USANDIM artıkkk

Çocuklarına kızmıyor, dövüp sövmüyor demek istiyor aslında.

Çocuklarını düşünen bir adam anneyi dövmez, yaralamaz, psikolojik olarak bitirmez. Su anda çocukların zarar görmemesi şans eseri. Daha geçen daha önce karısını ağır yaralayan bir adam kızını hortumla döverek öldürmedimi? Böyle pis insanlar yanında çocuklar sağlıklı büyür mü? Baba deli, aile büyükler zaten onu böyle yetiştiren Cahillerin önde gideni. Ama "bosan" demeyecekmisiz

Aynen öyle. Çocuklar da zannettikleri kadar salak değil. Şiddeti hem anlıyorlar hem etkileniyorlar.

Yok daha neler
Bunu yapmadığımız için o kadar pişmanım ki keşke o zaman da yapsaydık görseydi gününü
Boşanmak istemiyorsanız siz yinede göz dağı verin ailenizde ima etsin Allah akıl fikir versin eşinize ne diyim bazen dayak korkutuyor erkek milletini.

Yok ben savunmuyorum zaten söylediğini. Karışmaz, ilgilenmez, müdahale etmez anlamında kullanılır genelde ama bazı yerlerde kavga etme, kızma gibi anlamlarda da kullanılıyor onu demek istedim.

Aynen öyle. Çocuklar da zannettikleri kadar salak değil. Şiddeti hem anlıyorlar hem etkileniyorlar.
evdeki gerginliği bile anlıyorlar, seslerin titreşimini bile. bugün iftar öncesi bana biraz geldiler mutfakta gerildim. Eşimle sofra hazırlıyoruz kızım (6) içerden bağırıyor gençler sakin olun, tartışma istemiyorum diye. Bağrışmadık sadece gergin konuştuk o da belki birkaç dk .Değil ki dövmekten kolu kırılacak ama iyi baba olacak mümkün mü yahu ?

Birde normalde şiddet taraftarı değilim, ama sizin abilerinizin "onu öldürürüz" lafı boş. Biri benim ablama veya kardeşime şiddet uygulasa en azından baseball sopası ile bir ziyaretine giderim. Kendi kafasını kırmasam bile bir araba cam cerceve en azından iner. Sizin abileriniz erkek halleri ile göz dağı bile vermeyecek kadar pısırık. Yani hesaba katmasaniz da olur

Yok ben savunmuyorum zaten söylediğini. Karışmaz, ilgilenmez, müdahale etmez anlamında kullanılır genelde ama bazı yerlerde kavga etme, kızma gibi anlamlarda da kullanılıyor onu demek istedim.

Ben Zaten savunduğunuzu düşünmedim.sadece hala "iyi bir baba" diyebilmesine şaşırıyorum.

Fake olmanız daha çok işime gelir inanın ki. Bir kadının bunları yaşamasına şahit olacağıma, fake üyeler tarafından aptal yerine konmayı tercih ederim.
Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim.

E bacım zaten diyorsun bana boşan demeyin e ne diyek teselli de bir yere kadar
Arkadaşlar ben halimden memnun muyum sanki sadece kurulu bir düzen çocuklarımın geleceği var ama kendisine yemin ettim geçen (bende. × isem kendi ayağımın üzerinde durup burada dikiş dikiyorum parasıyla şimdi yok ama kıçına tekmeyi basacam son gülen ben olacam dedim) şu çocuklarım bir büyüsün o zaman görüş cez dedim sırıtıp durdu bütün hanımlara hitaben yazdım bu arada

İnanın yaparlar daha gencecik bekar gözü kara kardeşimin sadece az işten çok iş çıkmasın diye diye bu raddeye geldik emanet bile aldı ama ben korktum eve döndüm

cocuklar büyüyünce de başka bir sebep bulacaksınız merak ettiğim çocuklarınız bilse böyle bir hayat cekiyorsunız anne kurtar kendini demezler miydi ?
bence biran önce bir karar verin

Evet tabiki boşanmayın çocuklarınız hergün dayak yiyen anne ile mutlu ailede büyüsün şiddeti normal birşey zannetsinler büyüyünce çevresine zarar veren canilere dönüşsünler. Oğlunuz varsa gelini dövsun kızınız varsa kocasından dayak yemeyi normal zannetsinler... Kocasıniz o çocuklar büyüdüğünde onlarida dövecek gerekirse aç kalın ama bosanin kurulu düzen falan hep hikaye fakir yaşayın ama yetisdirginiZ çocuklar en azından piskolojik bozukluk ile buyumesinler

İnanın yaparlar daha gencecik bekar gözü kara kardeşimin sadece az işten çok iş çıkmasın diye diye bu raddeye geldik emanet bile aldı ama ben korktum eve döndüm

Ben Zaten gidip adamı vursun demiyorum. Ama belli ki aileniz yeterli kadar arkanızda görünmüyor. Ne bosanmaya cesaret ediyorsunuz, nede onlar sizi aliyor. Ayrica "onu öldürürüz" yerine "Kardeşim sen hiç korkma. Biz seni kimseye muhtaç etmeyiz. Sen babanın evine dön." diyebilirlerdi. Ama işte "yuva yıkılmasında" size ne olursa olsun. Allah size yardım etsin ve çocuklarınıza da. Ablam olsanız vay o esinizin haline

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. Çekip gidemiyorsunuz işiniz yok, kalsanız daha beter. Ne deyim bilemedim Allah yardımcınız olsun. Çocuklarınız büyüyene kadar sabredecekseniz madem zamanı gelince tekmeyi basıcam gibi gibi söylemlerinizi içinizde tutun lütfen. Zarar görme riskinizi artırırsınız sadece bu şekilde.
Kolay değil hatta çok zor biliyorum ama şiddet eğilimi olan bir adamın karşısında terslenir tarzda konuşmamak gerek. Madem boşanamıyorsunuz tartışma ortamından kaçınmaya çalışın.

cocuklar büyüyünce de başka bir sebep bulacaksınız merak ettiğim çocuklarınız bilse böyle bir hayat cekiyorsunız anne kurtar kendini demezler miydi ?
bence biran önce bir karar verin
Çocuklar büyüdükçe onlar şiddete uğracak babası tarafında

COk uzuldum gercekten bosanmak istemiyorsunuz anladıgım kadarıyla ben yadırgamıyorum cunku Ikı cocuk var onu gectım ailenız arkanızda degıl zor durum gercekten pekı hıc mı calısma sansınız yok izin mi vermezler boyle de hayat gecmezkı canım ya aslında ayrılabılsen annen cocuklara baksa ama anladıgım kadarıyla ailen destek degıl yoksa coktan alırlardı seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…