- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
yaa iste bu benim beni tarif ettin desem inanmazsin belki ama oyle bazen uzerimi cikarmadan her seyi yaparim bazende aksamakadar evde olsamda yapmam
iyiyim canim babam daha iyi cok sukur eger eve cikarsa yataga bagli mi kalacak onu bilmiyoruz sadeceo uzuyor bizi onun disinda bebis icin ugrasiyoruz ev temizligi hak getire yani. Sen nasilsin bebisin buyuyor mu?
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım tez vakitte şifa dilerim Allah ımdanyaa iste bu benim beni tarif ettin desem inanmazsin belki ama oyle bazen uzerimi cikarmadan her seyi yaparim bazende aksamakadar evde olsamda yapmam
iyiyim canim babam daha iyi cok sukur eger eve cikarsa yataga bagli mi kalacak onu bilmiyoruz sadeceo uzuyor bizi onun disinda bebis icin ugrasiyoruz ev temizligi hak getire yani. Sen nasilsin bebisin buyuyor mu?
Ben 3.5 TLden yıkattım.evı kopmle temzılemem lazım
bugun evı derleyıp topladım
yarın gorevım var bısey yapamam
haftaıcı sıra sıra odaları temızlıcem
halıları yıkamaya verıcem
sız metrekaresını kaca temızletıyorsunuz?
benim 4 lıra dedıler ...
dun eskıden verdıgım halı yıkamacının telini buldum orayı aradım 4 tl dedılerBen 3.5 TLden yıkattım.
Ama suan 4.5 TLden aşagı yıkayan yer yok
saol cnm evet gercekten daha motive edici oluyor. Buraya yazınca kendimi yapmak zorunda gibi hissediyorum :)kolay gelsınsempatik_kiz
bende yaptıklarımı en azından buraya yazarsam motıve olacakmısm gıbı hıssedıyorum
tabı once ışler ıcın kalkmam lazım
yaptıklarımı az da olsa yazcam inşallah
hala bısey yapamadım ama kalkıp yapıcam eminim :)saol cnm evet gercekten daha motive edici oluyor. Buraya yazınca kendimi yapmak zorunda gibi hissediyorum :)
katılıyorumİşler birikince cok zor oluyor.
ben dun cok zorlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?