USANDIM artıkkk

Eşinizin psikolojik bir rahatsızlığı var yani kocanız narsist mi ne?
Cehennemi yaşatıyor o ve ailesi
En
İYi çözüm kadın sığın evi
Tabi aileni hayatından tamamen silmen gerekiyor bunları sana yaşattıklarından dolayı
Onları silmekten haklısın böyle cehennem hayat yaşadığın halde sana yardım eli uzatmamaları kabül edilir gibi değil,

Psikolojik rahatsizligi varsa gitsin tedavi olsun gerekirse akıl hastanesinde yatsin hiç bi kadın dayağı hak etmez en karşı olduğum şey yaa ( allahım başıma vermesin amin) sen kimsin ki beni dovuyosun karin olmak sana o hakkı tanımaz diyebilmeli insan

2-3 yorumu gördüm sinirim tepeme çıktı.Size hala bu durumda laf sokar şekilde ve dalga geçer şekilde konuşanları Allaha havale ediyorum.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Aileni ikna et arkanda dursunlar ayrıl ve işe girip çocuklarına bak.Başka çaren yok gibi canım.Eşin düzelmez.

Beni anlamanız sevindim çünkü herkes dalga geçti resmen

Kadının derdi varda çözümü belli
Valla öyle her şey canım göründüğü gibi kolay olmuyor.Doğuda yaşıyorum bir süreliğine.Ne aileler ne kadınlar var.Bazı şeyleri yaşamadan yakından görmeden konuşmak çok kolay.Buralarda boşan bakalım ailen de arkanda durmasın.Adam gibi girecek iş bile yokken ailene ve sana herkes kötü gözle bakıyor.Benim boşanmış avukat bir arkadaşım var.Ona bile evi için avize aldığında avize bozuk çıktığı icin gittiğinde ‘değiştiremeyiz sana bir adam bulmak lazım bu işlerle uğraşsın diye ne dersin?’demişler.Bu kadına neler demezler.Dediğim gibi konuşmak çok kolay.

Bende doğuda yaşıyorum bende her çeşit insan gördüm evet doğru bekara karı boşamak kolay diye bi laf var ama saygi yokk şiddet var yarın bi gün öldürürse sakat kalırsa millet onun için ne düşünecek insan kendini bilmeli kimse bana avize için onları edemez sen kendine laf ettirmeyeceksin dik duran kendini bilen kadin için hiç birşey imkansız değil heleki devlet her imkanı tanıyorken ayrıca konu sahibi ben bunları yazarken dalga geçmedim sadece isim komik.geldi o kadar

Millet kötü gözle bakmasın diye boşanmadım dayaklara katladim yapacagim hic bisi yok diyen birinin yarın bi gün haberlerde es cinayeti diye okuruz gerçi öyle bi ulked3 yaşıyoruz ki boşansak boşanmasakta öldürüyorlar öyle sovesim var çıldırdım yaa

O kolun kırıldığında kardeşlerine tabirimi hoş görün essek sudan gelene kadar bı dayak attirsaydiniz aileniz bı güzel agzinin payını verseydi herkese böyle devam edemezdi ,aileniz arkanızda durmadigini anladiysa devam edecek bu hareketlere Rabbim yardımciniz olsun.

Kaldıramıyorum yaa hiç bi kadın dayağı haketmiyor çileden çıkartıyor eşim siddet uyguluyor konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…