,calisirken haftada bir buyjk temizkik yapardim yani sil supur toz al duzenle camasir yika utukızlar evınızı kaç gunde bır sılıp supuruyosunuz?
ben evde kalamadıgım ıcın en erken haftada bır bazen o ayda bıre cıkıyo evde olmadıgımızda ee bırde kırleten yok sadece toz oluyo? bırde yardımcım yok ancak
Kullanip memnun kaldigin urunlerin markalarini alabilir miyiz?Beth18 önce temizleyici jel ile yıkıyorum. Sonra tonik sürüyorum. Geçen ay LR ın kırşıklıklar için olan cihazını aldım. Onu kullanıp gece kremi ve göz çevresi kremi kullanıyorum.
Sabah da nemlendirici ve güneş kremi sürüyorum makyajdan önce.
Banyo tuvalet geçen sene yeniledik sıra diger odalara ve mutfak'a geldi canım toplu bir degisim olacak bakaĺım eğer biterse resimleri atarımzor olur ama sonuc da guzel olur ınsallah canım.banyo tuvalet falan mı yapılacak ? yoksa tum ev mı?
ayy bılırım benımde başımdan gectı ustalarla ugraşmakda cabasıBanyo tuvalet geçen sene yeniledik sıra diger odalara ve mutfak'a geldi canım toplu bir degisim olacak bakaĺım eğer biterse resimleri atarım
Birkaç ay öncesine kadar bildiğin kozmetik ürünleri kullanıyordum. Ama lancome clinic vs gibi pahalı ürünler almadım hiç. Nivea loreal olay gibi markalar.Kullanip memnun kaldigin urunlerin markalarini alabilir miyiz?
Ben sebamed kullaniyorum krem tonik temiz,eyici sampuan da otaci
Basla kuzumSahihuban M maviduvar1 cevaplarınız için teşekkurler ben neden bısey yapmıyorum bende başlıcam bakıma
anladım canım ıyı yapıyorsun.Birkaç ay öncesine kadar bildiğin kozmetik ürünleri kullanıyordum. Ama lancome clinic vs gibi pahalı ürünler almadım hiç. Nivea loreal olay gibi markalar.
Şimdi LR kullanıyorum. Bitkisel olduğu için tercih ediyorum.
Önemli olan nemli tutmak. Cildi kurutmamak
Spordan geldim. Duşumu aldım, namazımı kıldım.
Biraz kitap okuyup yatarım
tamam bende başlıcam dun akşam goz makyajımla yattım düşün yapmamam lazım ama işte yapıyorum. nemlendırıcı bakayım evde eğer bulamazsam alıcam.Basla kuzum
Bizler once kendi kıymetimizi bilmeli once kendi kendimize deger verleyizi ki deger gorelim
Ileride pisman olmamak icin cildimize bakmamiz gerek
Hadi yaz baslayinca paylasss
ben evde kaldıkça yapıyorum bugun yapabılırsem bırseyler yapıcam yapamazsam yarın boş gunum yarın yaparımGünaydınn hanımlarrr bana bildirim gelmediği için konudan uzak kalmışım bugün fark ettim nasıl gidiyor temizlikle ev işiyle aranız benim idare ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?