsunuz.burda bi sehit ailesi okusa bu yazinizi kendini o kadar kötü hisseder ki onun icin yazdiklarinizi tekrar tekrar düsünün yazin.siz onlarin sayesinde rahatsiniz yerinizde ama siz ve sizin gibiler hala b.k yolu diye igrenc bi tabirle yorum yapiyorsunuz lütfen lütfen siz hic bi seyi hakketmiyorsunuz....
Canım sen komple yanlış anlamışsın buraya açık açık yazsam konu kapanır.başımızdakilerin aptal saptal politikaları uğruna can veriyor hiç uğruna askerlerimiz.gerçekten savaş olur vatan millet uğruna herkes canını verir.ben ortada vatan göremiyorum.askerlerimiz yanlış politikaların kurbanı oluyorlar.haddini bil askerlerimize ölen şehitlerimize laf etmek bi yana dursun senden çok haberlerde ağladığımı bilirim.ben yok yere öldüklerinden bahsediyorum.vatan uğruna diye diye garibanlar gidiyor canım zengin çocukları değil.bana edebiyat yapma yani

Merak ettim de tepenizde dönen politik oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Veya ne kadar bilgi sahibisiniz? Şehitlere saygısızlık yapılmamış burda bilakis sahip çıkılmış. B.k yoluna derken bazı siyasi kimselerin kişisel hırsları ve menfaatleri kastedilmiş olabilir mi acaba?
Canım ağzını öpiiim laf olsun diye yazılmış cevap işte.sorsan ülkenin başbakanı kim desen cevap vermez belki.ama saydırmış bi ton anlamadan.zaten ülke buyüzden bu durumda

Canım ağzını öpiiim laf olsun diye yazılmış cevap işte.sorsan ülkenin başbakanı kim desen cevap vermez belki.ama saydırmış bi ton anlamadan.zaten ülke buyüzden bu durumda
Emin olun sizden daha cok bilgim vardir bu konularda ama size daha fazla cevap verip kendinizce dogru sandiginiz konular hakkinda sizinle tartisamiyacagim.bu arada keske sizde benim gibi düsünebilseydiniz emin olun bu kadar ates püskürtmezdiniz

Abin meslegı yok diye yazık degil mi bir kadını ve cocugu bırakıp gidecek? Her mesleksiz sözleşmeli er mi oluyor? Bana çok tuhaf geldi. Ayrıca abin evlenirken düşünmemiş mi mesleğinin olmadıgını? Bencilce ve umursamazca geldi bana...

Ben öncelikle sizin yaptiginiz yoruma cevap yazmadim.yeterrince olan olaylarla ilgili bilgim var.burada yapilan yorumlarin hepsini okudum kimin ne demek istedigini de gayet iyi anladim ama bu arkadasin yaptigi yorum kadar acimasizca yapilan bi yorum yoktur her ne olursa olsun ne kadar oyun oynanirsa oynansin benim askerimin polisimin sehit olmasini b.k yolu diye igrenc bi tabirle burada yazilmasina karsiyim.benim akrabalarimda asker polis,o kdar zoruma gittiki anlatamam. Düsündüm benim canimin yarisi vatan icin sehit olsa burda da bi vatandas b.k yoluna gitti gibi bi yorum yapiyosa bu benim canimi yakar.her ne oyun oynanirsa her ne plan yapilirsa yapilsin orda sehit olanlar görev aski ile sehit oluyolar.'sehitlik' gibi üstün bi mertebeye bunun demek cok yanlis olur.
Valla canım ister kız ister kızma.şehitliğin mertebesini senden öğrencek değilim.anlama şeklinde problem var çünkü farkettiysen bitek sen yanlış anlayıp yorum yazmışsın.ölen askerlerimiz tabiki şehittir bundan kimsenin şüphesi yok.ama neden hiç uğruna ölsünler diyorum.bence siz haberleri falan başka işlerle ilgilenmeden tam olarak izleyin çünkü anlamanızda problem var.

Valla canım ister kız ister kızma.şehitliğin mertebesini senden öğrencek değilim.anlama şeklinde problem var çünkü farkettiysen bitek sen yanlış anlayıp yorum yazmışsın.ölen askerlerimiz tabiki şehittir bundan kimsenin şüphesi yok.ama neden hiç uğruna ölsünler diyorum.bence siz haberleri falan başka işlerle ilgilenmeden tam olarak izleyin çünkü anlamanızda problem var.
Ya ben olan olaylari falan burda tarismoyorum ki siz neden baska konulari katiyosunuz sürekli ben sadece yanis bi tabir kullanmissiniz kulandiginiz tabir sehit ailelerinin canini acitabilir sadece bunu söylüyorum ama siz daha su söyledir bu böyledir diye uzatiyorsunuz her ne olursa olsun benim askerim b.k yolunda ölmüyor 'sehit' oluyorlar.Canakkale savAsinda ölen sehitlerimiz gibi..

Abin meslegı yok diye yazık degil mi bir kadını ve cocugu bırakıp gidecek? Her mesleksiz sözleşmeli er mi oluyor? Bana çok tuhaf geldi. Ayrıca abin evlenirken düşünmemiş mi mesleğinin olmadıgını? Bencilce ve umursamazca geldi bana...

