üşengeçliğe son! temizlik güncem

tam dolmadan calıştırıyorsun o zaman canım ben tam doldurmadan calıştırmıyorum
çıkanlar çıkıyor cıkmayanları çamasır suyuna basıyorum

bugun işteyım
erken gıdersem eve banyo wc yıkanacak
balkonlar yıkanacak
camasırlar utulenecek (hala bu işlerı yapamadım )

tam dolmadan calıştırıyorsun o zaman canım ben tam doldurmadan calıştırmıyorum
çıkanlar çıkıyor cıkmayanları çamasır suyuna basıyorum
Tam dolmadan hiç calıştırmıyorum cnm bende. Bizim gardırop genelde siyah parcalardan oluşuyor. 10 kıyafet varsa 8i siyahtır :) Onlarıda 60 da perwollün siyah olaniyla yikiyorum. Birsenedir hic solmadı. Bazen acaba bu deterjan kıyafetleri boyuyormu diye düsünuyorum

Beyaz kiyafet yok denecek kadar az. Dolabımdaki beyaz parca sayısı 2yi geçmez. Annemdede aynı şekilde. Bu yüzden benim beyazlar diye çalıstırdığım genelde acık renkliler. Onlarıda narinde yikarım.

Ama yikanacak beyazlarida aksamdan ıslatip yikarim her daim

Dun evdeki bütün işleri bitirdim. Bir tek balkonlar kaldi yikanacak. Onlarida bu havada yikamam. Zaten balkona cıkmiyorum

Bugun pazar alisverisi yapilip. Buzdolabi temizlenecek.
Tum yesillikler sebzeler yikanip kurutup saklama kaplariyla dolaba kaldirilacak.
Hafta ici kolaylik olsun diye 2-3 cesit yemek yapilacak
Zaten tum günumü alıyor bunlar

benım beyaz olarak cıkmayan lekelerım, genelde iç çamaşırı gıbı seylerı kastedıyorum canım bızde ıkı kişi olunca sadece ıc camasırıyla dolmuyor makıne ne yapmam gerek bılmıyorum 7 kıloluk makıne

Dün yaptığım keki buralarda gevezelik ederken azıcık yaktım. Oğluş sevmedi. Şimdi yenisini yaptım.
Akşam için etli patlıcan yapacağım. Eti haşladım. Patlıcanı kızarttım. Seneye bu şekilde de dondurucuya patlıcan koyacağım
Makine durdu şimdi. Çamaşır asacağım

kolay gelsın

Anladım cnm. Bu şekilde beyazları yıkarken bulaşık makinesi deterjanını kullananlar varmış bembeyaz yapıyor dediler. Ben hiç denemedim.

Malum günlük duş alınıyor. Bizde her duşa giren iç çamaşırlarını elde yıkıyor.

camasırlar yıkandı
eşim astı
bende banyoyu sıldım camasırlar vardı onarı yerıne yerleştırdım
şimdi wc yıkanacak
camasırlar utulenecek

Pazar alışverişini yapamadım kaldı.
Banyo, WC lavabolarını ve klozeti clonet ile temizledim.
Bulaşıkları makineye yerleştirdim.
Bugünlük bu kadar

bende wc.yı yıkadım
temız tabakları yerleştırdım kırlılerı bulaşık mak.na dizdim
mutfagı topladım
beyazları attım yıkanıyo
dağ gıbı utu var ne ara utulucem ben onları yaw

Uyandığımda yapılacakların listesi şimdiden belli

• Uyanıp bir kahve içip, leslie 5 mil yapılacak (artık bunuda görev haline getirdim Peşinden hemen bir kahvaltı Sonra direk işlere başlarım. )
  • Spor ayakkabılar ve kışlık ev terlikleri yıkanacak,
  • Bazanın içi temizlenip, verilecek bir şey varmı diye bakılacak.
  • Eğer hava güzel olursa mutfak halısı silinecek
Yapılacak başka bir işim yok. Yarın evdeyim gibi görünüyor ve tüm günü kitap okuyarak geçirmeyi planlıyorum

Beth18 sayende sırf bu topiğe yazmak için bile temizlik yapıyor olabilirim
Üstten ev süpürülecek
Wc ve banyo lavaboları ovulacak
Balkonlar yıkanacak.
Akşam yemeğinede arkadaşım gelecek ne yapsam acaba

