Size ve verdiğiniz cevaplara baktım. Kendinize saygınız yok, diğer insanlar ne der, iyi görüneyim, aman kötü olursak sonradan kendimi kötümhissederim diyorsunuz. Bu insanlar sizi sevmiyor, oradan buradan ezik olduklarından ve siz de ses çıkarmadığınızdan böyle tepenize çalarlar. Bir kere bağırmanıza bakar. Eve almayın, b.k yesin. Nefret ettiğiniz biri gibi davranın. Telefonu değiştirin, kapıyı açmayın. Gelme, görüşmek istemiyorum deyin. Siz böyle deseniz tersleyip konuşmasanız zaten devam edemez. Çirkeflik yaparsa da başlarım l.n diye Türk filmlerindeki gibi, istemiyorum görüşmek ya. Yüz kere söyledim, defol git dersiniz. Veya tüm sülaleyi, dişli, ruh hastası arkadaşlarınızı, tanıdıklarınızı toplayın anlatın durumu kadın eve gelince ağızlarına geleni desinler. Bak hak ettin. Artık ben diyemiyorum bunlar benim yerime dersiniz, veya toplayın götürün yedirin içirin. Böyle siz devam ettikçe semer vuran çok olur.
Sonra da gidin kendinize bir destek yardım alın. Psikiyatristten, gidin konuşun. Neden bu kadar hayır diyemiyorsunuz. Bu insanlar böyle.
Size başka bir çözüm daha söyleyeyim, gündüzleri kendinize geçici bir iş bulun, bir uğraş. Telefonunuzu zaten değiştirin ve kimseye bundanbahsetmeyin. Eşiniz zaten eşine söylemiş ve görüşmeyi de tamamen kesin. Böyle insanlar kendi kendilerine salak işte, tabi ki yapacak, istemese söylerdi gibisinden tekrar ederler ve sizin gibi insanları kullandıkları için kendilerini akıllı zannederler ve kesinlikle kibarlıktan anlamazlar.