Kararlı görünüyor gidecek gibi...Evlilikleri mecburen olmuştu hiç ilerisini düşünmeden hareket etmişti.şimdi hayatın zorluğunu görüyor. daha iyi imkanı olur düşüncesi var

Emin olun sizden daha cok bilgim vardir bu konularda ama size daha fazla cevap verip kendinizce dogru sandiginiz konular hakkinda sizinle tartisamiyacagim.bu arada keske sizde benim gibi düsünebilseydiniz emin olun bu kadar ates püskürtmezdiniz
Canım bak bitek senin ailende asker polis yok.kuzenim kulağından vuruldu askerde neden biliyomusun devletin korumalık vermediği için şuan kuzenim sağır.işte bu b.k yoluna demek.aman cahil insanlarla uğraşamıcam

Ya ben olan olaylari falan burda tarismoyorum ki siz neden baska konulari katiyosunuz sürekli ben sadece yanis bi tabir kullanmissiniz kulandiginiz tabir sehit ailelerinin canini acitabilir sadece bunu söylüyorum ama siz daha su söyledir bu böyledir diye uzatiyorsunuz her ne olursa olsun benim askerim b.k yolunda ölmüyor 'sehit' oluyorlar.Canakkale savAsinda ölen sehitlerimiz gibi..
Canım kıt mısın sen.b.k yolu hiç uğruna demek...

Tabii ki istemezdim ama gitse saygı duyardım. Benim eşim 1 sene gitti, abim de uzun zamandır doğuda asker. Dönmeye de niyeti yok. Çok da büyütülecek bişey değil bence. Kimse eşinden ayrı kalmak istemez ama askerlik sonuçta.

Bak seninde söylediğin gibi çanakkale savaşı gerçek bir savaştır.şu anki durumlar yanlış politikalar sonucu çıkan olaylar ve askerlerimiz aslında ölmemeleri gereken durumlar yüzünden şehit oluyorlar.ne yani şehitlik yüksek mertebe diye hiç uğruna evlatlarımız mı ölsün.3.dünya savaşı çıkar vatan tehlikede olur ülkemizin topraklarına göz dikerler tamam ama durduk yerde kışkırtmalar yüzünden çıkan olanlarda neden şehit olsun evlatlarımız

Maalesef fazlasini yazacak konumda degilim. Yazmak istesem zaten siyaset topiginde dudak ucuklatirim. Üzgünüm evet goz gore gore bu kadar sehit verildi/veriliyor..
Vatansever bir Kürt olarak söylüyorum, bildiklerimi bilmek istemezsiniz.
Canım valla burda aynı senin yazdığın gibi yazdım kadının biri dellendi :) neyse Allahtan senin gibi yüzeysel yorum değilde derinlemesine bilip öyle yorum yapanlar var.saygılar

Şahsen doğu'ya yapılan operasyonları destekliyorum ama tabii ki yapıldığı zaman olsun, önceki yıllardan dolayı ordumuzun hazırlıksız olması olsun yeri ve zamanı değildi. Bana göre çok daha önce yapılmalıydı. Askerimize yazık oluyor bu bi gerçek.
Ama herkes ideolojik bakmak zOrunda değil. Bir çok ülkede askere insanlar para için gider, televizyonlarda tsk reklamı yapılıyor, Amerika'da bile bu böyle. Neden illa herkesin ideolojisini ve entelektüel birikimini ortaya koyarak askere gidip gitmemeye karar vermesi bekleniyor anlamıyorum. Askere (bu şekilde) gidenlerin çoğunun paraya ihtiyacı vardır mesleği yoktur o yüzden gider. Ha abim itü mezunu mühendis o yıllardır doğu'da, ama o mesela ideolojik kaygısıyla orada ve askerlik mesleğini sevdiği için. O istisna.

bencede ne yazdiginin farkinda dgl kisi cünkü yurtdisinda rahat bir sekilde yasiyor kim ölmüs niye ölmüs umrunda olmaz ancak ve ancak tv de gördügüne inanir 3 maymun yani.

bencede ne yazdiginin farkinda dgl kisi cünkü yurtdisinda rahat bir sekilde yasiyor kim ölmüs niye ölmüs umrunda olmaz ancak ve ancak tv de gördügüne inanir 3 maymun yani.
Ah canım ah.bulunduğum ilçede yan binadan şehit çıktı.daha 21 yaşındaydı çocuk.tek çocuk ve 16 yıl aradan sora tüp bebekle olmuş.ailesine ölmeden önce neler neler anlatıyormuş durumlarla ilgili.kurşunla değil açlıktan ölceklermiş nerdeyse.sen askerine her imkanı sağlarsın bütün tedbirlerini alırsın operasyona yollarsın yine tamam.ama bu şekilde yazık oluyor askerlerimize.işte böyle cahil insanlarda kafaya göre saydırıyor.nyse Rabbim askerlerimizi korusun hiç uğruna ölmekten

Back
X