üşengeçliğe son! temizlik güncem

,calisirken haftada bir buyjk temizkik yapardim yani sil supur toz al duzenle camasir yika utu
Camlar kPilar halilar 3ayd a bir felan bazen daha gec idi
Ama evde olunca gunluk dikey supurgem ile supuruyor silip toz aliyorum haftada bir de buyuk supurge aciyorum

Kullanip memnun kaldigin urunlerin markalarini alabilir miyiz?
Ben sebamed kullaniyorum krem tonik temiz,eyici sampuan da otaci

zor olur ama sonuc da guzel olur ınsallah canım.banyo tuvalet falan mı yapılacak ? yoksa tum ev mı?
Banyo tuvalet geçen sene yeniledik sıra diger odalara ve mutfak'a geldi canım toplu bir degisim olacak bakaĺım eğer biterse resimleri atarım

Koli görmek istemiyorum ben bukadar eşyayi ne ara aldim acarken aýiklama yapmam lazim ihtiyaç sahiplerine vermeliyim
Bu günkü islerim
Vitrin konsolum boşaltım koliledim
Evi süpürdüm makinaya camaşır attim
Mutfagı topladım
Bir usta klasigi yarın gelmiyolarmış
Onda banyo ve tuvaletin temizliği yarına kaldı

Banyo tuvalet geçen sene yeniledik sıra diger odalara ve mutfak'a geldi canım toplu bir degisim olacak bakaĺım eğer biterse resimleri atarım
ayy bılırım benımde başımdan gectı ustalarla ugraşmakda cabası

Kullanip memnun kaldigin urunlerin markalarini alabilir miyiz?
Ben sebamed kullaniyorum krem tonik temiz,eyici sampuan da otaci
Birkaç ay öncesine kadar bildiğin kozmetik ürünleri kullanıyordum. Ama lancome clinic vs gibi pahalı ürünler almadım hiç. Nivea loreal olay gibi markalar.
Şimdi LR kullanıyorum. Bitkisel olduğu için tercih ediyorum.
Önemli olan nemli tutmak. Cildi kurutmamak

Spordan geldim. Duşumu aldım, namazımı kıldım.
Biraz kitap okuyup yatarım

Günaydınn hanımlarrr bana bildirim gelmediği için konudan uzak kalmışım bugün fark ettim nasıl gidiyor temizlikle ev işiyle aranız benim idare ediyor

anladım canım ıyı yapıyorsun.

Basla kuzum
Bizler once kendi kıymetimizi bilmeli once kendi kendimize deger verleyizi ki deger gorelim
Ileride pisman olmamak icin cildimize bakmamiz gerek
Hadi yaz baslayinca paylasss
tamam bende başlıcam dun akşam goz makyajımla yattım düşün yapmamam lazım ama işte yapıyorum. nemlendırıcı bakayım evde eğer bulamazsam alıcam.

Günaydınn hanımlarrr bana bildirim gelmediği için konudan uzak kalmışım bugün fark ettim nasıl gidiyor temizlikle ev işiyle aranız benim idare ediyor
ben evde kaldıkça yapıyorum bugun yapabılırsem bırseyler yapıcam yapamazsam yarın boş gunum yarın yaparım

Sabahtan oglum icin asiya gittik
3 asi yapildi
Yavrum biraz agladi ama gogsume alinca sustu bin sukur simdilik iyiyiz atesimiz yok biraz gazimiz var biraz huysuzuz
Simdi oyun halisinda kendince takiliyor

Ben de evi supurdum
Bulaşıklari makineye dizdim
Oglumun bakimi yapildi
Aksam arkadasim gelecek ona yemek hazirlicam firinda turlu yapacam senzeleri dogradim suda bekletirim

Simdi namaz kilmam gerek
Oglus mizmizlanmasin insaallah
Haa bi de kitap okumaya basladim bu gece
Nette gezinecegime okumaya devam insaallah

Şuan işteyim kendimce plan yapiyorum. Eve gidince ortalığı toparlarim bi. Benim ev savaş alanı şuanda. Makineye bi posta çamaşır atarım. Bulaşık makinesini bosaltip yemeğe girisirim. Ne yapıcam hiç bir fikrim yok.

Banyo tuvalet yikanacak. Oglanlar banyo yaptırılacak. Akşama hasta ziyareti yapıcaz. Daha günün bitmesine çoook var

InşaAllah ben de kalkabilirim Ya ALLAH bismillah diyerek. ' Ama ders çalısıyorum şu an yaa ' dıyerek kendımı kandırıyorum 1 saattır

Bu akşam yemek poça kek derken bi hayli yorgun hissettiğimden tezgah öyle kalakaldı Dursun sabah toplarım inşallah
Oğul uyudu inşaallah Ateş'imiz yok şimdilik
Huzursuzluk vardı
Allah ım beterinden esirgesin
Şimdi rutin bakımlar yapıldı; rezenemi içip namaza
Hayırlı geceler yoldaşlar
Yarın fotoğraf çekimimiz var...inşaallah keyifli geçer..

Hepsini yapamadım canım. Hasta ziyareti yalan oldu çünkü misafirim vardı. Banyo ve tuvaleti yikadim. Yemeği de sağolsun eltim yaptı çağırdı. Başka da birşey yapmadım. Kitap okudum koca bir yazın ardından:) Beth18

Günaydın bugün biraz yoğun bir gün mutfağa toplamam gerekiyor
yemeğim var
mutfak oturma odası koridor süpürücem Yavrumun rutin bakımı banyo yapacağım ikindin fotoğraf çekimiz var ona hazırlanacağız
kaş bıyık almam gerekiyor
kitap ve Kuran okuyacağım inşallah

Herkese temiz düzenli enerjili bir gün diliyorum

Günaydın kızlar
Ev ahalisi okula gitti. Kuşluk kıldım. Yasin vakıa okudum. Tesbitlerimi de çekip hazırlanıp işe gideceğim.

kızlar bugun evdeyım mutfagı söyle bır topladım Simdi de tum evı sil supur camları sil yerlerı sıl banyo wc yıka bakalım hızlıca yapmaya calısıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…