- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
Alıntılar karışmış canım o yüzden sen yazmışsın gibi çıkmış.bence sen baya bi karıştırıyosun çünkü ben hiç 2 çocugum var yazmadım evet çocugum yok ve 1 sene yapmayı düşünmüyorum yumurtlama problemim oldugu için oluruna bıraktık belki 2 ay sonra bile olabilir allah bilir. Bence sen konuşmadan önce bi aklını toparla öyle yaz çok okumaktan kişileri karıştırmışsın canım
Kizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
Aaaaaa aynı ben canım benimde aynı belirtiler vardı tabi yanına başka şikayetlerde eklenince doktor yolu gözüktü troid bezlerim yüksek değerdeymis hızlı calisiyormus ilac verdi 3 hafta kullan sonra ameliyat dedi 2 haftadır kullanıyorum ama pek bir faydasını görmedimKizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
Bunun evde oturmakla falan ilgisi yok bence.
Annem çalışıyorken inanılmaz programlı ve her işini yetiştiren bir kadındı. Evde de sürekli pasta-börek atıştırmalık olurdu.
Emekli olunca fena saldı. Ne ev temizledi ne yemek yaptı. Çalışıyorken daha iyiydi diyerek geri dönmek istedi çalışma hayatına ama olmadı. Zaman az olunca planlı bir şekilde yapıyorsun ama fazla olunca "az sonra" diye diye günü bitiriyorsun.
bence sen baya bi karıştırıyosun çünkü ben hiç 2 çocugum var yazmadım evet çocugum yok ve 1 sene yapmayı düşünmüyorum yumurtlama problemim oldugu için oluruna bıraktık belki 2 ay sonra bile olabilir allah bilir. Bence sen konuşmadan önce bi aklını toparla öyle yaz çok okumaktan kişileri karıştırmışsın canım
benim hayat işte , böyle devam edeceğini bilsem evlenirim . :)Kizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?