- 30 Ocak 2017
- 175
- 200
- 18
- 29
hoşgeldin canım eline saglikDün çamaşır katlama ve ütüleme ile uğrastım
Bugun ev süpürüldü silindi toz alındı
WC banyo yıkandı
Balkon silindi
Bulaşık makinesi çalıştıracam gece onu boşaltırım
Şimdi brz dinlenme zmnı:)
biliyorsun ki misafir geleceğinde hepimizjet hızına bagliyoruzBugünü kendime ayırmıştım, yatıp dinlenecektim. Ama az önce teyzemle konuştum. Bir anda ağzımdan bize yemeğe gelsene çıktı. Kuzenim lazanya yapmamı istiyordu epeyidir. Yapar, yeriz dedim
Acilen evi temizleyip,yemeğe girişmem lazım.
Ama bütün bunlar 1 saatte nasıl yapılacak orası muamma
- Ev süpürülüp silinecek.
- Toz alınacak
- Wc ve banyo lavaboları ovulacak.
- Tabiki LAZANYA yapılacak.
ohhh afiyet olsun ne güzel oluyor her yer temizken keyif yapmak değil mi?Bende bugün evimi tertemiz yaptım kaynanamla bahçede oturup çay içtik
canım yaparsın yarin bende cuma bos gunumcuma yapcam insallahEv aldı başını gidiyor. Ama bugün hiçbir şey yapmıycam. Yemeğimi yaptım yeter. Yarın detaylı bir temizliğe girişmem lazım
kızını uyutmakta bir isKesinlikle öyle :)bugün pazara gittim eve geldim sarma sardim yarın için suan kızımı salliyorum uyumuyor durmuyor galiba pazarda usuttu biraz
Oda iyi valla :)kızını uyutmakta bir is
Ben bu gün is olarak sadece bulaşık makinesinin çalıştır düğmesine bastım
Bahar gelmiş diye insan dışarı çıkmak istiyor benimde bu günlerde içimden hiç gelmiyor iş yapmakGunaydın kizlar
Beth18 ne oldu bana bilmiyorum bu bir haftadır hic temizlik havam da degilim ben ya Ev aldı başını gidiyor. Bugünde temizlik yapmayacağım. Hafta sonuna bıraktım. Hafta sonu dip köşe girerim artık.
Bugün yapılacaklar
Yataklar toplanacak
Yikanan camasirlar dolaba yerlestirilecek
Mutfak toparlanip yemek yapilacak
canım oluyo arada öyle makine değiliz ki boşver yaparsinGunaydın kizlar
Beth18 ne oldu bana bilmiyorum bu bir haftadır hic temizlik havam da degilim ben ya Ev aldı başını gidiyor. Bugünde temizlik yapmayacağım. Hafta sonuna bıraktım. Hafta sonu dip köşe girerim artık.
Bugün yapılacaklar
Yataklar toplanacak
Yikanan camasirlar dolaba yerlestirilecek
Mutfak toparlanip yemek yapilacak
maşallah nasıl uyetistiriyorsunGünaydın kızlar
Yemeklerimi yaptım
Ortalığı toparladım
Üstünden süpürüp sildim evi
İşe gidecem brzdan
Bugünlük iş bu kadar yeter
aynen benimde yarin is yapcam ama gözümde buyuyorBahar gelmiş diye insan dışarı çıkmak istiyor benimde bu günlerde içimden hiç gelmiyor iş yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?