Aminn inşallah allah razı olsun bende öyle 3kayıptan sonra 4. Gebeliğim o yüzden ev hiç umrumuzda bile olmadı kaç ay önce sağlık dedik çok şükür rabbime allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsun bebegınız... Allah bana da nasıp eder ınsallah. hamılelıkte zor olur ev işi kendınızı yormadan yapın olur mu yavaş yavaş
Ederim canım. Her namazdan sonra edeceğim inşallah.
Rabbşm hayırlı Bi evlat nasip etsin inşallah size
Allah razı olsun ıkınızden de insallah bana da saglıklı hayırlı bır evlat verır Rabbım.Aminn inşallah allah razı olsun bende öyle 3kayıptan sonra 4. Gebeliğim o yüzden ev hiç umrumuzda bile olmadı kaç ay önce sağlık dedik çok şükür rabbime allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
İpin uçu kaçtımı bir daha tutamıyosuncanım olsun bazen de çalışkan olmayalım yanı hep hamarat mı olacaz bırazda yapmayalım işleri
sen nekadar plan yaparsan yap malesef istemesende değişiyorbence süpersinEfser benım aıleler yanımda olsaydı napardım bılmıyorum
Çok geçmiş olsun miniğe..Benimde temizlik başka bahara kaldı. Oğlum hasta,göndermedim okula
Kapı cam açmadan,halı kaldırmadan hanım hanımcık süpürürüm bugün
yemin ederım senın yazdıklarını okuyunca kendımden utanıyorum ben nasıl kadınım dıyebana da bulaştır accık temızlıgınden hamaratlıgından ne guzel evın hem bebişten dolayı hemde temızlıkten dolayı mis gıbı kokuyodur
tenk yu papatyacım :) ya sorma yemek desen bana cok sevıyorum her seyı denerım yaparım ama temızlık dıyınce bende bı uyusma başlıyo akşama kadar devam edıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?