hiphizli her yeri silip supurup misafir gelmeden isleri bitirmeyi bende cok cok seviyorumSaat 6 da yemeğe misafir davet etmeye karar verince jet hızıyla
- Ev süpürülüp, silindi
- Balkon yıkandı
- Yemek sonrası mutfak toplandı. Mutfağı temizledikten sonra medeniyetleri kurtarmış kadar sevinen bir ben olamam değilmi. Sanki mutfak temizse tüm ev temizmiş gibi hissediyorum
Misafirin gücühiphizli her yeri silip supurup misafir gelmeden isleri bitirmeyi bende cok cok seviyorumaferin sana
Nispet yapar gibi yazmis birdeDenize girilecek
Ust kat temizlenecek:)
instagramda gormustum,yikayarak temizliyorlardi onu. Sonrasindada strec filme sariyorlardi. Kişa kadar o sekilde tutuyorlarmis. Bu sayede toz olmuyormus. Daha fazla verim alabiliyorlarmisHerkese günaydın, evdeki peteklerin iç temizliğini nasıl yapabilirim? bilgisi-fikri olan var mı?
Kenarlarından çıkarttım ama içlerindeki gözleri nasıl temizleyeceğimi bilemiorum: ((
instagramda gormustum,yikayarak temizliyorlardi onu. Sonrasindada strec filme sariyorlardi. Kişa kadar o sekilde tutuyorlarmis. Bu sayede toz olmuyormus. Daha fazla verim alabiliyorlarmis
Canım ben altini büyük tepsi koyup yikiorum tertemiz oluyorinstagramda gormustum,yikayarak temizliyorlardi onu. Sonrasindada strec filme sariyorlardi. Kişa kadar o sekilde tutuyorlarmis. Bu sayede toz olmuyormus. Daha fazla verim alabiliyorlarmis
Neyse bundan sonra yaparsın.Keşke streçle sarma fikrini evin tadilatından önce bilseydim: )))
@Defnelisemih in işine yarayacak canım bilgin :)Canım ben altini büyük tepsi koyup yikiorum tertemiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?