tam dolmadan calıştırıyorsun o zaman canım ben tam doldurmadan calıştırmıyorumCanım annem ne kadar karşı gelsede ben makineyi uzun programlarda çalıştırmayı seviyorum. Çünkü diğer türlü temizlenmiyor bence. Beyazları ve nevresimleri ayrı yıkıyorum. Akşamdan ıslatıp perwollün beyazlar için olanıyla 60 derecede 2 saatlik programda yıkıyorum. Kar gibi oluyor.
Gezmelik kiyafetleri narinde yıkıyorum.
Tam dolmadan hiç calıştırmıyorum cnm bende. Bizim gardırop genelde siyah parcalardan oluşuyor. 10 kıyafet varsa 8i siyahtır :) Onlarıda 60 da perwollün siyah olaniyla yikiyorum. Birsenedir hic solmadı. Bazen acaba bu deterjan kıyafetleri boyuyormu diye düsünuyorumtam dolmadan calıştırıyorsun o zaman canım ben tam doldurmadan calıştırmıyorum
çıkanlar çıkıyor cıkmayanları çamasır suyuna basıyorum
benım beyaz olarak cıkmayan lekelerım, genelde iç çamaşırı gıbı seylerı kastedıyorum canım bızde ıkı kişi olunca sadece ıc camasırıyla dolmuyor makıne ne yapmam gerek bılmıyorum 7 kıloluk makıneTam dolmadan hiç calıştırmıyorum cnm bende. Bizim gardırop genelde siyah parcalardan oluşuyor. 10 kıyafet varsa 8i siyahtır :) Onlarıda 60 da perwollün siyah olaniyla yikiyorum. Birsenedir hic solmadı. Bazen acaba bu deterjan kıyafetleri boyuyormu diye düsünuyorum
Beyaz kiyafet yok denecek kadar az. Dolabımdaki beyaz parca sayısı 2yi geçmez. Annemdede aynı şekilde. Bu yüzden benim beyazlar diye çalıstırdığım genelde acık renkliler. Onlarıda narinde yikarım.
Ama yikanacak beyazlarida aksamdan ıslatip yikarim her daim
kolay gelsınDün yaptığım keki buralarda gevezelik ederken azıcık yaktım. Oğluş sevmedi. Şimdi yenisini yaptım.
Akşam için etli patlıcan yapacağım. Eti haşladım. Patlıcanı kızarttım. Seneye bu şekilde de dondurucuya patlıcan koyacağım
Makine durdu şimdi. Çamaşır asacağım
Anladım cnm. Bu şekilde beyazları yıkarken bulaşık makinesi deterjanını kullananlar varmış bembeyaz yapıyor dediler. Ben hiç denemedim.benım beyaz olarak cıkmayan lekelerım, genelde iç çamaşırı gıbı seylerı kastedıyorum canım bızde ıkı kişi olunca sadece ıc camasırıyla dolmuyor makıne ne yapmam gerek bılmıyorum 7 kıloluk makıne
Gerçekten öyle buraya yazınca kendimi yapmak zorunda hissediyorumHamaratsempatik_kiz ne guzel yaziyosun. Insan nasil motive oluyor buraya yazinca di mi? Sende beni tetikliyorsun evde oldugum zamanlar simdi isteyimde. Sanki topik ikimizin gibi
Bende dun yaptiklarimi yazayim yatiya kv.ler gelecekti isten gelince saat 16.30dan 19.00a kadar 3 cesit yemek, tatli, komposto yaptim. Ev temizdi aksam dagittiklarimizi toplafim masayi kurdum. Evlendigimden veri baya hizlanmisim. Onceden bu saydiklarimi tum gin boyunca yapardim hatta bazen bitmezdi.
Bugunde kv.lerle kahvalti yaptik sofrayi kur kaldir birde bi cesit yemek yaptik birlikte ben ise geldim.
Eve gidince dusakabini silmek istiyorum
hosgeldiniz iste boyle siralayinca insan kendini iyi hissediyor daha da motive oluyor. Odullendiresi geliyor kendiniNe guzel gunluk islerinizi paylasmissiniz bende yazayim bari.
- Evi süpürdüm
- Yatak odasinin tozunu aldim
- Nevresimleri degistirdim
- Dusu fircaladim, duvarlarina sivi cif yuzey temizleyicisi dokup fircaladim birde dusakabini sungerle silip kuruladim
- Lavaboyu ve tezgahini fircaladim
- Klozet bombasi hazirladim
- Birazdan da tuvaleti domestosla ovup yatacagim :)
canim bazen oyle oluyor yaparsin yavas yavasBeth18 dün misafir vardı. Eve bir anda ne oldu anlamadim. Klasik felsefi tabirimizle her yer her yerde. Sanki 1 aydir temizlenmemis gibi. Dünden bulasiklarim bile duruyor. Ama hicbirini yapacak fırsatim yok duş alip okula gitmem lazim. Okuldan 10bucuk gibi dönerim. Temizlikte o saate kaldi. Ustelik yarın annemde geliyor .
ohh ne guzel miss gibi olmustur simdi ev. Benimde camlar batti bir gunumu camlara kapilara ayiracagim.Aaa ben burayı ilk defa görüyorumbende katılayım kızlar aranıza bu sayede belki bende ilham alırım. Dün annemi çağırdım gel.bebise bak diye. Evim çok pisti çünkü bebekten dolayı yapamıyorum. Neyse annem geldi evimi çiçek gıbı yaptım. Oda oda temizledim halıları silkeledim ayy güya supurmustum bide yani silkeleynce öyle bir toz çıktı ki megersem pislikte yasiyormusuz banyo tertemız salon odalar camlar tertemiz. Bir tek balkonu yıkamadim o da kullanılmıyor şu an diye. Çamaşırları yikadim astım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?