üşengeçliğe son! temizlik güncem

yapamadım cnm, rahatsızlanıp döndüm evde yatıyorum

ay bazen bana da o oluyo ama olmadik zamanlarda mesela bi gunum bos olsa aksama kadar temizlik uapmam ama bir saatlik bi zamanim olsa tum evi siler supururum napcam kendimi bilmiyorum
Evet tüm gün boş olunca erteliyor insan birazdan birazdan derken gün bitiyor. Bana en çok biri sana geliyorum diye arayınca enerji geliyor. o enerji her zaman olsa ev ameliyathane gibi olur her zaman

• Serumu yedim. Gözüm açıldı.
  • Bulaşık makinesindeki temiz tabakları yerlestirdim.
  • Simdi wc ve banyo lavabolarini ovucam
  • Evi süpürürken, banyo zemininide süpürsem yeter ( Bunu yapabilecegimden şüpheliyim. O kadar da iyi hissetmiyorum)
  • Birde 3 posta makine calışacak. Ama saat çok erken kimse uyanmasin diye çalıştıramiyorum
Buraya yazarken bile yoruldum. Az daha uyusam iyi olcak.

sempatik_kiz çok geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin dikkat et kendine biraz dinlen, sonra yapılır işler acelesi yok ya. Bol sıvı gıdalar almaya devam et.

Tatlım hasta hasta bu ne acele ? Yat dinlen işler kaçmıyor ya

Evet tüm gün boş olunca erteliyor insan birazdan birazdan derken gün bitiyor. Bana en çok biri sana geliyorum diye arayınca enerji geliyor. o enerji her zaman olsa ev ameliyathane gibi olur her zaman
aynen benımde oyle bır mısafırım gelcek olsa ev baştan aşagı 2 saatte temızlenır

Haha yeni bir deterjan alınca da bi an evvel.temizlik yapasım geliyor hemen kullanayım diye
ben cok deterjan kullanmayı sevmıyorum ama mecburen kullanıyoruz kımyasal oldugu ıcın. mumkun mertebe sade suyla yada sırkeyle temızlık yapıyorum ama herseye de bunlar olmuyor tabı kolay gelsın

Saol cnm. Akşam buraya yazdiktan sonra acillik oldum. Birkac saat önce geldim eve .Zehirlenmişim. Dışarıda yemek yemiştim ondan olmuş

canım ya gecmıs olsun. hemen baslamasaydın kendını kotu hıssedersın dıyecektım kı sende zaten dayanamamıssın yat dınlen

dun hastahanede bı işim vardı kotuydum
bugunde oyle cok agrım var
eve gıdınce dırek dınlenıcem

Günaydın kızlar,
Bugünde hiçbir iş yapmayacağım.
Ama yarın detaylı bir temizlik yapmayı planlıyorum

dün geldıgım gıbı uyudum
yemekten sonrada uyudum
kv.ler bızde sagolsun o halledıyor ev işlerını
bugun banyo lavobosunu ovdum
yatak odasını topladım
yarın gecmıs olsuna gelenler olacak
kek börek yapcam
çamasırları atarım asarım
başka da bısey yapamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…