üşengeçliğe son! temizlik güncem

Basligi gorunce heh dedim bana diyorlar ama pek aktif degil sanirim.Bi toplansakda birbirimizi durtsek is yapsak hep birlikte ne guzel olurdu
evet canim ama hamileyim cok sicak evler hic kalkamiyorum yerimden. Gecen gun misafirim vardi valla paldir kuldur heryeri yapmaya calistim

ayy misafir gelecegi zaman ayni ben

TOPİk aktif sayılır galiba. Merhabalar..
günlük yaptıklarımızı mı yazıyoruz?
Benim de çok ihtiyacım var bu topiğe..
daha aktif kullanalım kızlar? Ne dersiniz?

TOPİk aktif sayılır galiba. Merhabalar..
günlük yaptıklarımızı mı yazıyoruz?
Benim de çok ihtiyacım var bu topiğe..
daha aktif kullanalım kızlar? Ne dersiniz?
bence de aktif hale getirelim. Ama gunduz cok sicak oluyor ben ancak aksamustu kalkabiliyorum

evet canim ama hamileyim cok sicak evler hic kalkamiyorum yerimden. Gecen gun misafirim vardi valla paldir kuldur heryeri yapmaya calistim

ayy misafir gelecegi zaman ayni ben

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Benimde bebegim 6 aylik ev aldi basini gidiyor dur demeye bile useniyorum o haldeyim.bir yanim kalk topla derken obur yanim amaaan sen de yat bu sicakta cekilmez diyor ve herzaman yat diyen yanim kazaniyor malesef

senin dogmus 6 aylik di mi canim. Allah bagislasin. Sut kokuyodur o simdi. Bosver birak ev batsin muhim olan bebisinle gecirdigin dakikalar

Ben çalışıyorum yeni başladım ama ancak yemek oluyor oda sabahları kalkıp yapıyorum çamaşırlar öylece duruyor ne bileyim nasıl olacak bilmiyorum çok yorgun oluyorum akşam gelince 10 da uykuya dalıyorum oturduğum yerde

Ah canim oyle tabi ama hayat da devam ediyor gelen giden bitmiyor bi de kizim var onun ihtiyayaclari beklemiyor malesef evde esyalar havada yani anlayacagin
anliyorum oyledir tabi isin zor bi tane bebis bi tane de buyuk olunca. Kizina da gorev versen bilmiyorum yasini ama. Yada o oyun oynarken bebiste uyurken toz alsan mesela oyle oyle biter isler

canim yaptigin yemegi 2 3 gunluk yap biraz daha dinlenmis olursun

Kizim cok yardim ediyor sagolsun ama onun yapabilecegi isler sinirli bende var zaten sorun ipin ucu kactimi yakalamak cok zor oluyor

Kizim cok yardim ediyor sagolsun ama onun yapabilecegi isler sinirli bende var zaten sorun ipin ucu kactimi yakalamak cok zor oluyor
Bi yerden yakalamak lazım. Ev dağınık olunca insanın ruhu daralıyor.
Bebekle çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun

evet onemli olan kacirmamak ama usengec olunca (kendim icin soyluyorum) ucu hep kaciyor. Ama iste yavas yavas yapmak lazim bende sicaktan yapamiyorum

Aynen çok sıcak gerçekten. Günlük yapacaklarimizi mi yazsak?
Ben bugün balkon camlarını silmeyi düşünüyorum. Ortalığı topladım. Bir de yemek yaptım mı tamamdır..
olur ben basliim o zaman yalniz bu yapacaklarimi gece bile yapabilirim cunku cok sicak

Ben bugun
Dunden kalan utulerimi bitircem
Turlu ve balik yapicam
Birde mutfakta iki dolabi silsem benim icin kâr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…