Hamarat sempatik_kiz ne guzel yaziyosun. Insan nasil motive oluyor buraya yazinca di mi? Sende beni tetikliyorsun evde oldugum zamanlar simdi isteyimde. Sanki topik ikimizin gibi

Bende dun yaptiklarimi yazayim yatiya kv.ler gelecekti isten gelince saat 16.30dan 19.00a kadar 3 cesit yemek, tatli, komposto yaptim. Ev temizdi aksam dagittiklarimizi toplafim masayi kurdum. Evlendigimden veri baya hizlanmisim. Onceden bu saydiklarimi tum gin boyunca yapardim hatta bazen bitmezdi.

Bugunde kv.lerle kahvalti yaptik sofrayi kur kaldir birde bi cesit yemek yaptik birlikte ben ise geldim.

Eve gidince dusakabini silmek istiyorum

Gerçekten öyle buraya yazınca kendimi yapmak zorunda hissediyorum

İnşallah bir gün benim elimde hızlanır. Annemin en çok kızdığı şeydir. Elin çok ağır, bütün gün oyalanıyorsun der. Benim 3 saatte yaptığımı o 20 dakikada yapar.

Canim bende bos vaktim olunca yaydikca yayiyorum ama sıkıya gelince mecbur hizli yapmak xorunda kaliyorum.demekki bu isler zamanla bende senin gibiydim dedim ya tum gun boyunca ancak bi kac cesit yemek yapardim. Yapa yapa insanin eli hizlaniyor demekki mesela sogan dogruyorum ya hesap ediyorum yemekleri 3-4 tane birden dogruyorum hemen copunu kaldiriyorum yada sogumasi gereken yemegi yada tatliyi once yapiyorum.yada haslanacak biseyi once ocaga koyuyorum o haslanirken baska yemege geciyorum bunlar ornekler ama bilmedigim coook puf noktasi vardir benimde.

Ne guzel gunluk islerinizi paylasmissiniz bende yazayim bari.
  • Evi süpürdüm
  • Yatak odasinin tozunu aldim
  • Nevresimleri degistirdim
  • Dusu fircaladim, duvarlarina sivi cif yuzey temizleyicisi dokup fircaladim birde dusakabini sungerle silip kuruladim
  • Lavaboyu ve tezgahini fircaladim
  • Klozet bombasi hazirladim
  • Birazdan da tuvaleti domestosla ovup yatacagim :)

Beth18 dün misafir vardı. Eve bir anda ne oldu anlamadim. Klasik felsefi tabirimizle her yer her yerde. Sanki 1 aydir temizlenmemis gibi. Dünden bulasiklarim bile duruyor. Ama hicbirini yapacak fırsatim yok duş alip okula gitmem lazim. Okuldan 10bucuk gibi dönerim. Temizlikte o saate kaldi. Ustelik yarın annemde geliyor .

Aaa ben burayı ilk defa görüyorum bende katılayım kızlar aranıza bu sayede belki bende ilham alırım. Dün annemi çağırdım gel.bebise bak diye. Evim çok pisti çünkü bebekten dolayı yapamıyorum. Neyse annem geldi evimi çiçek gıbı yaptım. Oda oda temizledim halıları silkeledim ayy güya supurmustum bide yani silkeleynce öyle bir toz çıktı ki megersem pislikte yasiyormusuz banyo tertemız salon odalar camlar tertemiz. Bir tek balkonu yıkamadim o da kullanılmıyor şu an diye. Çamaşırları yikadim astım

hosgeldiniz iste boyle siralayinca insan kendini iyi hissediyor daha da motive oluyor. Odullendiresi geliyor kendini
boyle yazalim ve temizlikten usenmeyelim diye acildi bu topik ben cok useniyorumda sahsen
canim bazen oyle oluyor yaparsin yavas yavas
Bu arada naptin uapabildin mi?

ohh ne guzel miss gibi olmustur simdi ev. Benimde camlar batti bir gunumu camlara kapilara ayiracagim.

Bugun kucuk bir operasyob gecirdim o nedenle bisey yapamadim. Halilarimi yikamaya vermistim ogle arasi onlar geldi serdim tertemiz olmuslar oradan hastaneye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…