üşengeçliğe son! temizlik güncem

bugun kalan işlerımı bıtırıp haftasonunu sadece eşimle gecırmek ıstıyorum
kalan işler:
banyo tuvalet temızlenecek
salondakı tozlar alınacak
camasırlar yerleştırılecek
utu yapılacak(dag gıbı)
mutfak supurulecek
yemek yapılacak

bulaşıkları hallettım makıneye dızdım
mutfagı topladım süpürdum
simdi camasırları katlayıp utulucem

Günlerdir evde prensesler gibi hiçbir iş yapmadan bir o tarafa bir bu tarafa salına salına geziyorum.
Baktım ki ev dandini aldı başını gidiyor hemen duruma el atayım dedim. Külkedisi moduna geçtim.
  • Wc - banyo yıkanacak.
  • Bulaşık makinesi çalıştırılacak.
  • 2 posta çamaşır makineye atılacak, kuruyanlar yerine yerleştirilecek.
  • Gardırop içleri düzeltilecek. Şu dolapların içi benimki kadar karışan yoktur sanırım. Her gün toplasamda ertesi gün dağılıyor
  • Ev süpürülüp silinecek
  • Toz alınacak
  • Yemek yapılacak

sempatik_kiz kolay gelsin
Ben babamin yaninda oldugum icin cok bi is yapmiyorum annem yenegi falan yapiyor dun annemin evini supurdum. Haftaya evinde olcam bakalim neler yaparim

Geçen gün beyazları yıkayamamıştım. Bugün beyazlar yıkanacak.
Mutfak dolapları (iç,dış) temizlenecek.
3-4kg kadar patlican var evde onlar közlenecek.
Yemegim dünden hazır

Merhaba hanımlar neler yapiyosunuz bakalim burda kolay gelsin

Suanda annemin evindeyim burada da ufaktan biseyler yapiyorum ama iki haftadir kendi evimde degilim bakayim gidince ev ne halde olacak? Gelirken dip kose temizlik yapmistim gittigimde nasil bulacam evimi merak ediyorum :)
kubdef hosgeldiniz yaptiklarimizi yapacaklarimizi paylasiyoruz burada

cok iyiymis bende paylasayim inşallah. Mesela 2gundur aksama kadar hic bisi yapmadim. 2sindede esimin arkadasinin gelecegini aksam ogrendim alel acele etrafi toplayıp ikramlik bisiler hazirladim.

Bazen catkapi olabiliyor evet kubdef
Ikfamlik olarak neler koyuyorsunuz hemencecik kolay pratik olarak misafirlerin onune?ben birileri gelecegi zaman kendimi cok yoruyorum hatta bazen yogunum diye misafir kabul etmedigim zmanlar olabiluyor buna bir care bulmam lazim

kendi misafirlerimdenonceden haberim oluyor hazirlikli oluyorim. Mesela iki gundur esimin misafiri vardi dun ev yapimi makarna vardi onu yaptim sarimsakli yogurt falan koydumikindi gibi iste. Bugunde yatsidn sonra geldiler kek yaptim yanina hamur kizarttim tuzlu olarak bide birertane yulafli buakivi koydm

Havac cok guzeldi bugun yine bisi yapmadım simdi kalkip etrafi süpürucem mutfagi toplicam gelcem :)

Evet etrafi süpürdüm geldim. Mutfagi tplayamadim dah cunku kullanmadigmiz bi oda vardi oraya daldim anca cikabildim.

Baya calismissin kubdef kendine haksizlik etme bende annemle disari ciktim sadece yemek yaptim bugun annemlere o kadar

Kullanmadigim oda soguk diye butun kisliklari oraya koymuştum kabagin biri bozulmus yerlere akmis gitmis 2haftadir evde dgldim yeni fark ettim esyalarida cekip temizleyemedim yarin esimle yapıcaz. Yarin icin planım esyalarin altini temizlemek camlari silmek balkonlari yikamak bide buzdolabını temizleyeyim diyorum

Bugun kullanmadigim oda temizlendi esyalar cekildi altlari temizlendi butun ev 2 kere supuruldu silindi toz alindi banyo temizlendi 3 4 defa mutfak toplandi 5 6 kere dagilan salon ve oyuncaklar toplandi 2 makina camasir yikandi asildi 2 makima bulaşık yikandi camlari silemedim hava yagmirluydu balkonlarda kaldi. Simdi katlanacak camasirlar var 2 sepet onlari katlayip yerlestiricem.yarin da inşallah utu potrmanto ayakkabilik diye düşünüyorum

merhabalar
calıştıgımdan dolayı haftaiçi temızlık yapamadım
bugun boş gunum
evde hersey bağ aşagı der annem aynen oyle
yanı hıc derlı toplu bısey yok
mutfak banyo odalar hepsı dagınık
hemen yapacaklarımı yazayım
bulaşıklar makıneye atılacak
camasırlar makıneye atılacak asılacak
kuruyanlar katlanacak
tum odalar süpürülecek
silinecek
toz alınacak
banyo wc yıkanacak
yemek yapılacak
hemen kalkmazsam aksam 17.30 a yetısemeyecegım esim o cıvarda gelecek

mutfagı topladım
makıneye bulaşıkları dizdım
yogurt mayaladım
yemeklerı pişirdım
camasır makınesını acmaya gıdıyorum şimdi :)

Ev yine aldı başını gidiyor. Akşamda misafir gelecek. Hemen duruma el atmalıyım.

• Bulaşık makinesindeki temiz tabaklar dolaba yerleşecek
  • Tezgahtaki bulaşıklar makineye yerleşecek.
  • Yıkanan çamaşırar katlanıp dolaba koyulacak.
  • Bir posta renkliler yıkanacak.
  • Ev süpürülüp silinecek
  • Toz alıcak
  • Wc ve banyo yıkanacak
  • Yemek ve kurabiye yapılacak

afferın sempatik_kiz
bende dun yapamadıgım seylerı bugun sabah yaptım
evı kaldırdım
supurdum sıldım
yerleştırım
toz ve banyo wc yıkamayı sonra yapıcam
eşim spordan gelınce kahvaltı hazırla topla bulaşıkları hallettım
mutfagı topladım
yarın işe gıdecegım için bısey yapamam

pazar bısey yapmadım sadece kahvaltı hazırla topla
mutfagı topla
aksam balık yaptık yıne mutfagı topla bulaşıkları kaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…