usengec esim...

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Iyi geceler bayanlar... esimle sevgiliyken,sozluyken,nisanliyken hep bizimleydi annemle oturur muhabbet sohbet ederdi . Gezmelere giderdik. Ama evlendikten sonra esim ne kendi ailesine ne de benim aileme gitmemeye basladi. Annem gecen hafta esimi cagirmis bir konu icin. Buda tamam gelcem demis. 1 haftadir gitmiyor. Ama konu mac olunca birtek bi kuzeni var ona gider bu kadar. Bugun anneme gittim ve aksam gel yemek yeriz sonra hastaneye gidelim amcam ve kuzenim ameliyat oldu dedim. Bakariz gelirim belki dedi. Aksam ustu beni ariyor eve git ben eve gelcem diyor.. ee sabah sen boyle boyle dedin diyorum ben eve gelcem yorgunum diyip kapatti.. nisanliyken annem esime cok destek cikti.. maddi ve manevi...esim ameliyat oldu ardindan ayagini kirdi annem kostu hastane isine,cebinde sigara parasi olmuyordu annem alip koyuyordu.. her yonden manevi maddi hic farketmez. Bazen diyorumki gel babanin yanina gidelim yorgunum diyor bende bunaldim herkesten laf isitmekten arada kalmaktan cok bunaldim boyle bu gitmeme konusu acilinca soguyrum esimden.. 4 aylik evliyim daha hic bi akrabamin evine el opmeye gitmedim ( ne yapmaliyim sizce bayanlar su esimi artik duzeltmem ve aile ortamlarina sohbetlerine sokmak istiyorum.. ki bende konusmayi gezmeyi seven biriyim.. ama esim....

Eşine sordunmı nedenini?oturup sakince konuşabildinmi açıklayarak durumu

bendede var aynı tip daha evlenmedikte evlensek aynı böle olur.sen o zaman iki tarafada anlat durumu.en azından sen arada kalma.yada onlar gelsin

bendede var aynı tip daha evlenmedikte evlensek aynı böle olur.sen o zaman iki tarafada anlat durumu.en azından sen arada kalma.yada onlar gelsin

Valla canim ya bu deveyi gutcem yada bu diyardan gidicem. Sende guzel dille konus nisanlinla evlenince inan cok sknti yasiyorsun bu konuda

arada kaldığını,gitmediğiniz seni sorumlu gördüklerini fln söyle...
konuşa konuşa uzlaşacaksın çaresiz...
inşallah çabuk kabul eder bu durumu...

İlk etapta eve misafir çağırarak eşini ayakta tutabilrsin. . Elbette çalışan insan yorgun oluyor ama insanında ailesini eşini dostunu ziyaret etmesi şart

İlk etapta eve misafir çağırarak eşini ayakta tutabilrsin. . Elbette çalışan insan yorgun oluyor ama insanında ailesini eşini dostunu ziyaret etmesi şart

Aynen katılıyorum sana canım bence de ilk olarak misafir davet et gelen giden çok olsun o tempoya alışsın.Çünkü onun açığını sen kapatmaya çalıştıkça durumu abartıyorlar..

belki gerçekten işte yoruluyordur. sadece vücut yorgunluğu olarak da düşünme sıkıntıları vardır, onlarda yorar.. hafta tatilinde de dinlenmek istediği için gitmek istemiyordur. onun yerine eşine seçenek koy. ama canımlı cicimli ..

annemlere bu gün yada hafta tatilinde gidelim de... bakarız derse kesinlikle hayır demek oluyor. kesin cevabını al. iki günden birisi olsun de.. yada hafta tatilinden sonraki ilk gün çok yorgun olmadanda gidebilirsiniz. ayrıca soru sorma. şu gün yada bu gün gidelim de. gidelim mi cümlesinin cevabı malesef hüsran oluyor .. eşimdende babamdanda biliyorum...

İşte bende eşime sorduğum zaman bakarız dıyor ve sonuc olarak gıtmıyoruz. Ben ıstıyorum eşimle hem benım aıleme hem kendı aılesıne gitmek istiyorum,kaynaşmalarını istiyorum.. Eşim nişanlılık dönemınde ve öncesinde de annemle çok samimilerdi,anne oğul arkadaş ilişkisi vardı resmen... Eşim benım annemı bi kv olarak degıl anne olarak görürdü.. Annemi sever aslında ama yorgunum diyip gitmiyor annemde alınıyor nıye gelmıyor dıye önceden gelırdı gıderdı dıye... ne dıcem bılemıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…