- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
Yok cnm ben hergub yemegimi yaparik mutlaka esim duzenli dsiplinlidir ben sadece uyusuk cok uyuyorum kalkinca anca yemegi yapiyorumaynıı ben :) bugün işleri yarımbırakıp gittim uyudum:) ta 5 te uyandım eşim gelip yataktan kaldırdı.. yemek desen haftada 2 gün yapsam sevinir garibimben daha beterim yani.. ne olcacak halim bilmem
Uyandim cnm esimle kahvalti ettim simdi :))Konu sahibesi uyandin mi bekliyorum ben
Uyandim uayndim CN m 1 saat oluyor kahvalti flan ettik giremedim uyumak yooook :))Günaydın usengec kız uyanmadin mi sen yoksa
Insan bu saatte kalkinca daha enerjik oluyor saat birdr kalkinca ustunde kamyon var gbi agir ve uyusuk oluyorBen muzikle moda giriyorum.
Deneyin
Acıyorum hareketli bir muzik hem soyluyorum hem dinliyorum hemde islerimi hallediyorum
Sarkılar iyiki var
Ben her sabah 6 da uyaniyorum fakat yatiyorum suanInsan bu saatte kalkinca daha enerjik oluyor saat birdr kalkinca ustunde kamyon var gbi agir ve uyusuk oluyor
Kuzum nerdesin sen uyudunmu yoksaaa :)))Günaydın usengec kız uyanmadin mi sen yoksa
benim kuzenim de böyleydiYok cnm ben hergub yemegimi yaparik mutlaka esim duzenli dsiplinlidir ben sadece uyusuk cok uyuyorum kalkinca anca yemegi yapiyorum
uyku düzenin yok senin. Öğlen 1 e kadar nasıl uyumayı beceriyorsun? Gece kaçta yatıyorsun ki?Kizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
gerçekten hee ipekuyku düzenin yok senin. Öğlen 1 e kadar nasıl uyumayı beceriyorsun? Gece kaçta yatıyorsun ki?
aynen canım. ben de kocama haksızlık oluyor adam sabahın köründe evden çıkıyor da akşam yorgun geliyor diye üzülürüm.gerçekten hee ipek
ben evde oturup hergün 1 e kadar uyusam üzülürüm mesela
bütün günüm gitti diye
bende öyle ipekaynen canım. ben de kocama haksızlık oluyor adam sabahın köründe evden çıkıyor da akşam yorgun geliyor diye üzülürüm.
bana çok miskin geliyor 1 kadar uyuma düşüncesi.
pazar günü bile en çok 9,30 a kadar uyuyoruz.
anaokuluna gidiyor canım. Öğlenci ama yarım gün verdim kıyamadım. Öğlene kadar annem bakıyor. Benim kıızım uyumuyor ya 11 e kadar ne yaptıysam olmadı. 9,30 da bile girsek yatağa uyuması 11 oluyor.bende öyle ipek
ben mecbur 9 gibi kalkıp kızımı oyunla uyandırıyorum
mecburum.. çünkü akşam yatmıyo pazartesi sabahı kalkamıyo
06:45 de kalkması gerek çünkü
senin kızın okula mı gidiyordu yoksa evde miydi canım?
küçük daha ya ondan annesianaokuluna gidiyor canım. Öğlenci ama yarım gün verdim kıyamadım. Öğlene kadar annem bakıyor. Benim kıızım uyumuyor ya 11 e kadar ne yaptıysam olmadı. 9,30 da bile girsek yatağa uyuması 11 oluyor.
siz ailece öğretmen misiniz yoksa?küçük daha ya ondan annesi
benimki de o yaşlarda öyleydi anasınıfından itibaren okul tam gün olunca
düzeldi mecbur.. 5,5 yaşına kadar babaanne baktı bizimde
sonra babası okulda çalışıyor babasının okula
bu arada bir çocuğumuz daha olursa kim bakacak Allah bilir :)
yok canım yaaasiz ailece öğretmen misiniz yoksa?
keşke öğretmen olsaydık demiyok canım yaaa
ben yön. asistanıyım eşim okulda teknisyen :)
öğretmen olsak daha kolay olurdu herhalde
2. çocuk hatta 3. falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?