üşengeçliğe son! temizlik güncem

Arkadaşlarım bugün öğleye kadar neredeyse oğlumla uyuduk tabii ki üçbeş defa uyandık karnımızı doyurduk uyuduk yaklaşık saat 11:40 civarında net olarak uyandık kalktık yavrum mutfakta yanımda ana kucağında beni izlerken Ben seye tezgahtaki bulaşıkları topladım makinada kileri yerine yerleştirdim kirlileri makineye yerleştirdim
Sonra yavrum acıktı karnını doyurdum oynadık Sonra biraz zor olsada uyudu her an uyanabilir bu arada biber dolması doldurdum çorbamı hazırladım şehriyeli mercimek çorbası ve babamın bahçeden getirdi ıspanaklar vardı onları suya Isladım akşam börek yaparım diye eşimin yufka alması gerekiyor tabii ki
Aslında becerebilsem de yufkayı da kendim açsam ama şimdilik kalsın
Banyo yapmam gerek
Namaz kılmam gerek
Birkaç sayfa Kur an okumam gerek
Aaaa biraz da keyif yapmam gerek
Akşam eşim geldiğinde dinç olmam gerek

Dün tatlımı da yapmıştım bin şükür

Akşama film seçip film keyfi mi yapsaaam

kızlar babamın rahatsızlıgından dolayı bır sure buraya yazamayacagım
dua edin babama olur mu
hayırlı gunler...

Sahihuban sagol canım iyileşme olmayacak babamın hastalıgında sadece ılacla kontrol altında tutuyorlar
yarına bılet aldım gıdıcem yanlarına ınşallah
sız burayı ıhmal etmeyın yazabılırsem arada yazarım
Allah razı olsun

Rabb im beterinden esirgesin inşaallah
Şifa Rabb imimden inşaallah faydalı olur ilaçlar

Kızlar bugün çok yoruldum
Yatak odasındaki tüm ev süpürüldü koltuk altı dahil koltuklar süpürüldü örtüler yenilendi toz alındı kapılar silindi
Wc ler yıkandı aynalar silindi
Banyo süpürüp silindi halılar silkelendi ayak havlusu ve havlular yenilendi
İki makine çamaşır yıkandı asıldı
Çarşaf dolap içi düzenlendi
Çarşaflar yenilendi

Yemek yapıldı; yarına yemeğim var öğlene .. akşama da bi şeyler atıştırırız
Ya da balım alırız bakalım duruma göre

Şimdi kalkıp yatak odasını süpür sil toz al
Düzenlemeler de bulun
Sonra oğlumu banyo yaptır emzir uyut ve sonraaa benim banyo yapmam gerk

Beni bi iteleyin kızlaaaar

Kızlar çok şükür yatak odasında bittiği süpürdüm sildim toz aldım düzenledim artık battaniye geçiyoruz gerçi çoğu ilginçti ama bizim burası çok sıcak olduğu için bu gece geçiyoruz

Şimdi çay demleyip biraz keyif vaktı hazır oğlum da uyurken

kızlar her gün ocak silmekten ve sildiği halde istediği temizliğe ulaşamayan biri olarak, kullandığım yeni yöntemin fotografını paylaşacağım. ama evin görünmemesi için isteyenlere özelden foto atayım. bu sayede ocağım tertemiz kalıyor
deneyin özellikle cam ocaklarda süper yöntem

Kızlar sessizleşti buralar

Beth18 canım inşaalalh iyisindir sen de baban da
Haber bekleriz
Rabb im yardımcınız olaun inşaallah

Sahihuban M maviduvar1 canlarım cok cok tesekkur ederım
çok uzgunum canım sıkkın hıcbırsey yapasım gelmıyor
babam yataga bagımlı kalacak
hop oturup hop kalkıyorum gunlerdır
aklım babamda bedenım başka yerde ne yapacagımı sasırdım
yogun bakımda babam elimizden de bırsey gelmıyor
hastahaneden cıksa dıye gunlerdır dua edıyorum bır yandan acı cekmesın dıyorum Allaha dualar edıyorum
cok zor cok...

