sıkıntı degıl ya banyo wc ve oturulan yer temız olsun yeter yakınında olsaydım ben gelır kahvenı yapar bırlıkte ıcerdık o kadar hamaratım bu gunlerde yanı sormaAfiyet olsun. Benim de Türk kahvesi icesim var ama yapmak zor geliyor.
Hiç keyfim yok bugün. Bir iş yapmayacaktim ama misafir gelecekmis tek kişi. Ortalığı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım. Toz aldım zoraki. Misafir eşimin bekar kuzeni o ilgilenecek.
Ayy ne iyi olurdu :) Sağol canım. Şu hamaratlik bana da geçse biraz keşke.sıkıntı degıl ya banyo wc ve oturulan yer temız olsun yeter yakınında olsaydım ben gelır kahvenı yapar bırlıkte ıcerdık o kadar hamaratım bu gunlerde yanı sorma
bence sende oylesın ama ıcındekı canavarı uyandırmak gerekAyy ne iyi olurdu :) Sağol canım. Şu hamaratlik bana da geçse biraz keşke.
Canım bende iki çocuk var ve oldukça yoğun çalışıyorum. Hiç enerjim kalmıyor. Parcalaniyorum desem yeridir,canavar olsa dayanmaz :)bence sende oylesın ama ıcındekı canavarı uyandırmak gerek
anladım ıkı cocuk olunca zor tabı ben ogretmenım canım sen ne iş yapıyosun?Almıyorum canım. Birkaç defa cagirdim birini ama içime sinmedi. Benim görüntüden ziyade hijyen takıntim var. Kendim yapıyorum eşim de yardım ediyor. Sen ne iş yapıyorsun
kolay gelsın ınsallah bıran once bıterEvde tadilat başladı
Ben de öğretmenim canım branş ne?anladım ıkı cocuk olunca zor tabı ben ogretmenım canım sen ne iş yapıyosun?
kolay gelsın ınsallah bıran once bıter
mesaj attım canım sanaMerak ettim :) benimki ingilizce canım. Ben bgn gezdim. Daha doğrusu oğlum okula başladı onun için alışveriş yaptım. Mutfagim dağınık çok yoruldum biraz dinlenip toplarim artık.
vallahı bende okurken yoruldum papatya :)Bugün ben de çok yoruldum.
Sabah pazara gittim. Öğlen oğlanı okuldan alıp dılarda yemek yedirdim. Öğleden sonda çarşıya çıktım. Kaş bıyık aldırdım. Açınacak hediyeler vardı onları hallettim. Bi ara işe uğrayıp 2 imza attım.
Evde gelince sabahtan çalıştırdığım makinedeki çamaşırları asıp yenisini attım. Fırında köfte yaptım. Mısır haşladım. Yarın sabah kahvaltıya patates haşladım. Kek yaptım. Taze fasulye pişiriem. Giyinme odamın dolaplarını sildim. Çamaşır astım. Masa kurup kaldırdım. Şimdi de nevresim değiştireceğim.
Oyyyy valla yoruldum yazarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?