Üsengeclik mi?

Valla 5'te uykudan uyanan biri olarak her gün evi silip süpürüp toz almanız ne diyeyim bravo. Ama hergüne gerçekten gerek yok. Boşuna yoruyorsunuz kendinizi.
köpeğim var canım mecbur süpür sil toz al yapıyorum tüy muhabbetinden anlıcağın :ukala:
evim 1+1 amerikan mutfak :dondurma: o yüzden yetişebılıyorum :D yetişebılcegımı de bıldıgımden gec kalkıyorum :D

Bunların hepsi 45 dk mı?
Evin küçük mü?
Ben evi süpürüp silsem tozunu alsam 2 saat kesin sürer...
Bak ben de çalışıyorum ve çok az temizlik yapıyorum bence sen hamile halinle gayet iyisin...
evim küçük mü ? küçük demek az kalır kutu gbi :D :KK39: 1+1 amerikan mutfak canım :D

Selam kizlar. Oncelikle bu durumum hamilelikten degil onu belirtiyim. Sabah kalkiyorum esimle kahvalti yapiyoruz o gidiyo ben hoop yataga. 4e 5e kadar uyu nette takil falan zaman geciyo o saatte yataktan kalkip yemegimi temizligimi anca yapiyorum. Ama sabahtan yapip tv izlemek cay icmek oturmak istiyorum evimde temiz temiz ama olmuyo. Tavsiyeleriniz var mi ? Şöyle beni bi silkeleyin.
Hamile değilim ama aynı şeyler bende de var.
Fazla rahatlıktan bu hallerimiz şekerim.

acaba neyimize güveniyoz :işsiz:
Ayyy bilmiyorum ya.
Şuan sana bişey itiraf edeyim mi. Dün gece 3 buçukta yattım. Öğlen 12 buçukta kalktım. Tv açtım izledim. Ezan okundu abdest aldım. Namaz kıldım. 15 dk kuran okudum. Sonra gene tv karşısına geçtim gelin evini izliyorum . Ve hiçbir iş yapmadım. Herşey duruyor :kızgın:

Ayyy bilmiyorum ya.
Şuan sana bişey itiraf edeyim mi. Dün gece 3 buçukta yattım. Öğlen 12 buçukta kalktım. Tv açtım izledim. Ezan okundu abdest aldım. Namaz kıldım. 15 dk kuran okudum. Sonra gene tv karşısına geçtim gelin evini izliyorum . Ve hiçbir iş yapmadım. Herşey duruyor :kızgın:
bende kk da takılıyorum :D işler duruyoo :D yemek yaptım bı :D

bende kk da takılıyorum :KK70: işler duruyoo :KK70: yemek yaptım bı :KK70:
Sana bu mesajı yazdıktan sonra kalktım evi topladım :halay: çamaşonları yerlestrdim makineden yikanmislari çıkardım astım. Yenilerini attım makineye En Büyük TÜRKİYEyatak odasını da topladım. Sadece bulaşıklar makineye gircek :halay: çok şükür ya gaza geldim:sampiyon:

Sana bu mesajı yazdıktan sonra kalktım evi topladım :halay: çamaşonları yerlestrdim makineden yikanmislari çıkardım astım. Yenilerini attım makineye En Büyük TÜRKİYEyatak odasını da topladım. Sadece bulaşıklar makineye gircek :halay: çok şükür ya gaza geldim:sampiyon:
bende pilav yaptım balkonu yıkadım kuruyan camasırları topladım makınaya camasır attım :D bitek süpürmem lazım eviiii

off aynı ben. şu an ben bekarım ama sabaha kadar internette takılıyorum dizi film kk vs. sonra öğlen 1-2 gibi zorla yataktan kalkıyorum, sil süpür toz al bulaşık makinesi yerleştir tezgahı topla 1 saat sürüyor. sonra akşama yemek yapıyorum haftanın 3-4 günü. geri kalan günlerde annem işten gelince yapıyoruz birlikte.

sen de acaba geç mi uyuyorsun ondan olabilir? erken uyusam böyle olmaz belki benim rutinim.

