- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
- Konu Sahibi Guzel gunlere
-
Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum. 29 yaşında iki çocuk annesi yim. Eşim 34 yaşında öncelikle beni yadırgamayın belkide çarem yoktur. Biz görücü usulü evlendik öyle sevme felan olmadı. 9 ay nişanlı kaldık ve evlendik,evlendiğimden beri sorunumuz kavgamız hiç bitmedi 4 aylık gelinken bana vurmaya başladı bende ona vurdum sonra bu böyle devam etti. Onun için herşey suç her yaptığım oturmam yatmam kalkmam ama herşey ufak şeyleri büyütüp bir dağ haline getirdi kaynana ile alt üst oturuyoruz her tartışmada onlar da müdahil oldu ve sende de var sen surat asıyorsun inat sın niye evin içinde etek gitmiyorsun gibi gibi. Birsürü şey söylediler bir kere annemle konuşuyordum niye yanımda konuşmadın deyip tekme attı ve kolum kırıldı ailemin eli belada kalmasın diye onlara söylemedim düştüm dedim. 2 defa evi terk ettim ama evlatlarım olduğu için dayanamadım ve geldim ailem boşanırsan iyimi olacak diyor olmaz biliyorum ama ne yapayım. Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar eli benim için belada mı kalsın bunu kaldıramam it köpek şer.. Siz bunlar en güzel lafları bana karşı hakaret aşağılama dayak küfür herşey var ne yapmalıyım arkadaşlar boşan demeyin elimde işim yok ailemin durumu orta bazıları sabret düzelir diyor düzelir mi sevgim kalmadı
Birde bende deneyelim bir değişiklik olursa hayatımda falan haber veririm sizeYaramıyor, giyip mutsuz olan biri olarak soyluyorumkı ben etek elbise sevdıgımden gıyerdım, ise yaramadı
Nıckı kuku.ya fake mi bu konu? eğer fakese cidden asırı acımasızca bir şey cünkü gercekten böyle seyler yasayan kadınların sayısı çok ama çok fazla ve bu isin sakası olmaz , burda ciddiye alıp üzülüyoruz yazıyoruz baska eglence platformu yok mu?
Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar
ben oturdum kukuya mı laf anlattım simdi, sabır...........Nıckı kuku.
Daha kötüsü de olabilirdi şükret.ben oturdum kukuya mı laf anlattım simdi, sabır...........
Mm'nın yanına da y eklemıs eklemese meme ve kuku aslında.ben oturdum kukuya mı laf anlattım simdi, sabır...........
Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar eli benim için belada mı kalsın bunu kaldıramam it köpek şer..
bari metresli konu açaydı da sinirimi akıtaydım, vay ergenus vayMm'nın yanına da y eklemıs eklemese meme ve kuku aslında.
Gercekse de Allah yardım etsin, bana bosan demeyin diyecek birine tavsiye veremiyorum, etek giy diyemem mesela.
Neden fake olsun bunların kat ve katını yaşadımya fake mi bu konu? eğer fakese cidden asırı acımasızca bir şey cünkü gercekten böyle seyler yasayan kadınların sayısı çok ama çok fazla ve bu isin sakası olmaz , burda ciddiye alıp üzülüyoruz yazıyoruz baska eglence platformu yok mu?
Mm'nın yanına da y eklemıs eklemese meme ve kuku aslında.
Gercekse de Allah yardım etsin, bana bosan demeyin diyecek birine tavsiye veremiyorum, etek giy diyemem mesela.
Niye nickime taktınız nick yazarken bazı karakterleri kabul etmiyordu bende salladım değiştirebilme değiştir em vallaaa ben onu öyle algılamamıştım. My kuku gibi bir şey düşündüm benim kukuasdfgahas ölcem şimdi. Mmy de okunuşu itibariyle yalan dünya vasfiye teyzenin may mıy mıyını getirdi aklıma.
Kesinlikle ergen degilim inanın ne acılar yaşadım bu yazdıklarım ne kibari metresli konu açaydı da sinirimi akıtaydım, vay ergenus vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?