Neyse sonra yazarim. :)Sabahları bir kot üstüne bir kazak çekip işe gidiyorum. Bir de saçımı tarıyorum. Ne takı takıyorum ne de doğrudürüst makyaj. Çok üşeniyorum aslında süslenen şık giyinen kadınları da beğeniyorum. Çok da kıyafetim var çeşit çeşit. Ama giymiyorum. Bu üşengeçliği nasıl atabilirim. Sabahım köründe zor gelmiyor mu sizlere de?
HahahaNeyse sonra yazarim. :)
Ben sabahları gözümün birini elimle havaya kaldırıp açıyorum ne takısı tokası ayol
Ben de :)
Ben gerektiginde 4bucuk 5te kalkıp fönü makyajı kiligi kıyafeti giyip farklı bir ilde çalışmaya az gitmedim(4saatlik mesafe)Sabahları bir kot üstüne bir kazak çekip işe gidiyorum. Bir de saçımı tarıyorum. Ne takı takıyorum ne de doğrudürüst makyaj. Çok üşeniyorum aslında süslenen şık giyinen kadınları da beğeniyorum. Çok da kıyafetim var çeşit çeşit. Ama giymiyorum. Bu üşengeçliği nasıl atabilirim. Sabahım köründe zor gelmiyor mu sizlere de?
6 da uyanırım yüzümü yıkadığım gibi kendime gelirim.Tek bir gün bile işe makyajsız gitmemişimdir.Arkdaşlarım doğumdan sonra görücez seni derlerdi fakat yine aynı oldum.Ben makyajsız kendimi kötü hissediyorum hissetmesem bende yapmam belkı her gunSabahları bir kot üstüne bir kazak çekip işe gidiyorum. Bir de saçımı tarıyorum. Ne takı takıyorum ne de doğrudürüst makyaj. Çok üşeniyorum aslında süslenen şık giyinen kadınları da beğeniyorum. Çok da kıyafetim var çeşit çeşit. Ama giymiyorum. Bu üşengeçliği nasıl atabilirim. Sabahım köründe zor gelmiyor mu sizlere de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?