- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Hımm anladim canım aynen ben de öyle.dusunuyorum.mecburen bazen geliyo gidince sinir stresAyy tatlım dedim ya kadın beni deli etti pişman oldum diye
3 saatte cam sildi 2+1 evim
Bi elde tlf Bi elde bez
Annem kızdı artık
Sonra hızlandı yarım kaldı işte
Bi daha da yok kadın madın
Evet en güzeli böyle.temiz temiz oturmakMaşallah kızlar ellerinize sağlık temizliği bitirdiniz, iyi günlerde ter temiz mis gibi kullanın.
Kendimi yormak istemedim güya ama yıne yoruldum neyse 1 günde bitti buna şükürHımm anladim canım aynen ben de öyle.dusunuyorum.mecburen bazen geliyo gidince sinir stres
Ben bugun yoruldum ama içime sine sine oldu
Sağol cnmMaşallah kızlar ellerinize sağlık temizliği bitirdiniz, iyi günlerde ter temiz mis gibi kullanın.
canım aslında yapmam ama cumartesi kalabalık bir grup misafirim var ondan dolayı boyle gunduz çalıştığım için gece is yapıyorumEşim hep der akşam yatarken temizlik yapma huyu var karımın diye :) dalga geçer benle. Kendimi gördüm sizde :)
Valla ben çalışmıyorum şuan gün içinde temizlik yapıyorum ama gece bana bşr temizlik aşkı geliyor ondan dalga geçiyor.canım aslında yapmam ama cumartesi kalabalık bir grup misafirim var ondan dolayı boyle gunduz çalıştığım için gece is yapıyorum
bende evi haftada bir ancak temizlerim bi yer kirliyse de hicc dokunmam gunduz yoruluyorum sanirim ondan. Yalniz evde uzun sure kaldığım dönemlerde bende senin gibiydim sürekli gözüme batardi. Hamileyken dikkat etmenden fayda var hayırlı doğumların olsun insallahValla ben çalışmıyorum şuan gün içinde temizlik yapıyorum ama gece bana bşr temizlik aşkı geliyor ondan dalga geçiyor.Bir bakmışın mutfak dolaplarını siliyorum. Bir yeri kirli görmiyim kafama takılıyor. Şimdi hamileyin diye azcık frenledim şükür
Dikkat etmeye çalışıyorum. Bende çalışırken sizin gibiydim Allah sağlık versin temizlik oluyor illaki.bende evi haftada bir ancak temizlerim bi yer kirliyse de hicc dokunmam gunduz yoruluyorum sanirim ondan. Yalniz evde uzun sure kaldığım dönemlerde bende senin gibiydim sürekli gözüme batardi. Hamileyken dikkat etmenden fayda var hayırlı doğumların olsun insallah
canım Allahtan canın istemiyor maşallah her şeyi yapmissin benim canım istemediğinden yataktan cikasim gelmiyorMerhaba kızlar.ben de bugün evi süpurup sildim toz aldım şöyle bi üstten
Banyo tuvalet temizliği yaptım
Yemek yaptım kurabiye yaptım
Alışveriş yaptım
Bu aralar cnm hiç iş yapmak istemiyor
Nolucak bilmiyorum bugün vitamin içtim
Heralde bahardan
Mutfagi duzeliycrktim bıraktım yapmadim
islerini yapabildin mi bakiimmGünaydın kızlar
İşlerimi halledip, giyinip evden çıkmam için bir saatim var. Yetişebilirmiyim bilmiyorum
Yataklar toplanacak
Dünden kalan bulasıklarin birazı makineye yerleştirilecek, kalanlar elde yıkanacak
Yikanan 2 posta camaşır dolaba yerlestirilecek
Yaptım cnm, evden yarım saat geç çıktım. Ama yinede yaptım. İyiki bitirmişim akşam misafir gelmiş eve.islerini yapabildin mi bakiimm
Bende isten geldim çok yorgunum
Ev dağınık toplamak gerek
Spora da gitmem gerek
Hangisini yapiim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?