- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi Guzel gunlere
-
Emanet 'i gördün mü peki, kardeşim emanet bile almışÖzellikle bu cümle çok arabesk geldi bana. Biraz da varoş gibi böyle nasıl desem hayat kalitesini düşürür cinsten bir cümle.
Ne kadar bakımlı da olsan işe yaramıyor, ben de bakımlıydım ama tek suçum kilolu olmaktıYaramıyor, giyip mutsuz olan biri olarak soyluyorumkı ben etek elbise sevdıgımden gıyerdım, ise yaramadı
Sen kıloluydun da adam da sanki kıvanc tatlıtugNe kadar bakımlı da olsan işe yaramıyor, ben de bakımlıydım ama tek suçum kilolu olmaktı
Sorma,Sen kıloluydun da adam da sanki kıvanc tatlıtug
Emınım kı cok guzeldın bosversene.
Konu sahibinin üye ismine dair yapılan bir yoruma cevap yazmıştım.Ne yapsın eli belada mı kalsın? Zaten birlik oturuyorlar
Gozumde suan dunyada kı en guzel kadınsın, artık o her kimse.. OsunSorma,neyseki bosuyorumm
Gozumde suan dunyada kı en guzel kadınsın, artık o her kimse.. Osun
[/QUOT
Onlar işin sakası ama adamın kıçı başı ayrı oynadı sanal alemde :) zaten sanaldan oteye gidemez de neyse susayım en ıyısı :) böle yazınca stres atıyorum :)
Kullanıcı adınızdan da belli. Şimdi bi kerebiç olsa da yesek çayla... Antepli misiniz?Ne kadar bakımlı da olsan işe yaramıyor, ben de bakımlıydım ama tek suçum kilolu olmaktı
Zihnimde Aynalı Tahir’in jenerik müziği dönüyor şu an.Emanet 'i gördün mü peki, kardeşim emanet bile almış
Konu sahibinin üye ismine dair yapılan bir yoruma cevap yazmıştım.
Siz benim yorumuma ne demek istediniz anlayamadım?
Ben espri yakalayamadım ama... Neyse...Off espri yaa
Öylesine yazdım aslında benim için Bi anlamı yok gelen tepkilerden sonra Google yazdım ama benim bilmediğim bir kelime imiş şimdi nickimi değiştirmek istiyorum ama olmuyorMmy kuku ne demek?
Özellikle bu cümle çok arabesk geldi bana. Biraz da varoş gibi böyle nasıl desem hayat kalitesini düşürür cinsten bir cümle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?