- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Guzel gunlere
-
Ne diyelim bacı sen söylede onu diyelim.Tüm kapıları kapatmışın.Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum. 29 yaşında iki çocuk annesi yim. Eşim 34 yaşında öncelikle beni yadırgamayın belkide çarem yoktur. Biz görücü usulü evlendik öyle sevme felan olmadı. 9 ay nişanlı kaldık ve evlendik,evlendiğimden beri sorunumuz kavgamız hiç bitmedi 4 aylık gelinken bana vurmaya başladı bende ona vurdum sonra bu böyle devam etti. Onun için herşey suç her yaptığım oturmam yatmam kalkmam ama herşey ufak şeyleri büyütüp bir dağ haline getirdi kaynana ile alt üst oturuyoruz her tartışmada onlar da müdahil oldu ve sende de var sen surat asıyorsun inat sın niye evin içinde etek gitmiyorsun gibi gibi. Birsürü şey söylediler bir kere annemle konuşuyordum niye yanımda konuşmadın deyip tekme attı ve kolum kırıldı ailemin eli belada kalmasın diye onlara söylemedim düştüm dedim. 2 defa evi terk ettim ama evlatlarım olduğu için dayanamadım ve geldim ailem boşanırsan iyimi olacak diyor olmaz biliyorum ama ne yapayım. Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar eli benim için belada mı kalsın bunu kaldıramam it köpek şer.. Siz bunlar en güzel lafları bana karşı hakaret aşağılama dayak küfür herşey var ne yapmalıyım arkadaşlar boşan demeyin elimde işim yok ailemin durumu orta bazıları sabret düzelir diyor düzelir mi sevgim kalmadı
Bende My kuku olarak okudum düşünsene benim kukumMm'nın yanına da y eklemıs eklemese meme ve kuku aslında.
Gercekse de Allah yardım etsin, bana bosan demeyin diyecek birine tavsiye veremiyorum, etek giy diyemem mesela.
Özellikle bu cümle çok arabesk geldi bana. Biraz da varoş gibi böyle nasıl desem hayat kalitesini düşürür cinsten bir cümle.Eli belada mı kalsın
Bu kadar yazıyı dalgayı niye geçtiğinizi anlatmak için mi yazdınız.Can sıkıntısından forumda herkesin cirit attığını söylemişsiniz.Sanırım onlardan birisiniz ki bu kadar uzun bir insanla niye dalga geçtiğinizi yazmışsınız.İnsanların dertleriyle dalga geçmenin neresi savunulur bilemiyorum.Bana gereksiz geleceğini bildiğim için 1-2 cümlesini okudum.Ama yorumunuzu beğenenler olmuş.Onlar da sizin kafadandır.Onlarla konuşun niye dalga geçtiğinizi.Dalga geçenlerden biri de benim. Herkesin evde oturduğu, can sıkıntısından fake üyelerin forumda cirit attığı şu günlerde nicki “kuku” olan birini de ciddiye alamıyorum kusura bakmayın. Daha doğrusu tam ciddiye alacağım bir gülme geliyor. Ben dümdüz yazacaklarımı yazıyorum ve cevaplaya tıklıyorum. Yazdıklarım karşımdakilerin gözlerini kanatmayacak şekilde ulaşıyor. Büyük puntolu, siyah ve altı çizili yazı yazmaksa ayrı bir çaba gerektiriyor. Derdi başından aşkın biri de bunlarla uğraşmaz sanıyorum?
Ayrıca dalga mevzusu hariç ben dahil başka üyeler de konu içeriğiyle alakalı soru da sorduk. Yardımcı olmaya çalışanlar da oldu. Ama hiçbirisine cevap yok şu ana kadar. Sadece nickini ve yazı stilini eleştirenlere cevap veriyor çıkıyor. Neden?
Doğru olduğunu varsayarsak. Şiddet görüyorum, boşanamam diyen birine ne tavsiye verilebilir başka? Ailesi arkasında olmasa da boşanamazsın demiyorlar. İyi mi olacak demişler sadece. Kardeşlerinin “belaya kalmasından” korkuyor. Bir şey yapacak olsalardı bu zamana kadar yaparlardı zaten kocasına illa boşanması mı lazım? Baba evine de dönebilmiş üstelik. Boşanmış kadına hala bazı yerlerde kötü gözle bakıldığı doğru ama hiçbirisi kolumun kırılmasından, bütün gün küfür yemekten, hatta belki bir gün öldürülmekten kötü değildir. Ondan sonra da boşan demeyin. Ne diyelim?
Bu kadar yazıyı dalgayı niye geçtiğinizi anlatmak için mi yazdınız.Can sıkıntısından forumda herkesin cirit attığını söylemişsiniz.Sanırım onlardan birisiniz ki bu kadar uzun bir insanla niye dalga geçtiğinizi yazmışsınız.İnsanların dertleriyle dalga geçmenin neresi savunulur bilemiyorum.Bana gereksiz geleceğini bildiğim için 1-2 cümlesini okudum.Ama yorumunuzu beğenenler olmuş.Onlar da sizin kafadandır.Onlarla konuşun niye dalga geçtiğinizi.
Eş şiddeti ile çağrışım yapan, kendine ait tek şey o geldi aklına zannımca...Uyduracak “kuku” kelimesini mi buldunuz?
Eş şiddeti ile çağrışım yapan, kendine ait tek şey o geldi aklına zannımca...
Hani gönlünde bir sevgi veya bağlılık yok demiş ya eşine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?