Usandım :(

Utanç verici bi şey varsa onun yaptığı

iyi olmuş rahat ettiğin zaman anlarsın bu yaşananlarların gerekli olduğunu normal misafir gibi(en azından 2 hafta da bir eğlenme görüşme amaçlı) gelseydi de yaşanmasaydı onlar evin masraflarından kısıp ev araba sahibi oluyor...kendini hiç kötü hissetme hergün gelip bunaltmasaymış

Valla iyi olmuş o ne öyle saf bellemis dün okurken de içim şişmişti resmen sizin yapmadığınızi yapmış kardeşiniz sizi saf yerine koyan colugunuzun çocuğunuzun rizkina göz diken utansın siz niye utancaksiniz.

Sizin gibi surunelimmi demis bir de
Burada bir Nisa vardi,ayni durumdaydi kurdesen dokmustuk hepimiz.
Ben cok daha hafif bir vakadan bu yil siyirdim yakami,hala arada yoklar,ben duvar.
Ama bu ahtapot gibi,ellerini siyirsan ayaklariyla yapisiyor ayy bilemedim

İnsanin kendine yaptigini dunya alem bir araya gelse yapamazmis.bu konuda da bunu goruyoruz.insanlar bizim musade ettigimiz kadar hayatimiza dahil olabilirler.ne kadar arsiz yuzsuz olsa bile. yapamaz kimse yani kisi izin vermezse.konu sahibi garip bir sekilde hala aman ayip oldu aman rezil olduk derdinde.

Ya duygu sömürüsü yapıyor anlamıyor musunuz

Ac olan araba nasıl aliyor

Ac olan ev nasıl alıyor
Bilemiyorum ben o gece eve davet etmeseydim o çocuk acmi uyudu aceba diye uyuyamazdim sonra evde ne varsa yarısını hep onlara vermiştim poşete koyup lafı edilmez ama Allah'tan çocuk şuanda bunlarda değilde beni kendi çocuğuyla vuramiyor ..
İnsan nasıl bu kadar aciz olur bilemiyorum

Bu arkadaş dediğiniz, kendi çocuğuna, babası tarafından nafası verildiği halde, yeni eşine bağımlılığından ötürü, doğru düzgün bakmayan kadınsa, çocuğun şimdi onlarda olmadığına sevindim. Babası velayeti almış ve çocuk babannesi ve babasıyla beraber, sevildiği, ilgi gördüğü bir ortadadır inşallah.

Gerçekten hayretler içerisinde okuyorum yazdıklarınızı

Allah razi olsun kardesinden ben bile nasil sinirlendim

Bı de kardeşinizi mi susturmaya çalıştınız? Valla siz akillanmazsiniz oturun milleti beslemeye devam edin

Yüzyüze bakicaz insanları kırmak istemiyorum evet hayatımdan çıksın istiyorum ama yolda görsem öyle dediğimde çok utanmazmiyim bilmiyorum ki .. en azından merhaba merhaba olsa kirmasam fazla
Sen bunla merhaba olursan o kadın merhaba hadi yemeğe gidelim size der kırmadan bırakmaz yakanı

İçimin yağları eridi çocuğu niye susturmaya çalışıyon bide ben uyuz oldum kardeşinin yerinde olsam git çok meraklıysan aç kapıyı der koyar giderdim
Fırsat bu fırsat engelle şu kadını da kocasını da

Bu arkadaş densizlik ve hadsizlikte çığır aşmış

burda hatalı olan sizsiniz nasıl bu kadar hayatınızın içine dahil edebildiniz pes elin sümüklü karısı dolabımı açıcakta tam takır dicek bana naparım onu biliyomusunuz bana pek inandırıcıda gelmedi konunuz bu kadar saf özgüvensiz kendi hayatı hakkında söz sahibi olamayan insan olamaz ya görüşmek istemiyorum bitttiii ne kapıma gelebilir ne arayabilir buraya konu açana kadar ne yapman gerek belli değil mi çocuğuna üzüldüm kararsız duruşu olmayan kendini ezdiren ebeveynlere sahip

Aaah sana verecek aklim yok cunku sende kendimi gordum tek fark sukurler olsun henuz karsima boyle bulasik tipler cikmadi henuz Allah kolaylik versin bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…