üşengeçliğe son! temizlik güncem

Telefon beni sinir etti kopyalamayı tam almıyor bugün bir konu açıldı bu bölüme saç şanpuanıyla cam silersen kurutmaya gerek yokmuş diye bende merak ettim onu bir deneyelimmi sonuç ne olacak acaba

Günaydın kızlar
Boya tadilat yapılacak yarın ustalar eve bakmaya gelecek onda evi toplayıp süpürecem banyo ve wc yıkanacak
Fırsat bulursam vitrini ve konsolu koli yapacagim

Günaydın kızlar
Boya tadilat yapılacak yarın ustalar eve bakmaya gelecek onda evi toplayıp süpürecem banyo ve wc yıkanacak
Fırsat bulursam vitrini ve konsolu koli yapacagim
canım benım de yazın olmuştu tadılat tum eve ama benım eşyalar evın ıcınde degıldı baya bı suruyor ama için rahatlamış olur bıtınce. kolay gelsın
Bugün spora gitmedim. Eve geldikten sonra yemek, bulaşık. Namazlarla ve kitap okuma ile geçti vakit.
Birazdan oğlan uyur. Ben de bşraz daha kitap okur yatarım. Sabah 05:30 da kalktım çünkü.
maşallah papatya baya erken kalkıyosun nasıl oluyoda kalkıyosun namaz ıcın degıl mı?

Telefon beni sinir etti kopyalamayı tam almıyor bugün bir konu açıldı bu bölüme saç şanpuanıyla cam silersen kurutmaya gerek yokmuş diye bende merak ettim onu bir deneyelimmi sonuç ne olacak acaba
ama canım oda bır deterjan sonucta (benım işim kımyasallarla o yuzden bılıyorum) durulamadan nasıl olacak tekrar durulama bezıyle silinmıyor degıl mi?

Beth18 evet canım namaza kalkıyorum. okunacak teşbihlerim surelerim var. onları okuyorum. sonra kahvaltı hazırlıyorum derken oğlanın kalkma saati geliyor. sonra da koşuşturma başlıyor.

Beth18 evet canım namaza kalkıyorum. okunacak teşbihlerim surelerim var. onları okuyorum. sonra kahvaltı hazırlıyorum derken oğlanın kalkma saati geliyor. sonra da koşuşturma başlıyor.
anladım o zaman akşamda erken yatıyorsundur. çünkü ben 7de ancak kalkabılıyorum.

Benimde eşyaların çoğu çıkacak zaten taşınır gibi koli yapıyorum

Bugun annemlere gittim sabahtan o yuzden is guc yapmadim ki aksam halilar geldi onlari sererken temizlik yaptim

Sadece makineye bulasik dizilecek kizlar
Oglumun tirnaklar kesilecek
Benjm rutin bakim yapilacak

Kuaför e gitmeliyimmmm biyiklaaandim iyiceeee

halıları sererken bıle temızlık yapıyosun ya ınanamıyorum maşallah :) ben olsam dırek sererım
rutin bakım derken neler yapıyosun mesela?

kızlar evınızı kaç gunde bır sılıp supuruyosunuz?
ben evde kalamadıgım ıcın en erken haftada bır bazen o ayda bıre cıkıyo evde olmadıgımızda ee bırde kırleten yok sadece toz oluyo? bırde yardımcım yok ancak

Beth18 benim evde pazartesi ve cuma temizlik yapılıyor canım
Yemeği yedik. Bulaşıkları kaldırırım. Bu akşam mutlaka spora gitmeliyim artık. Gelince duş bakım namaz vs derken yatma vakti gelir.

Beth18 önce temizleyici jel ile yıkıyorum. Sonra tonik sürüyorum. Geçen ay LR ın kırşıklıklar için olan cihazını aldım. Onu kullanıp gece kremi ve göz çevresi kremi kullanıyorum.
Sabah da nemlendirici ve güneş kremi sürüyorum makyajdan önce.

faydalı oldugunu düşünüyor musun canım? ben makyajımı bıle zor temızlıyorum ya Allahım ne kadar üşengecim

7-8 yıldır mümkün olduğunca ara vermedim.
Yani kullanmasaydım Nasıl olurdu yüzüm bilmiyorum ama çevremdekiler cildim için ne kullandığımı soruyorlar ve yaşımı göstermediğimi söylüyorlar.
Sence peki....
Sen beni tanıyorsun nasılsa

bence cildin yaşına gore cok guzel saglıklı ama bu acaba kendı dogal parlaklıgı mı yoksa kullandıgın urunlerden mı kaynaklanıyor?
ben normalde bu tarz kremler alırım ancak kullanmam oyle kalır bılıyorum kendımı kullanayım dıye gozume sokuyorum bazen yok bıde hangısını nasıl nerde kullanacagımı bazen bılemem

Beth18 çok meyve ve su tüketiyorum. Hunların da Etkisi olabilir.
Kızkardeşim benden 5 yaş küçük. O hiç kullanmıyordu. Bana göre daha büyük duruyor.
Kremlerin etkisi nemlendirmek aslında. Cilt kuru kalmayınca daha geç yaşlanıyor
Teşekkürler bu arada.

halıları sererken bıle temızlık yapıyosun ya ınanamıyorum maşallah :) ben olsam dırek sererım
rutin bakım derken neler yapıyosun mesela?
Canim oncelikle kirpik koku iltihabi olmus gozlerim gozlerimi sabah aksam şampuanlayip kremliyorum
E yuz temizliği krem vs
Ayaklarim cok hassas her gece kremiyorum batık oldugu icin
Oglusjmu da tumvucudu bebe yagi ile yagliyorum ayaklari aci elma yagi ile 20 dk yaklasik olarak..
Surubu damlasi iste bizim rutinlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…