- 9 Mayıs 2020
- 211
- 299
- 53
- 34
- Konu Sahibi Guzel gunlere
-
Çizgili diye hepsini okuyamadım zaten bosan demeyin yazdıgını gormedım, bosan dedım. Insallah benden nefret etmezNickiniz ayrı garip, altı çizili yazınız ayrı garip. Bu ikisine odaklanmaktan konuyu anlamadım.
Ama bir yer dikkatimi çekti, boşan demeyin demişsiniz. Boşanmayın, öldürülünce zaten boşanmış sayılacaksınız.
İlk defa yazdım ondan. Nickimi uydurdumNickiniz ayrı garip, altı çizili yazınız ayrı garip. Bu ikisine odaklanmaktan konuyu anlamadım.
Ama bir yer dikkatimi çekti, boşan demeyin demişsiniz. Boşanmayın, öldürülünce zaten boşanmış sayılacaksınız.
Uyduracak “kuku” kelimesini mi buldunuz?İlk defa yazdım ondan. Nickimi uydurdum
Hayal gucune saglıkİlk defa yazdım ondan. Nickimi uydurdum
Okuyabıldıysen ıyı, ben okuyamadım meselaBunu okuyan cingöz kör oldu.
Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar eli benim için belada mı kalsın bunu kaldıramam it köpek şer
Evliyken dövünce problem yok yani...Birde şu evde etek giymenin olayı ne? Etek giyince noluyor hani bir işe yarıyorsa bende giyeceğim de...kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar
Azmettim ama artık sonuna doğru kocaman siyah beyaz harflerden gözümde şimşekler çakmaya başladıOkuyabıldıysen ıyı, ben okuyamadım mesela
Arkadaşlar lütfen. İlk yazdım ve karambole geldiBunu okuyan cingöz kör oldu.
Yaramıyor, giyip mutsuz olan biri olarak soyluyorumEvliyken dövünce problem yok yani...Birde şu evde etek giymenin olayı ne? Etek giyince noluyor hani bir işe yarıyorsa bende giyeceğim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?