- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
- Konu Sahibi Guzel gunlere
-
Çocuklarına kızmıyor, dövüp sövmüyor demek istiyor aslında.
Kadının kolunu kıracak ama iyi bir baba. Düşünsenize babanız annenizin kolunu kırmış sonra size sarılmış yemek yediriyor , futbol oynuyorsunuz evcilik oynuyorsunuz falan. Konu biraz değişik ya, mykuku hanımın kafası karışık .
Boşanmak istemiyorsanız siz yinede göz dağı verin ailenizde ima etsin Allah akıl fikir versin eşinize ne diyim bazen dayak korkutuyor erkek milletini.Yok daha neler
Bunu yapmadığımız için o kadar pişmanım ki keşke o zaman da yapsaydık görseydi gününü
Çocuklarını düşünen bir adam anneyi dövmez, yaralamaz, psikolojik olarak bitirmez. Su anda çocukların zarar görmemesi şans eseri. Daha geçen daha önce karısını ağır yaralayan bir adam kızını hortumla döverek öldürmedimi? Böyle pis insanlar yanında çocuklar sağlıklı büyür mü? Baba deli, aile büyükler zaten onu böyle yetiştiren Cahillerin önde gideni. Ama "bosan" demeyecekmisiz
evdeki gerginliği bile anlıyorlar, seslerin titreşimini bile. bugün iftar öncesi bana biraz geldiler mutfakta gerildim. Eşimle sofra hazırlıyoruz kızım (6) içerden bağırıyor gençler sakin olun, tartışma istemiyorum diye. Bağrışmadık sadece gergin konuştuk o da belki birkaç dk .Değil ki dövmekten kolu kırılacak ama iyi baba olacak mümkün mü yahu ?Aynen öyle. Çocuklar da zannettikleri kadar salak değil. Şiddeti hem anlıyorlar hem etkileniyorlar.
Yok ben savunmuyorum zaten söylediğini. Karışmaz, ilgilenmez, müdahale etmez anlamında kullanılır genelde ama bazı yerlerde kavga etme, kızma gibi anlamlarda da kullanılıyor onu demek istedim.
Fake olmanız daha çok işime gelir inanın ki. Bir kadının bunları yaşamasına şahit olacağıma, fake üyeler tarafından aptal yerine konmayı tercih ederim.Tamamda neden fake hesap açıp bunları yazayım bu bir başka derdim yok mu. 2. Si ailem konuşmadım eşimle çok kunuştu şuanda görüşüyorlar benim merak ettiğim hata bende mi acaba değil ama buna inandırıyorlarbeni nickime gelince kuku nun farklı bir anlamım var sadece uydurmasyon benim için bir anlamı yok şunu diyebilirim yaşamayan anlayamaz Eşime gelince Allah ım el kınamaz ayrılığı versin bende kurtulayım
Arkadaşlar ben halimden memnun muyum sanki sadece kurulu bir düzen çocuklarımın geleceği var ama kendisine yemin ettim geçen (bende. × isem kendi ayağımın üzerinde durup burada dikiş dikiyorum parasıyla şimdi yok ama kıçına tekmeyi basacam son gülen ben olacam dedim) şu çocuklarım bir büyüsün o zaman görüş cez dedim sırıtıp durdu bütün hanımlara hitaben yazdım bu aradaE bacım zaten diyorsun bana boşan demeyin e ne diyek teselli de bir yere kadar
İnanın yaparlar daha gencecik bekar gözü kara kardeşimin sadece az işten çok iş çıkmasın diye diye bu raddeye geldik emanet bile aldı ama ben korktum eve döndümBirde normalde şiddet taraftarı değilim, ama sizin abilerinizin "onu öldürürüz" lafı boş. Biri benim ablama veya kardeşime şiddet uygulasa en azından baseball sopası ile bir ziyaretine giderim. Kendi kafasını kırmasam bile bir araba cam cerceve en azından iner. Sizin abileriniz erkek halleri ile göz dağı bile vermeyecek kadar pısırık. Yani hesaba katmasaniz da olur
Arkadaşlar ben halimden memnun muyum sanki sadece kurulu bir düzen çocuklarımın geleceği var ama kendisine yemin ettim geçen (bende. × isem kendi ayağımın üzerinde durup burada dikiş dikiyorum parasıyla şimdi yok ama kıçına tekmeyi basacam son gülen ben olacam dedim) şu çocuklarım bir büyüsün o zaman görüş cez dedim sırıtıp durdu bütün hanımlara hitaben yazdım bu arada
İnanın yaparlar daha gencecik bekar gözü kara kardeşimin sadece az işten çok iş çıkmasın diye diye bu raddeye geldik emanet bile aldı ama ben korktum eve döndüm
Çocuklar büyüdükçe onlar şiddete uğracak babası tarafındacocuklar büyüyünce de başka bir sebep bulacaksınız merak ettiğim çocuklarınız bilse böyle bir hayat cekiyorsunız anne kurtar kendini demezler miydi ?
bence biran önce bir karar verin
COk uzuldum gercekten bosanmak istemiyorsunuz anladıgım kadarıyla ben yadırgamıyorum cunku Ikı cocuk var onu gectım ailenız arkanızda degıl zor durum gercekten pekı hıc mı calısma sansınız yok izin mi vermezler boyle de hayat gecmezkı canım ya aslında ayrılabılsen annen cocuklara baksa ama anladıgım kadarıyla ailen destek degıl yoksa coktan alırlardı seni.Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum. 29 yaşında iki çocuk annesi yim. Eşim 34 yaşında öncelikle beni yadırgamayın belkide çarem yoktur. Biz görücü usulü evlendik öyle sevme felan olmadı. 9 ay nişanlı kaldık ve evlendik,evlendiğimden beri sorunumuz kavgamız hiç bitmedi 4 aylık gelinken bana vurmaya başladı bende ona vurdum sonra bu böyle devam etti. Onun için herşey suç her yaptığım oturmam yatmam kalkmam ama herşey ufak şeyleri büyütüp bir dağ haline getirdi kaynana ile alt üst oturuyoruz her tartışmada onlar da müdahil oldu ve sende de var sen surat asıyorsun inat sın niye evin içinde etek gitmiyorsun gibi gibi. Birsürü şey söylediler bir kere annemle konuşuyordum niye yanımda konuşmadın deyip tekme attı ve kolum kırıldı ailemin eli belada kalmasın diye onlara söylemedim düştüm dedim. 2 defa evi terk ettim ama evlatlarım olduğu için dayanamadım ve geldim ailem boşanırsan iyimi olacak diyor olmaz biliyorum ama ne yapayım. Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar eli benim için belada mı kalsın bunu kaldıramam it köpek şer.. Siz bunlar en güzel lafları bana karşı hakaret aşağılama dayak küfür herşey var ne yapmalıyım arkadaşlar boşan demeyin elimde işim yok ailemin durumu orta bazıları sabret düzelir diyor düzelir mi sevgim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?