- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
yapamadım cnm, rahatsızlanıp döndüm evde yatıyorumhosgeldiniz iste boyle siralayinca insan kendini iyi hissediyor daha da motive oluyor. Odullendiresi geliyor kendini
boyle yazalim ve temizlikten usenmeyelim diye acildi bu topik ben cok useniyorumda sahsen
canim bazen oyle oluyor yaparsin yavas yavas
Bu arada naptin uapabildin mi?
ohh ne guzel miss gibi olmustur simdi ev. Benimde camlar batti bir gunumu camlara kapilara ayiracagim.
Bugun kucuk bir operasyob gecirdim o nedenle bisey yapamadim. Halilarimi yikamaya vermistim ogle arasi onlar geldi serdim tertemiz olmuslar oradan hastaneye gittim
tabiki buyur gel herkese yer var burdaBen de varım kızlar yer varsa
İçime kakılmış kaçtı her yeri silip parlatasım vartabiki buyur gel herkese yer var burda
ay bazen bana da o oluyo ama olmadik zamanlarda mesela bi gunum bos olsa aksama kadar temizlik uapmam ama bir saatlik bi zamanim olsa tum evi siler supururum napcam kendimi bilmiyorumİçime kakılmış kaçtı her yeri silip parlatasım var
Evet tüm gün boş olunca erteliyor insan birazdan birazdan derken gün bitiyor. Bana en çok biri sana geliyorum diye arayınca enerji geliyor.ay bazen bana da o oluyo ama olmadik zamanlarda mesela bi gunum bos olsa aksama kadar temizlik uapmam ama bir saatlik bi zamanim olsa tum evi siler supururum napcam kendimi bilmiyorum
Saol cnm. Akşam buraya yazdiktan sonra acillik oldum. Birkac saat önce geldim eve .Zehirlenmişim. Dışarıda yemek yemiştim ondan olmuşsempatik_kiz gecmis olsun hayirdir neyin var? Iyi yapmissin temizlik her zaman olur onemli olan sagligin
Aaaaaa çok geçmiş olsun...Saol cnm. Akşam buraya yazdiktan sonra acillik oldum. Birkac saat önce geldim eve .Zehirlenmişim. Dışarıda yemek yemiştim ondan olmuş
Tatlım hasta hasta bu ne acele ? Yat dinlen işler kaçmıyor yaBuraya yazarken bile yoruldum. Az daha uyusam iyi olcak.
- Serumu yedim. Gözüm açıldı.
- Bulaşık makinesindeki temiz tabakları yerlestirdim.
- Simdi wc ve banyo lavabolarini ovucam
- Evi süpürürken, banyo zemininide süpürsem yeter ( Bunu yapabilecegimden şüpheliyim. O kadar da iyi hissetmiyorum)
- Birde 3 posta makine calışacak. Ama saat çok erken kimse uyanmasin diye çalıştıramiyorum
sempatik_kiz çok geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin dikkat et kendine biraz dinlen, sonra yapılır işler acelesi yok ya. Bol sıvı gıdalar almaya devam et.
Tatlım hasta hasta bu ne acele ? Yat dinlen işler kaçmıyor ya
aynen benımde oyle bır mısafırım gelcek olsa ev baştan aşagı 2 saatte temızlenırEvet tüm gün boş olunca erteliyor insan birazdan birazdan derken gün bitiyor. Bana en çok biri sana geliyorum diye arayınca enerji geliyor.o enerji her zaman olsa ev ameliyathane gibi olur her zaman
ben cok deterjan kullanmayı sevmıyorum ama mecburen kullanıyoruz kımyasal oldugu ıcın. mumkun mertebe sade suyla yada sırkeyle temızlık yapıyorum ama herseye de bunlar olmuyor tabı kolay gelsınHaha yeni bir deterjan alınca da bi an evvel.temizlik yapasım geliyor hemen kullanayım diye
Saol cnm. Akşam buraya yazdiktan sonra acillik oldum. Birkac saat önce geldim eve .Zehirlenmişim. Dışarıda yemek yemiştim ondan olmuş
canım ya gecmıs olsun. hemen baslamasaydın kendını kotu hıssedersın dıyecektım kı sende zaten dayanamamıssın yat dınlenBuraya yazarken bile yoruldum. Az daha uyusam iyi olcak.
- Serumu yedim. Gözüm açıldı.
- Bulaşık makinesindeki temiz tabakları yerlestirdim.
- Simdi wc ve banyo lavabolarini ovucam
- Evi süpürürken, banyo zemininide süpürsem yeter ( Bunu yapabilecegimden şüpheliyim. O kadar da iyi hissetmiyorum)
- Birde 3 posta makine calışacak. Ama saat çok erken kimse uyanmasin diye çalıştıramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?