üşengeçliğe son! temizlik güncem

ay canım sorma evet gelsınler canları sagolsun evın bereketı artıyor mısafır agırladıkça ben ona ınanıyorum
bu aralar mısafır gelmesının bı sebebı var canım yenı eve yerleştıkte hem ev gormesı hem zıyaret ondan yanı
valla ıkı hafta nasıl gectı anlamadım
sende az şey yapmamışsın canım yemek baya zaman alıyo süpürgeyı de ben uyduruktan yaparsam yarım saat ayrıntılı yaparsam 2 saat sürüyor

Ben de severim misafiri ama üst üste zor olur. Evin hayırlı olsun canım. Benim ev de kocaman supur supur bitmiyor. Silme işi çok yoruyor beni. Sevmiyorum bir de silmeyi.

Ben de severim misafiri ama üst üste zor olur. Evin hayırlı olsun canım. Benim ev de kocaman supur supur bitmiyor. Silme işi çok yoruyor beni. Sevmiyorum bir de silmeyi.
sagolasın ben toz alma işini hiç sevmıyorum aksesuar da cok sevmıyorum tozunu al falan cok iş

bugun kalktım misafır vardı kahvaltıya
kahvaltıya hazırladım
akşamdan pizza yapmıştım
onu ısttım kahvaltılıkları hazırladım sofrayı kurdum
mısafırler geldı
onları agırladım
cay kahve falan sonra sofrayı kaldırdım
işe geldım akşama kadar işteyım
akşama yemegım de hazır
cok rahatım şuanda

akşamda yemekten sonra yaşlı bır amcamız var onu zıyarete gıdıcez
bu hafta dinlenme haftası ılan edıyorum

Kızlaaar Ben geldiğimde yaklaşık on günün ardından yeniden iş güç temizlik başlıyor biliyorsunuz kayınvalidemlere gitmiştik cuma günü geldik cumartesi pazar açıkçası pek iş yapmadık
Eşim işe bense işlere dalacağım bugün

Sizde hemen listemi söylüyorum
Mutfak dolabı sil
tezgah topla
çayı meyveleri yerleştir
oturma yatak mutfak koridor süpürür sil toz al eşyaları bazaya diz
Çamaşırları katla yerleştir toplam üç makine
çamaşır yıka ser yerleştir
börek yap
tuvalet banyo yıka süpür sil
Makyaj bakın malzemelerini yerleştir topla
salonun koltuklarını sil
ertuğ'nun rutin bakımlarını yap
bireysel temizlik banyo bakım ve
akşama yemek hazırla Çorbam var pilav yap yeşil fasülye var yanına yeni bir şey yap

Oğlumu uyuttum biraz ayaklarım uzatıp dinleneceğim yapabilirsem tabii ki ama aklımda banyo tuvalet temizlik börek yemek olduğu için sanırım dinlenemeyeceğim

GünaydınNnnnnnnnnnnnnnn

Allah kolaylık versin canım benimde mutfak dolapları felan silincek ama çocuklar durmazsa die bir türlü yanasamiyorum

Ay bugün işin zormus ya valla yoruldum okuyunca kolay gelsin

Benim de bugün üstümden kamyon geciyor sanki
Bayramdan beri eşim kucuk bir operasyon gecirdiği için evdeydim ona bakıyordum 2gün calıstıysam 1 hafta evde kalıyordum bugün tekrar tam zamanlı basladım işe sinirlerim bozuk. Allahtan kendi işimiz valla öyle olmasa ben mahvolurdum herhalde hiç bana göre değil.
Uykum var eve gitmek istiyorum valla temizlik bile yapmak istiyorum

Eve gidince yapılacaklar
Dünden corbam var yanına hemen önceden doldurdugum biberleri pişircem
Bulasıklar halledilecek
Banyo ovulacak

Bu kadar valla bugün baska hiçbir sey yapamam

Sen nasıl başediyorsun bu kadar misafirle ya ben 40yılda bir ancak misafir alabiliyorum. Ramazanda aynı bu sekildeydi cıldırdım yani ağlayasım geliyordu

Mutfak dolaplarınsilindi
Mutfak toplantı ocak silindi
Uyudum bi saat kadar
Sonra oğlum uyandı emzir uyudu yeniden şimdi uyandı
Ona bakım ve oyun vakti
Aaamaaan beklesin işler
Bizden kıymetli mi
İki saat sonra yine yapılır

Merhaba arkadaşlar. Ben de işteyim şuan. İki saatlik boslugum vardı. Mayistimm kaldım kk'ya takilayim bari dedim

Ben de 4 te evde olacağım. Mutfağı toplarim ilk iş.
Dünden kalma yeşil fasulye ve pilav var. Yanına da bi çorba, dün bi de aşure yapmıştım oh mis.
Tuvaleti yikamam gerekiyor.
Çamaşır katlayıp yerlestirecegim.
Büyük oğlanın banyosu ve ödevleri var..
Aklıma gelenler bunlar şimdiden yoruldum.

Sahihuban vallahı yapacaklarını okuyunca bıle yoruldum canım

Sen nasıl başediyorsun bu kadar misafirle ya ben 40yılda bir ancak misafir alabiliyorum. Ramazanda aynı bu sekildeydi cıldırdım yani ağlayasım geliyordu
canım normalde bana da cok gelmezde yenı eve yerleştık o yuzden hayırlı olsuna gelıyıolar bıde benım ıkı uc ayda bır yatılı mısafırım zaten oluyor bıraz alıştım sankim ama bu hafta dınlenme haftam

hehh işte aynı bu durum benım yanı tamda benı ozetlemişsın zorunlu olmayınca işlerı sıralarım ama yapmadan aman derım beklesınler

Mutfak toplama
Ocak sil
Yemek yap
Ertu nun bakımı
Kendi bakımım
Banyo wc yıka süpür
Fotoğrafçıda foto seç annegile git orda ütülerini yap(bu diğer her şeye değerdi) sonra ev sofra hazırlama ve yatış
Ne yemek yiyecek halim var ne başka şey
Uzanırım belim ağrır keyfim de halim de taşım da Yok
Jayırlıısım

İş yapmam diyordum ama yarın annem ugrayacakmış. Gelince yemeği ocağa koydum.
Banyoyu fırcaladım
Camasır attm makineye
Bir de süpürdüm sildim toz aldım
Cok yorgunum ya sadece uyumak istiyorum. Daha yemek yencek ama gözüm yemek falan görmüyor.
Çamasır asmak gözümde büyüyor. Katlanacaklarda var. Uf.

Ne fotosu sectiniz canım

Aşure bu sene ben de yapmak istiyorum inşallah. Daha hiç yapmadım denemedim bile. Valla canım cekti ama diyetteyim

İşten çıktım. Oğluşu özel derse bıraktım. Oradan spora gittim. Oğlanı eşim almış dersten. Eve geldim duş namaz. Yemek yedik topladım. Şimdi Türk kahvemi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…