canım benım de yazın olmuştu tadılat tum eve ama benım eşyalar evın ıcınde degıldı baya bı suruyor ama için rahatlamış olur bıtınce. kolay gelsınGünaydın kızlar
Boya tadilat yapılacak yarın ustalar eve bakmaya gelecek onda evi toplayıp süpürecem banyo ve wc yıkanacak
Fırsat bulursam vitrini ve konsolu koli yapacagim
maşallah papatya baya erken kalkıyosun nasıl oluyoda kalkıyosun namaz ıcın degıl mı?Bugün spora gitmedim. Eve geldikten sonra yemek, bulaşık. Namazlarla ve kitap okuma ile geçti vakit.
Birazdan oğlan uyur. Ben de bşraz daha kitap okur yatarım. Sabah 05:30 da kalktım çünkü.
ama canım oda bır deterjan sonucta (benım işim kımyasallarla o yuzden bılıyorum) durulamadan nasıl olacak tekrar durulama bezıyle silinmıyor degıl mi?Telefon beni sinir etti kopyalamayı tam almıyor bugün bir konu açıldı bu bölüme saç şanpuanıyla cam silersen kurutmaya gerek yokmuş diye bende merak ettim onu bir deneyelimmi sonuç ne olacak acaba
anladım o zaman akşamda erken yatıyorsundur. çünkü ben 7de ancak kalkabılıyorum.Beth18 evet canım namaza kalkıyorum. okunacak teşbihlerim surelerim var. onları okuyorum. sonra kahvaltı hazırlıyorum derken oğlanın kalkma saati geliyor. sonra da koşuşturma başlıyor.
23:30 gibi yatıyorum aslında. ama haftada bir gün oğlanda beraber saat 22 de bayılıyorum.anladım o zaman akşamda erken yatıyorsundur. çünkü ben 7de ancak kalkabılıyorum.
Benimde eşyaların çoğu çıkacak zaten taşınır gibi koli yapıyorumcanım benım de yazın olmuştu tadılat tum eve ama benım eşyalar evın ıcınde degıldı baya bı suruyor ama için rahatlamış olur bıtınce. kolay gelsın
maşallah papatya baya erken kalkıyosun nasıl oluyoda kalkıyosun namaz ıcın degıl mı?
ama canım oda bır deterjan sonucta (benım işim kımyasallarla o yuzden bılıyorum) durulamadan nasıl olacak tekrar durulama bezıyle silinmıyor degıl mi?
zor olur ama sonuc da guzel olur ınsallah canım.banyo tuvalet falan mı yapılacak ? yoksa tum ev mı?Benimde eşyaların çoğu çıkacak zaten taşınır gibi koli yapıyorum
halıları sererken bıle temızlık yapıyosun ya ınanamıyorum maşallah :) ben olsam dırek sererımBugun annemlere gittim sabahtan o yuzden is guc yapmadim ki aksam halilar geldi onlari sererken temizlik yaptim
Sadece makineye bulasik dizilecek kizlar
Oglumun tirnaklar kesilecek
Benjm rutin bakim yapilacak
Kuaför e gitmeliyimmmm biyiklaaandim iyiceeee
faydalı oldugunu düşünüyor musun canım? ben makyajımı bıle zor temızlıyorum ya Allahım ne kadar üşengecimBeth18 önce temizleyici jel ile yıkıyorum. Sonra tonik sürüyorum. Geçen ay LR ın kırşıklıklar için olan cihazını aldım. Onu kullanıp gece kremi ve göz çevresi kremi kullanıyorum.
Sabah da nemlendirici ve güneş kremi sürüyorum makyajdan önce.
Canim oncelikle kirpik koku iltihabi olmus gozlerim gozlerimi sabah aksam şampuanlayip kremliyorumhalıları sererken bıle temızlık yapıyosun ya ınanamıyorum maşallah :) ben olsam dırek sererım
rutin bakım derken neler yapıyosun mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?