üşengeçliğe son! temizlik güncem

hayırlı olsun bebegınız... Allah bana da nasıp eder ınsallah. hamılelıkte zor olur ev işi kendınızı yormadan yapın olur mu yavaş yavaş
Aminn inşallah allah razı olsun bende öyle 3kayıptan sonra 4. Gebeliğim o yüzden ev hiç umrumuzda bile olmadı kaç ay önce sağlık dedik çok şükür rabbime allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ederim canım. Her namazdan sonra edeceğim inşallah.
Rabbşm hayırlı Bi evlat nasip etsin inşallah size
Allah razı olsun ıkınızden de insallah bana da saglıklı hayırlı bır evlat verır Rabbım.

b.makınesını boşalttım. mutfagı topladım şimdi utuye girişiyorum
çok severım kendısını

canım olsun bazen de çalışkan olmayalım yanı hep hamarat mı olacaz bırazda yapmayalım işleri
İpin uçu kaçtımı bir daha tutamıyosun
Bu gün 2 makina çamaşır yıkandı serildi
Evi topladım
Kayınvaldem il dışındaydı geldikleri için onlara yemek yaptım
Yemek pişerkende kiler dolabımı çok dagılmıştı onu toplayıp düzenledim
Akşamda kayınvaldeme gittim
Çok verimli bir gün olmadı yine ama eskiye nazaran daha iyim buda bir gerçek

bence süpersin Efser benım aıleler yanımda olsaydı napardım bılmıyorum
sen nekadar plan yaparsan yap malesef istemesende değişiyor yada ani baskınlar oluyor hazırlıksız yakalanıyosun bence uzaklık iyidir avantajı olsada tezavantajları can sıkıcı

Evet temizlik tamam kuzum
Saol Can'ım benim
Sen de Zaman'la düzen kurarsın inşaallah yaz bize

Hayırlı sabahlar bugün erkenciyim bebeğim gazdan dolayı çok huzursuz uyku kaçtı ben de biraz takılıyorum nette araştırma yapıyorum
Bugün dokuz civarı göz muayenem var kesin gözlük verecek. Derecem artmıştır uzun zamandır gözlük takmıyorum öyle arasında da 12.01 arası iş arkadaşlarım bana gelecek Onlar için bir şeyler hazırlamam gerekiyor yufkalı börek yaparım bir de kek yaparım olmadı ya da sütlü tatlı evet evet sütlü tatlı yapmalıyım bir börek iki sütlü tatlı üç sarma ile ikram tabağı hazırlarım
Lavabolar gözden geçiririm mutfak oturma odası süpür sil tamamdır bugünlük yeter inşallah herkese temiz düzenli günleeeeer

Günaydın kızlar
Yeni bir gün başlıyor. Aynı koşuşturma içinde. Allah kaza bela vermesin inşallah
Kahvaltıyı hazırlayıp ev halkını kaldırayım

Günaydın
benimde çoćukları okula yolladım kahvaltı yaptım birazdan çamaşır serip mutfagı topluyaçağım

Günaydın
Ben annemdeyim dün aksam annemde kaldım. Annemin yün yorganlarında yatmak cok zor ya cok ağır geliyor bana. Altında hareket edemiyorum
Bugün eve erken gidersem evi havalandırıp bi süpürge acarım. Gec gidersem hiçbir sey yapmam

canlar sızı cok sevıyorum ya buraya yzdıkca eve geldıgımde sureklı bıseyler yapasım gelıyıor
bugun erkenden bır ısım vardı gec bıter sandım. ama 10.30 gıbı evdeydım. eve geldım hemen bır hamur mayaladım. sonra 4 tane bıber vardı içi de hazırdı onları doldurup pişirdim. yemegım hazır. hamuruda evde kalan peynırlerle iç yapıp fırına attım. pişti afıyetle yedım :) şimdi tekrar işe gıtmem gerek hepınıze musmutlu gunler kaytarmak yok ev işlerine devam

Beth18 oooo maşallahın var. bu ne hız böyle...
tenk yu papatyacım :) ya sorma yemek desen bana cok sevıyorum her seyı denerım yaparım ama temızlık dıyınce bende bı uyusma başlıyo akşama kadar devam edıyo cok tembelım cok ama hedefım cuma gunu de dahıl olmak uzere(misafır gelecekte)
camlar silinecek(biz de bı cam var bu dünya işi degıl )
etraf supürülüp silinecek
toz alınacak
banyo wc temizlenecek
tabı bunlar hem işe gıdılıp hemde vakıt buldukca yapacaklarım...

bugun işten sonra pazara gıttım kollarım koptu sadece bı salata yapıcam akşama yemeğim hazır

Bugün eski günlerimi aratmadım başım çok agridi bir türlü dinmedi gitti sadece
Çamasır serdim
Mutfagı topladım
Evi süpürdüm
Ve 10 sayfa kitap okudum

Bugün spora gitmedim. Eve geldikten sonra yemek, bulaşık. Namazlarla ve kitap okuma ile geçti vakit.
Birazdan oğlan uyur. Ben de bşraz daha kitap okur yatarım. Sabah 05:30 da kalktım çünkü.

Kopyalama hata veriyor tekrar deneyeyim
Kızlar bunu deneyelimi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…