- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Madem oyle bu sefer ayni seyi siz onlara yapin durmadan ara size gelecez aha kapidayiz durumumuz kotu evimiz kira bak siz ev aldiniz araba aldiniz sunu yap aksam acmazsa hep ara ki avmaz boyleleri telegonu bir ikide kapiya gidersen gelme der benceYüzyüze bakicaz insanları kırmak istemiyorum evet hayatımdan çıksın istiyorum ama yolda görsem öyle dediğimde çok utanmazmiyim bilmiyorum ki .. en azından merhaba merhaba olsa kirmasam fazla
İşte ben bu yüzden misafir almıyorum. Dadanıyolar ya bu ne misafirlik sevdası anlamadımki aynı ev aynı koltuk git kendi evinde daha rahattayıla yayıla otur yok gelecem gidecem yok yemeğe içmeye zıkkım iç bu ne ya kovun artık şunları okurken içim şişti benim
Şaka gibi ya nerde yetişiyo bu insanlar nerden geliyo bu arsızlık yüzsüzlük, sevdiğim insanlar dahi olsa misafirliğe zoraki giderim çünkü kendi evim değil rahat edemez bi kere insan gerçekten insan yetiştirmek çok önemli bunlar yetişmemiş sadece yaşamış yaş almışlar o kadarAaaaa lütfen ama olur mu öyle. Başkasının evinde gidip beleşe yiyip içeçek üstüne 7 mahallenin dedikosunu yapacak.
Hergün başka yere gidip yiyip için akşam olunca evine geçiyo insanlar böylece çok masrafta yapmıyolar.. Herkes bi arsızlaşmış.
Yüzyüze bakicaz insanları kırmak istemiyorum evet hayatımdan çıksın istiyorum ama yolda görsem öyle dediğimde çok utanmazmiyim bilmiyorum ki .. en azından merhaba merhaba olsa kirmasam fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?