- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Bende izlenen konulara bakarken fark ettim :)Canim bana biradan hic bildirim gelmiyor
Ama simdi geldi nasilsa
Sen hortlasmisken devam et cunku benim temizlik yapacak gucum yok
Bende izlenen konulara bakarken fark ettim :)
Yok artık hamile hamile bu kadar iş yapılır mıBugun yapilacaklar:
Salonun tozu alinacak
Mutfaktaki dolaplarin ici silinip yerlestirilecek
Buzdolabi komple silinecek
Firin ocak silinecek
Tezgah silinecek
Banyo tuvalet yikanacak
Camasirlar katlanacak
Aile hekimligine gidilecek
Alisveris yapilacak
Kek, corba, karniyarik, pilav yapilacak
canim burayi eskiden takip edenler bilir ben vok usengecim yazayimda hepsini yapamasam bile belki aksama esim gelince paylasiriz :)Yok artık hamile hamile bu kadar iş yapılır mıher gün azar azar yap
Ben adımı değiştirdim anka_misali idi eskisi. Benim kadar üşengeç değilsin emin olcanim burayi eskiden takip edenler bilir ben vok usengecim yazayimda hepsini yapamasam bile belki aksama esim gelince paylasiriz :)
resimden anladim canim eski ismini biliyorumBen adımı değiştirdim anka_misali idi eskisi. Benim kadar üşengeç değilsin emin ol
Mutfakta bulaşık, yatak odasında katlanacak, makinede asılacak çamaşır var ben kalkamıyorum bir türlü
aa ne guzel benim gibi bir usengece daha yararli olabildigim icin cok mutlu oldumKonu güncelmiş, çok sevindim.
Beth18 Öncelikle sana teşekkür ederim bu konuyu açtığın için bugün öğleden sonra 16 gibi ilk sayfaları okudum ve inanılmaz motive oldum. Bu saydıklarımı da hep o saatten sonra yapmaya başladım.
Üşengeç, totsunu kaldıramayan bir hatun kişi olarak ben de bugün yaptıklarımı yazmak istedim. Evim 1+1, 2 yaşında minnak bir pisiciğimle paylaşıyorum evimi.
Yatak odamı süpürdüm, yeni sildiğim için silmeyi birkaç gün sonraya bıraktım. Yatak odasındaki camları sildim. Nevresimleri değiştirdim, mobilyalarımı silip komodinin, şifonyerin ve çalışma masamın üstündekileri boşalttım. -çöp vs atılacakları attım- banyoyu ve koridorla mutfağı da süpürdüm. Salonu toparladım. Önceki kullandığım nevresimi ve yastık kılıflarını yıkadım -çarşafı makineye atmayı unutmuşum-.
Kalan bikaç parça bulaşığı yıkayıp tezgahı ocağı silip bi de kurayan çamaşırları toplayıp yerleştirdikten sonra yeni yıkanan ıslakları asarak bitireceğim günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?