üşengeclik ve ev temizligi

aynıı ben :) bugün işleri yarımbırakıp gittim uyudum:) ta 5 te uyandım eşim gelip yataktan kaldırdı.. yemek desen haftada 2 gün yapsam sevinir garibim ben daha beterim yani.. ne olcacak halim bilmem
Yok cnm ben hergub yemegimi yaparik mutlaka esim duzenli dsiplinlidir ben sadece uyusuk cok uyuyorum kalkinca anca yemegi yapiyorum

valla bende evlendiğimden beri öyleyim temizlikten kaçmak için neler yapıyorum
artık iyice serdim bu aralar sebebim var en azından
kendimi yormamam lazım ev de cok büyük bir süpürge açsam en az 1 saat sürüyor
ev işleri topiğine bakıp hey maşallah diyorum bir günde o kadar iş yapıyorlar çocukla hemde
iş başa düşünce bende yapıcam tabi kaçarı yok

Ben muzikle moda giriyorum.
Deneyin
Acıyorum hareketli bir muzik hem soyluyorum hem dinliyorum hemde islerimi hallediyorum

Sarkılar iyiki var

Insan bu saatte kalkinca daha enerjik oluyor saat birdr kalkinca ustunde kamyon var gbi agir ve uyusuk oluyor
Ben her sabah 6 da uyaniyorum fakat yatiyorum suan
Sebebim gurultu yapmamak alt katida dusunmem lazim supurge falan acamayinca dogal olarak evide silemiyorum muzikte acamiyorum
Oglumu okula esimi ise yolladim
Simdi cay tv yatak artik hangisi olursa saat 10a kadr keyif yapiyorum uyursam saat 11de oluyo sonra toplamaya basliyorum.
Oda oda toplayip en son noktayi mutfakta koyup bitiriyorum

Mesela oglumun odasi supuruyorum, siliyorum,tozunu aliyorum yatagini toplayip cekiyorum kapisini sonra diger oda
Oyle oyle bitiyo
Birde sık sık supurunce cabuk kirlenmiyo

Benik evim suan toplu zaten iki kisiyiz sadece yatak odasi dagiliyor mutfagi saymiuorum hep topkudur mutfagim biriktirmem bulasiklari o yuzden smdi bi kahve yapicam tv dede guzel bisey yok haberler var hepp

Yok cnm ben hergub yemegimi yaparik mutlaka esim duzenli dsiplinlidir ben sadece uyusuk cok uyuyorum kalkinca anca yemegi yapiyorum
benim kuzenim de böyleydi
üşeniyorum diyordu.. işe bir girdi daha tertipli
uyku uykuyu getirir diye bir söz vardır
bence sende ya kursa yazıl ya işe gir..
böyle böyle hepten uyuşacaksın

uyku düzenin yok senin. Öğlen 1 e kadar nasıl uyumayı beceriyorsun? Gece kaçta yatıyorsun ki?

gerçekten hee ipek
ben evde oturup hergün 1 e kadar uyusam üzülürüm mesela
bütün günüm gitti diye
aynen canım. ben de kocama haksızlık oluyor adam sabahın köründe evden çıkıyor da akşam yorgun geliyor diye üzülürüm.
bana çok miskin geliyor 1 kadar uyuma düşüncesi.
pazar günü bile en çok 9,30 a kadar uyuyoruz.

bende öyle ipek
ben mecbur 9 gibi kalkıp kızımı oyunla uyandırıyorum
mecburum.. çünkü akşam yatmıyo pazartesi sabahı kalkamıyo
06:45 de kalkması gerek çünkü
senin kızın okula mı gidiyordu yoksa evde miydi canım?

anaokuluna gidiyor canım. Öğlenci ama yarım gün verdim kıyamadım. Öğlene kadar annem bakıyor. Benim kıızım uyumuyor ya 11 e kadar ne yaptıysam olmadı. 9,30 da bile girsek yatağa uyuması 11 oluyor.

anaokuluna gidiyor canım. Öğlenci ama yarım gün verdim kıyamadım. Öğlene kadar annem bakıyor. Benim kıızım uyumuyor ya 11 e kadar ne yaptıysam olmadı. 9,30 da bile girsek yatağa uyuması 11 oluyor.
küçük daha ya ondan annesi
benimki de o yaşlarda öyleydi anasınıfından itibaren okul tam gün olunca
düzeldi mecbur.. 5,5 yaşına kadar babaanne baktı bizimde
sonra babası okulda çalışıyor babasının okula

bu arada bir çocuğumuz daha olursa kim bakacak Allah bilir :)

siz ailece öğretmen misiniz yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…