evet canim ama hamileyim cok sicak evler hic kalkamiyorum yerimden. Gecen gun misafirim vardi valla paldir kuldur heryeri yapmaya calistimBasligi gorunce heh dedim bana diyorlar ama pek aktif degil sanirim.Bi toplansakda birbirimizi durtsek is yapsak hep birlikte ne guzel olurdu
ayy misafir gelecegi zaman ayni benBende ev işi yapıp yorgunluktan hışı çıkmış dinlenmek için oturmuş bir arkadaşınız olarak yazıyorum. Yarın misafirim var evi dip bucak temizleyeyim dedim ve daha bir sürü isim var yorgunluktan öldüm :)
bence de aktif hale getirelim. Ama gunduz cok sicak oluyor ben ancak aksamustu kalkabiliyorumTOPİk aktif sayılır galiba. Merhabalar..
günlük yaptıklarımızı mı yazıyoruz?
Benim de çok ihtiyacım var bu topiğe..
daha aktif kullanalım kızlar? Ne dersiniz?
evet canim ama hamileyim cok sicak evler hic kalkamiyorum yerimden. Gecen gun misafirim vardi valla paldir kuldur heryeri yapmaya calistim
ayy misafir gelecegi zaman ayni ben
senin dogmus 6 aylik di mi canim. Allah bagislasin. Sut kokuyodur o simdi. Bosver birak ev batsin muhim olan bebisinle gecirdigin dakikalarAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Benimde bebegim 6 aylik ev aldi basini gidiyor dur demeye bile useniyorum o haldeyim.bir yanim kalk topla derken obur yanim amaaan sen de yat bu sicakta cekilmez diyor ve herzaman yat diyen yanim kazaniyor malesef
Ah canim oyle tabi ama hayat da devam ediyor gelen giden bitmiyor bi de kizim var onun ihtiyayaclari beklemiyor malesef evde esyalar havada yani anlayacaginsenin dogmus 6 aylik di mi canim. Allah bagislasin. Sut kokuyodur o simdi. Bosver birak ev batsin muhim olan bebisinle gecirdigin dakikalar
anliyorum oyledir tabi isin zor bi tane bebis bi tane de buyuk olunca. Kizina da gorev versen bilmiyorum yasini ama. Yada o oyun oynarken bebiste uyurken toz alsan mesela oyle oyle biter islerAh canim oyle tabi ama hayat da devam ediyor gelen giden bitmiyor bi de kizim var onun ihtiyayaclari beklemiyor malesef evde esyalar havada yani anlayacagin
canim yaptigin yemegi 2 3 gunluk yap biraz daha dinlenmis olursunBen çalışıyorum yeni başladım ama ancak yemek oluyor oda sabahları kalkıp yapıyorum çamaşırlar öylece duruyor ne bileyim nasıl olacak bilmiyorum çok yorgun oluyorum akşam gelince 10 da uykuya dalıyorum oturduğum yerde
anliyorum oyledir tabi isin zor bi tane bebis bi tane de buyuk olunca. Kizina da gorev versen bilmiyorum yasini ama. Yada o oyun oynarken bebiste uyurken toz alsan mesela oyle oyle biter isler
canim yaptigin yemegi 2 3 gunluk yap biraz daha dinlenmis olursun
Bi yerden yakalamak lazım. Ev dağınık olunca insanın ruhu daralıyor.Kizim cok yardim ediyor sagolsun ama onun yapabilecegi isler sinirli bende var zaten sorun ipin ucu kactimi yakalamak cok zor oluyor
Aynen çok sıcak gerçekten. Günlük yapacaklarimizi mi yazsak?bence de aktif hale getirelim. Ama gunduz cok sicak oluyor ben ancak aksamustu kalkabiliyorum
evet onemli olan kacirmamak ama usengec olunca (kendim icin soyluyorum) ucu hep kaciyor. Ama iste yavas yavas yapmak lazim bende sicaktan yapamiyorumKizim cok yardim ediyor sagolsun ama onun yapabilecegi isler sinirli bende var zaten sorun ipin ucu kactimi yakalamak cok zor oluyor
olur ben basliim o zaman yalniz bu yapacaklarimi gece bile yapabilirim cunku cok sicakAynen çok sıcak gerçekten. Günlük yapacaklarimizi mi yazsak?
Ben bugün balkon camlarını silmeyi düşünüyorum. Ortalığı topladım. Bir de yemek yaptım mı tamamdır..
Oo daha ne olsun..Ben bugun
Dunden kalan utulerimi bitircem
Turlu ve balik yapicam
Birde mutfakta iki dolabi silsem benim icin kâr :)
Oo daha ne olsun..
Ay eline sağlık süper gözüküyor yaaaEki Görüntüle 2167854 Öncesi
Eki Görüntüle 2167855 Sonrası
Çok yorgundum aslında ama mutfağı da bırakmak istemedim. Hem de motive kazanmışken. Size de bi foto atayım dedim.
Teşekkür ederim sen de buralarda mısın?Ay eline sağlık süper gözüküyor yaaa
Canım bende bugün sabahtan evi temizledim çamaşırları yıkadım.Tozları aldım,çiçeklerimi suldım akşamın yemeğini ayarlıyorum.Teşekkür ederim sen de buralarda mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?