üşengeçliğe son! temizlik güncem

Ben çok iş yaptım çok. Tuvalet banyo kaldı eşim ben yıkarım dedi ama hasta gibiydi sabah yapayım yazık.
ayy kiyamam sonra pisman olucam belki ama ben de esime kiyamiyorum

Ah canlarım sizinkiler kilo mu benim kilomun yanında en iyisi ben susayım (92)kg. cık sadece.
canim karatay diyeti var arkadaslarla yapiyoruz diyet topiklerinde sende gel kilo verirsin sadece azim gerekli olan sey

durkan karatay diyeti diyeti internete yaz biraz arastir neler yenir neler yenmez tabi spor da gerekli
Diyet topiklerinde karatay diyeti diye bir topik var ben buraya linkini atarim oraya da yaziyoruz neler yedik nelere yemedik
Kisaca sureklilik sagliyoruz ki kilo verelim diye ayrica saglikli yasamak icinde az kilo gerekli

ayy kiyamam sonra pisman olucam belki ama ben de esime kiyamiyorum

canim karatay diyeti var arkadaslarla yapiyoruz diyet topiklerinde sende gel kilo verirsin sadece azim gerekli olan sey
Geliyorum, bende varım diyorum. Forumlara baktım canım o kadar çok Karatay diyeti varki hangisi bilemedim.

bugunku temızlık hedeflerım
evı supurup silmek
banyo wc küçük balkon yıkanacak
tozlar alınacak

inşallah saat 3e kadar kendıme hedef koydum

ay bıde mutfaktakı bı kac bulaşık toplanacak
çamaşırlar makıneye atılıp asılacak

Ben de bu gün dünden serdiğim çamaşırları toplayıp ütüleyeceğim. Etrafı toplayacağım. Balkon yıkayıp dolapları dıştan sileceğim... İnşallah bakalım.

evet Anka zor ama bı sekılde halledıyorum
cocuk yok daha bıde cocuk olursa napcam bılmıyorum

Anka ben kalktım yatak odasını topladım
yıkancakları ayırdım
kahvaltıyı yapamamıstım
yurmurta hasladım zeytın peynır baya doydum
sımdı masırları atcam supurmeye başlıcam
hadı sende başla

Ev hallaç pamuğu gibi ama ben hiçbir iş yapmadım. Yapmayıda düşünmüyorum.
Üstelik yarında misafir geliyor. Neyse ben en iyisi okula gideyim. Yarın olsunda düşünürüm yapacakları

ay yavrum depresyonda mısın? benımde canım ıstemıyor ama mecburen yapıcam kv.ler bızde
yaparsın ya kafana takma ayrıca dıger taktıgın seylerı de boşver her sey yoluna gırer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…