Can'ım Alalh şifa versinkızlar babamın rahatsızlıgından dolayı bır sure buraya yazamayacagım
dua edin babama olur mu
hayırlı gunler...
Rabb im beterinden esirgesin inşaallahSahihuban sagol canım iyileşme olmayacak babamın hastalıgında sadece ılacla kontrol altında tutuyorlar
yarına bılet aldım gıdıcem yanlarına ınşallah
sız burayı ıhmal etmeyın yazabılırsem arada yazarım
Allah razı olsun
Nasılsın canımyıne üşengecliğe başladım halbukı cok gaza gelmiştım
dün yaptıklarımı yazayım gaza geleyım tekrar ve yıne işe gırişeyım
dün yaptıklarım
akşama kadar işteydım
eve geldım yemek derdım yoktu
bulaşıkları makıneden yerlerıne dızdım
makıneye kırlılerı attım
camasırları topladım katladım
yerlerine yerleştırdım
bayadı bekleyen utulerım vardı onları utuledım
bu kadar dınlenme yater şimdi işe devam ....
yaa iste bu benim beni tarif ettin desem inanmazsin belki ama oyle bazen uzerimi cikarmadan her seyi yaparim bazende aksamakadar evde olsamda yapmamCok fazla okuyamadim sayfalari ama kendimi gordum birden.
Calisan bir bayanim temizlik resmen çin iskencesi oluyor o yuzden bana.
Mesela bu haftasonu iki gun resmen evi temizlemek yerine ay yorgunum yaticam dememe ragmen, gezdim kerttim. Yaptigim ise bulasik makinesini bosaltip tekrar doldurmak etrafi ustun koru toparlayip camasir yikamak oldu.
Birde mesela tum gun oturuyorum yapicam yapicam diye saat bakiyorum ki 4 5 olmus "aaa temizlik yapicaktim" diye bir girisiyorum resmen depar atma modunda nefes nefese komple evi elden geciriyorum. Bu neyin kafasi bilen var mi?
Bazi gunlerde isten geliyorum tepem atik oluyor mesela ustume daha pijamalari giymeden cantami kenara koyup supurgeyi elime aldigim aksamlarida oluyor
Tabii esim beni isten gelmis halimle cildirmis vaziyette temizlige burundugumu gorunce odada koltugun kenarina kivrilip korkuyla beni izliyor
iyiyim canim babam daha iyi cok sukur eger eve cikarsa yataga bagli mi kalacak onu bilmiyoruz sadeceo uzuyor bizi onun disinda bebis icin ugrasiyoruz ev temizligi hak getire yani. Sen nasilsin bebisin buyuyor mu?Nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?