üşengeçliğe son! temizlik güncem

bende annemler uzakta oturuyorlr benden onlara gıdınce utu yapıyorum oyle hafıflemış hıssedıyorum kı annem cok yapamıyor ne yapsam kar dıye elımden gelenı yapıyoırum

Beth18 ay keske ben de tasınsam yaa. Ağız tadıyla oturun canım hayırlı olsun
ıhtımalın var mı canım? sagolasın Allah ısteyen herkese nasıp etsın sana da bıran once ıstedıgın yere tasınmayı nasıp etsın ınsallah

İşten çıktım. Oğluşu özel derse bıraktım. Oradan spora gittim. Oğlanı eşim almış dersten. Eve geldim duş namaz. Yemek yedik topladım. Şimdi Türk kahvemi içiyorum
ohhh keyıf sende papatyacım

Beth18 hayatımın en rahat günlerini yaşıyorum. Özellikle işimde çok rahatım. Son unvanımla beraber biraz ben de rahatladım artık. Yıllardır çektiğim cefaların sefasını sürüyorum. Ama nazar değmesin
Evde yardımcım da olunca rahat ediyorum çok şükür.

Evet Canımcım artık yaşlanıyorlar her şey artık daha zor oluyor onalra
İnsan üzülüyor yahu
Dediğin gibi yardım edine Mutlu oluyorlar

Çamaşırları katladım yerleştirdim
Bulaşık mak çalışıyor
Ertu bey E banyo yaptırıp uyuttum
Sıra ben deee

M maviduvar1 rıca ederım
Sahihuban canım dün işlerini halledebıldın mı?
bırde halletme zaten evdesın canım gün gün yaparsın
ben bu aralar evı supurup silmiyorum gözume batıyor

dur gırmısken bugun yaptıklarımı yazayım
gecen haftalarda cok yorulmustum bu nedenle bu haftayı kendıme dınlenme haftası hatta ayı ılan etmek ıstıyorumda artık kanıma işledı bünye ıstıyor
bugun kalktım kahvaltı sofra hazırla kaldır
bulaşıkları makıneye at elınde yıka
sımdı de yemek hazırla sofra kur kaldır

ay yoruldum

Beth18 link atmasan haberimiz olmayacak konudan

Kızlar okuldayim sirf sayfalar birikmesin diye ders aralarinda okuyorum
Hafta sonuna tadilat biter muhtemelen bende köklü bir temizlige girişirim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…