- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
Ben de bu sene ilk defa yaptım canım inan gözümde buyutuyormusum hiç zor değilmiş. Yakın olsak gonderirdim valla b kasecikten bişey olmaz :)Aşure bu sene ben de yapmak istiyorum inşallah. Daha hiç yapmadım denemedim bile. Valla canım cekti ama diyetteyim
bende annemler uzakta oturuyorlr benden onlara gıdınce utu yapıyorum oyle hafıflemış hıssedıyorum kı annem cok yapamıyor ne yapsam kar dıye elımden gelenı yapıyoırumMutfak toplama
Ocak sil
Yemek yap
Ertu nun bakımı
Kendi bakımım
Banyo wc yıka süpür
Fotoğrafçıda foto seç annegile git orda ütülerini yap(bu diğer her şeye değerdi) sonra ev sofra hazırlama ve yatış
Ne yemek yiyecek halim var ne başka şey
Uzanırım belim ağrır keyfim de halim de taşım da Yok
Jayırlıısım
ıhtımalın var mı canım? sagolasın Allah ısteyen herkese nasıp etsın sana da bıran once ıstedıgın yere tasınmayı nasıp etsın ınsallahBeth18 ay keske ben de tasınsam yaa. Ağız tadıyla oturun canım hayırlı olsun
ohhh keyıf sende papatyacımİşten çıktım. Oğluşu özel derse bıraktım. Oradan spora gittim. Oğlanı eşim almış dersten. Eve geldim duş namaz. Yemek yedik topladım. Şimdi Türk kahvemi içiyorum
Öyle düşünme canım ben de ilk defa yaptım sonuçta. Musaitsen oruç tut ya da Hayır yap.bende bu sene yapmak ıstemıyorum ya cok yorgunum evımın bereketı kacar mı? B Butterflyinthesky
bende annemler uzakta oturuyorlr benden onlara gıdınce utu yapıyorum oyle hafıflemış hıssedıyorum kı annem cok yapamıyor ne yapsam kar dıye elımden gelenı yapıyoırum
ıhtımalın var mı canım? sagolasın Allah ısteyen herkese nasıp etsın sana da bıran once ıstedıgın yere tasınmayı nasıp etsın ınsallah
ohhh keyıf sende papatyacım
Doğum ve sonrası çekin yapmıştık onun içinde kızumNe fotosu sectiniz canım
Evet Canımcım artık yaşlanıyorlar her şey artık daha zor oluyor onalrabende annemler uzakta oturuyorlr benden onlara gıdınce utu yapıyorum oyle hafıflemış hıssedıyorum kı annem cok yapamıyor ne yapsam kar dıye elımden gelenı yapıyoırum
ıhtımalın var mı canım? sagolasın Allah ısteyen herkese nasıp etsın sana da bıran once ıstedıgın yere tasınmayı nasıp etsın ınsallah
ohhh keyıf sende papatyacım
leeyyynnn ipek böcüğüm de haber vermese tuuuuDemek kozmik oda burasi hepiniz toplasmissiniz bir ben yokum kustum hepinize
latiyya sende gekme sakin bunlar topluca bizi dislamislar
Valla hemso bunlar bize caktirmadan altin gunu felanda yapiyordur benden soylemesileeyyynnn ipek böcüğüm de haber vermese tuuuu
yalnız bu topik tam benlikmiş:)) bütün gün oyalanıp akşam temizlik ve yemeğe koşturan biri olarak:)
kesiin hatta gizli üsleri vardır parolayla giriyorlardır.Valla hemso bunlar bize caktirmadan altin gunu felanda yapiyordur benden soylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?