o değil de benim korktuğum şey şu ki evlenince bu rahatlığımı kaybetmek istemiyorum. ben internetimden dizilerimden kahvemden rahatlığımdan vazgeçemem. ama evlenince eğer bi işe girip çalışmazsam ya sürekli kv giller bende olur ya sürekli beni kendilerine çağırırlar, nişanlım bile evde tek oturup sıkılırsın gider işlere yardım edersin arada diyor. ama ben asla istemiyorum bunu. ben tekken sıkılmam ki hem. versin bilgisayarımı internetimi telefonumu kahvemi. günlerce evden çıkmasam da olur. ama ne kadar tartışsakta yokk hala binbir ısrar. canım çok sıkkın o yüzden :110:

köpeğim var canım mecbur süpür sil toz al yapıyorum tüy muhabbetinden anlıcağın :ukala:
evim 1+1 amerikan mutfak :dondurma: o yüzden yetişebılıyorum :KK70: yetişebılcegımı de bıldıgımden gec kalkıyorum :KK70:
Hee o yüzden supurmuyorsn anladım ne güzel.
1 artı 1 ne güzel ya . Temizlik açısından süper yani.
Benm 3 artı 1 150 metrekare.
Evlenmeden önce büyük evim olsun isterdim şimdi hiç istemiyorum 1 artı 1 istiyorum

Selam kizlar. Oncelikle bu durumum hamilelikten degil onu belirtiyim. Sabah kalkiyorum esimle kahvalti yapiyoruz o gidiyo ben hoop yataga. 4e 5e kadar uyu nette takil falan zaman geciyo o saatte yataktan kalkip yemegimi temizligimi anca yapiyorum. Ama sabahtan yapip tv izlemek cay icmek oturmak istiyorum evimde temiz temiz ama olmuyo. Tavsiyeleriniz var mi ? Şöyle beni bi silkeleyin.
Hamilelikten olmadığına nasıl kanaat getirdin.

off aynı ben. şu an ben bekarım ama sabaha kadar internette takılıyorum dizi film kk vs. sonra öğlen 1-2 gibi zorla yataktan kalkıyorum, sil süpür toz al bulaşık makinesi yerleştir tezgahı topla 1 saat sürüyor. sonra akşama yemek yapıyorum haftanın 3-4 günü. geri kalan günlerde annem işten gelince yapıyoruz birlikte.

sen de acaba geç mi uyuyorsun ondan olabilir? erken uyusam böyle olmaz belki benim rutinim.

o değil de benim korktuğum şey şu ki evlenince bu rahatlığımı kaybetmek istemiyorum. ben internetimden dizilerimden kahvemden rahatlığımdan vazgeçemem. ama evlenince eğer bi işe girip çalışmazsam ya sürekli kv giller bende olur ya sürekli beni kendilerine çağırırlar, nişanlım bile evde tek oturup sıkılırsın gider işlere yardım edersin arada diyor. ama ben asla istemiyorum bunu. ben tekken sıkılmam ki hem. versin bilgisayarımı internetimi telefonumu kahvemi. günlerce evden çıkmasam da olur. ama ne kadar tartışsakta yokk hala binbir ısrar. canım çok sıkkın o yüzden :110:
Hayal ettiğin hayat şuan benm yaşadığım hayat :halay:
Kaynanam yakın ama herzaman gitmem. 4 5 günde bir . Onlarda herzaman gelmez araya mesafe koy herzaman gelmez canm. En önemlisi hicbiseyni anlatma.
Bende evde bütün gün tv internet film keyif yani.
2 kişi olduğumuz için ev de herzaman kirlenmiyor. Yani anlayışlı ve karışmayan bi eşin olursa sıkıntı yok. Bekarlktan kalma yaşamına devam ediyor insan hatta daha güzeline :KK76:

aa o da ayrı bıseymıs sıkılırsam bulurum ben kendıme bıseyler de :D
bana gelıp gıden yok köpeğim var dıye :D bende kv lere gtmem zaten gorusmuyorum :D gec yatmak benım ıcın cook zor onbucuk gbı uyurum :D 5 e kadar tam uyumasam da oyalanıyorum yatakta hep :D

Hee o yüzden supurmuyorsn anladım ne güzel.
1 artı 1 ne güzel ya . Temizlik açısından süper yani.
Benm 3 artı 1 150 metrekare.
Evlenmeden önce büyük evim olsun isterdim şimdi hiç istemiyorum 1 artı 1 istiyorum
ben hiç büyük ev istemedim hala ıstemıyorum :D

hamılelıkten önce de vardı.
İnternete fazla takılmakla alakalıdır.Ya da insan bazı dönem birşey yapası gelmez.Eğer internete fazla takılıyorsan,elektronik aletlerden mümkün mertebe uzak kalmanı tavsiye edeceğim.Evladının sağlığı için.Çık gez dolaş havan değişir.Biraz zorla kendini.İnsanın yattıkça yatası gelir çünkü.

Back
X