Hiç sorma ya benim de bütün evi temizlemem lazım ama kızım durmuyor allah kolaylık versin bizeBugün evi derleyip toparlicam
Süpürme silme
Çamaşırları makineye at as
Utulenecekleri utule
Bulaşık makinesinde kulesi yerleştir
Makineye dizilecekleri diz ve mutfağı toparla
İki balkonu yıka
Birde yemek yaparsam çok güzel olacak ama saat 6ya kadar hepsini yapmam lazimoda bu usengeclikle zor
Bana gaz verin kizlarrrr
Allah kolaylık versin canımKızım 7 buçuk aylik çok huysuz sürekli beni yanında istiyor ondan dolayı tüm işlerim kalıyor
Bitirdin mi temizliğiniAllah kolaylık versin canım
Bende evi mutfağı toparladı yemeği ayarladim sadece süpürme silme kaldı
Banyo ve WC.yi de yapcam 17.30a kadar
Motor taktim resmen
odaları bitirdim ama banyo WC kaldı yine eşim erken geldi 17.00deBitirdin mi temizliğini
canım olsun yapmasaydi yani ihtiyacı olupta yapmayan eslerde var iyi tarafından bak bencebugun temizlik yaptım mutfagım çok dagınıktı temizledim çıktım geçen hafta yeni süpürge aldım onun hevesiyle tüm evi süpürdüm sildim toz aldım alısverise gittim akşam yemeği herşey bitti tertemiz evim derken eşim aldı eline kovayı şuan gece 12 tuvalete banyoya ders çekiyr kovayı aldı geldi koirdorada yapmaya başladı baktıkça kafayı yıycem şu an gülsemmi ağlasammı bilemiyom
Bugün evi derleyip toparlicam
Süpürme silme
Çamaşırları makineye at as
Utulenecekleri utule
Bulaşık makinesinde kulesi yerleştir
Makineye dizilecekleri diz ve mutfağı toparla
İki balkonu yıka
Birde yemek yaparsam çok güzel olacak ama saat 6ya kadar hepsini yapmam lazimoda bu usengeclikle zor
Bana gaz verin kizlarrrr
Bizim evden başla, sonra sizinkine geçersinBenim ev dagınık nerden başlıyacağımı bilmiyorum.
Bizim evden başla, sonra sizinkine geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?