ayy kiyamam sonra pisman olucam belki ama ben de esime kiyamiyorumBen çok iş yaptım çok. Tuvalet banyo kaldı eşim ben yıkarım dedi ama hasta gibiydi sabah yapayım yazık.
canim karatay diyeti var arkadaslarla yapiyoruz diyet topiklerinde sende gel kilo verirsin sadece azim gerekli olan seyAh canlarım sizinkiler kilo mu benim kilomun yanında en iyisi ben susayım (92)kg. cık sadece.
Geliyorum, bende varım diyorum. Forumlara baktım canım o kadar çok Karatay diyeti varki hangisi bilemedim.ayy kiyamam sonra pisman olucam belki ama ben de esime kiyamiyorum
canim karatay diyeti var arkadaslarla yapiyoruz diyet topiklerinde sende gel kilo verirsin sadece azim gerekli olan sey
Sen çalışıyorsun değil mi canım.hadı hepımıze kolay gelsın
evet ama bugun boş gunumSen çalışıyorsun değil mi canım.
Allah kolaylık versin zor çalışırken..evet ama bugun boş gunum
Yap yap bitmiyor. Bende yapmamaya karar verdim.
yazdım bı kenara yarın hatırlatırımEv hallaç pamuğu gibi ama ben hiçbir iş yapmadım. Yapmayıda düşünmüyorum.
Üstelik yarında misafir geliyor. Neyse ben en iyisi okula gideyim. Yarın olsunda düşünürüm yapacakları
ay yavrum depresyonda mısın? benımde canım ıstemıyor ama mecburen yapıcam kv.ler bızdeYap yap bitmiyor. Bende yapmamaya karar verdim.
Bu sıralar hiç keyfim yok. Bir kaç gün önce yıkadığım 3 makine çamaşır hala yatağın üstünde dağ gibi duruyor. Katlamadım bile düşün halimi :)
ay yavrum depresyonda mısın? benımde canım ıstemıyor ama mecburen yapıcam kv.ler bızde
yaparsın ya kafana takma ayrıca dıger taktıgın seylerı de boşver her sey yoluna gırer[/QUOTE
insallah
Ben de yatak odası çocuk odası oturma odası topladım. Çocuklara yemek hazırladımAnka ben kalktım yatak odasını topladım
yıkancakları ayırdım
kahvaltıyı yapamamıstım
yurmurta hasladım zeytın peynır baya doydum
sımdı masırları atcam supurmeye başlıcam
hadı sende başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?