USANDIM artıkkk

Tek sana vericegim akıl "BOŞAN" ayrılırsın işe girersin cocuklarına da mis gibi bakarsın, birlik kabul etmeyin bu da örnek olsun gerçekten birlik ne kadar iyi de olsa ki zaten iyisini duymadım hep birlik gidenler sorunlarını anlatır, kısa ve öz birlik gitmeyin aman kocam iyi diyip gidiyorsunuz kocanızın iyiliği yetmiyor yetmez de zaten bi zaman sonra o da alışacak o duruma ve sen bu yaşadıklarına kalcaksın. Allah yardımcın olsun

Ne diyelim bacı sen söylede onu diyelim.Tüm kapıları kapatmışın.

kardeşinizin başı belaya gitmesin aileniz üzülmesin sizde boşanmayın bir gün adamın elinde kalırsınız olan 2 evladınıza olur ..

Tam konuya adapte olayım diyorum nickiniz gözüme gözüme batıyor, üzgünüm yorum yapamıyorum, bu ismi çok mu aradınız...

eli belada kalacak insanlarin çoktan kalmışti.
benim bir kiz kardeşim olsa böyle bisey yasasa bosanirsan öldururuz onu demem.
boşanmazsan öteki kemiklerinide ben kirarim derim.
kimse sizin icin basini belaya falan sokmayı düşünmüyor boşuna evham yapiyorsun.
2 cocukla basimiza kalacak öldururuz gebertiriz diyip elini kolunu baglayalim diyen aileniz var maalesef.
sen kendini düşünmediğin için kimsede seni düşünmüyor.

Duzelir mi demissinduzrlmez. O el bir kez kalkti ise bir daha inmez. Bir daha sana siddet uyguladiginda hastaneye gisip darp raporu al, elinde kanitin olsun.
Bosan demeyin demissin, ne diyecegimi bilemedim o yuzden. En fazla birkac ay evden uzaklastirma karari cikartabilirsin savciliga sikayet edersen.

Daha ıyı olur emınım elıde kana gıtmez kardeslerının dovecek adam sımdı dover sıze vurdugu ıcın bosanınca ne alaka bosanmayınca daha cok vuracak sıze. Bence aılenı bosver ve bosan kendı ayaklarının ustınde dur ben olsam oyle yapardım aılenede ben ıayemıyorum sevmıuorum de basları belaya gıtmesın

Kardeşleriniz boşandığınız zaman sizi dövdüğü için onu gebertiyor ama evliyken dövmesinde bir mahsur görmüyor öyle mi? Zaten boşanmanızı da istemiyorlarmış otur kocanın yanında dayak ye demek bu resmen. Çok yazık. Konuda sağlıklı düşünen tek bir birey bile yok. Sonunuz hayrolsun.

Yani henüz yeni evliyken şiddet başlamış neden korunmadınız? 2 çocuğa yazık değil mi? Böyle bir evlilikte büyüyorlar madem kardeşleriniz birilerini dövmeye vs çok meraklılar söyleyin eşinize baskı kursunlar da en azından şiddet faktörü ortadan kalksın zira siz boşanmazsınız (boşanın denilmesini de bir cevap Olarak kabul etmiyorsunuz).

"Birlik oturuyoruz" demek moda herhalde bu sitede...
"Eli belada mı kalsın" a hiç değinmiyorum..

"Siz bunlar en güzel lafları bana karşı hakaret aşağılama dayak küfür herşey var ne yapmalıyım arkadaşlar"

Sanki google translate çevirmiş...

Gibi gibi demesini biliyor -genelde okumus etmişlerin cümle sonuna vs demek yerine koydukları bi ikilemedir- ama cahil gibi yazıyor noktalama işareti sıfır..

Kim yazıo bu konuları görmek isterdim...İnceleme konusu resmen

Son düzenleme:
Bu kadar yazıyı dalgayı niye geçtiğinizi anlatmak için mi yazdınız.Can sıkıntısından forumda herkesin cirit attığını söylemişsiniz.Sanırım onlardan birisiniz ki bu kadar uzun bir insanla niye dalga geçtiğinizi yazmışsınız.İnsanların dertleriyle dalga geçmenin neresi savunulur bilemiyorum.Bana gereksiz geleceğini bildiğim için 1-2 cümlesini okudum.Ama yorumunuzu beğenenler olmuş.Onlar da sizin kafadandır.Onlarla konuşun niye dalga geçtiğinizi.

Yazdığım 3 paragraf bir şey, son paragraf da sizi ilgilendirmiyordu zaten. Kadının derdiyle dalga geçmediğimi de yazmışım ama neyse. Bu kadar yazıya uzun, okumadım diyorsanız zaten belli ki okuduğunuzu anlamaya yetecek kadar okuma alışkanlığınız yok.
Bir dahakine okursanız, sadece benim değil aynı içerikteki diğer mesajların da niye beğenildiğini anlayıp, bunca insan içinde tek sivri olarak boş duyar kasmanın sizi ne kadar komik duruma düşürdüğünü görürsünüz.

Sen aileni düşünüyorsun aman onlar seni düşünmüyor ne yazık ki. Ayrıca kimse kimseye bise yapmaz merak etme iskembeden sallamışlar sen ayrılma diye. Bir kere geliyoruz su dünyaya niye böyle biri ile ömür çürütesin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…