hayat devam edıyor
eşim bugun yarın yok haftasonu da ben yokum bu nedenle evı sılıp supurmem lazım
saat 9da da dızım var
şimdi kalkıyorum ve evi spuruyorum
yerleri siliyorum
banyo wc ovuyorum
balkonları donmazsam yıkıyorum
tozları alıyorum veee oturuyorum(inşallah)

bır balkonu supurdum sıldım
heryerı ayaga kaldırdım şimdi supurup sılecegım
dızıyı de netten ızlıcem bu gıdışle

yıne üşengecliğe başladım halbukı cok gaza gelmiştım
dün yaptıklarımı yazayım gaza geleyım tekrar ve yıne işe gırişeyım
dün yaptıklarım
akşama kadar işteydım
eve geldım yemek derdım yoktu
bulaşıkları makıneden yerlerıne dızdım
makıneye kırlılerı attım
camasırları topladım katladım
yerlerine yerleştırdım
bayadı bekleyen utulerım vardı onları utuledım

bu kadar dınlenme yater şimdi işe devam ....

ben geldim hanımlarrrrr
cok şükür evi süpürdüm
sildim
halıları silkeledım
tozları aldım
bır balkonu süpürüp sildim
bulaşıkları makıneye yerleştırdım
çamaşırları yıkamya attım
çay koydum geldım

tuvalet ve banyo ovulması
diğer balkon
halı silme yarına kaldı
bakalım gucum yeterse yarın yapıcam hepsını

Cok fazla okuyamadim sayfalari ama kendimi gordum birden.

Calisan bir bayanim temizlik resmen çin iskencesi oluyor o yuzden bana.

Mesela bu haftasonu iki gun resmen evi temizlemek yerine ay yorgunum yaticam dememe ragmen, gezdim kerttim. Yaptigim ise bulasik makinesini bosaltip tekrar doldurmak etrafi ustun koru toparlayip camasir yikamak oldu.

Birde mesela tum gun oturuyorum yapicam yapicam diye saat bakiyorum ki 4 5 olmus "aaa temizlik yapicaktim" diye bir girisiyorum resmen depar atma modunda nefes nefese komple evi elden geciriyorum. Bu neyin kafasi bilen var mi?

Bazi gunlerde isten geliyorum tepem atik oluyor mesela ustume daha pijamalari giymeden cantami kenara koyup supurgeyi elime aldigim aksamlarida oluyor

Tabii esim beni isten gelmis halimle cildirmis vaziyette temizlige burundugumu gorunce odada koltugun kenarina kivrilip korkuyla beni izliyor

Nasılsın canım

Günaydın bir şey lafta çok hasta olmam sebebiyle hiçbir şey yapamadım neredeyse çünkü sürekli yattım uyudum evladımı bakmak dışında tabi bu haftaya hızlı bir giriş yaptım öncelikle herkese hayırlı sabahlar hayırlı haftalar bereketli günler olsun bismillah sabah gece uykularımın bölük pörçük olması sebebeyle başımda ağrıyla uyandım neyse kafamın açılması için harekete geçmem gerekiyordu ben de eşime kahvaltı hazırladım işe yolladım sonra tarhana çorbası yaptım biber dolması doldurdum pişirdim dolapta çürümeye yüz tutmuş elmalar ve kuru üzümle komposto yaptım yavruma uyku eğitim vermek için bir hafta akşamları evde durmaya karar verdim de misafir davet etmemeye kabul etmemeye inşallah neyse oğlumu uyuttum balkondaki çamaşır topladım katladım yenilerini astım şimdi biraz acıktım bir şeyler yemeyi düşünüyorum sonrada nasipse biraz televizyon izlemeyi herkese günaydın

yaa iste bu benim beni tarif ettin desem inanmazsin belki ama oyle bazen uzerimi cikarmadan her seyi yaparim bazende aksamakadar evde olsamda yapmam
Nasılsın canım
iyiyim canim babam daha iyi cok sukur eger eve cikarsa yataga bagli mi kalacak onu bilmiyoruz sadeceo uzuyor bizi onun disinda bebis icin ugrasiyoruz ev temizligi hak getire yani. Sen nasilsin bebisin buyuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…