- 13 Aralık 2013
- 689
- 442
- 133
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
ben de 8-6 çalışıom ben nerelere gidimmOhooo siz evde oturduğunuz halde böyleyseniz ben 8-5 çalışıyorum ben ne edim nerelere gidim
evet ya aynenkeşke öğretmen olsaydık demi
aynen öyle çok şükürevet ya aynen
tabi o da zor meslek ama en azından yarım gün olabiliyor
bu günlerimize çok şükür
ooo sen 8-18 çalışıyorsan ben sabah 6,45 çıkıyorum akşam 19,30 eve geliyorum ben nerelere gideyim?ben de 8-6 çalışıom ben nerelere gidimm
Öyle canım çok şükür de işteeee bazen insan bunalıyor. Bu noktada da yapacak bir şey olmayınca oturup kalıyorsun.evet ya aynen
tabi o da zor meslek ama en azından yarım gün olabiliyor
bu günlerimize çok şükür
bunalmak hepimizde var malesef canımÖyle canım çok şükür de işteeee bazen insan bunalıyor. Bu noktada da yapacak bir şey olmayınca oturup kalıyorsun.
oy oy oyyyyy amaninninnnnÖyle canım çok şükür de işteeee bazen insan bunalıyor. Bu noktada da yapacak bir şey olmayınca oturup kalıyorsun.
öyle valla ctsi de 13,00 e kadar çalışıyorum.oy oy oyyyyy amaninninnnn
bende cumartesi 13:00 ne iş yapıosun cnmöyle valla ctsi de 13,00 e kadar çalışıyorum.
Kötü ya keşke şartlarımız daha iyi olsa..
Keşke özeldeki adam ülkenin ekonomik durumunu kullanmasa..
Keşke devlet daha duyarlı olsa..
Dalgamı geçiyosun
Alıntılar karışmış.Bir açıklama yaparmısın lütfen merak ettim bir yerde bir sene çocuk düşünmüyorum, bir yerde çocuğum yok, bir yerde 2 çocuk annesiyim diyorsun gerçekten merak ettim neden böyle konuşuyorsun
Alıntılar karışmış.
Kendi konusunda moderatör olan arkadaşta dedi alıntılar karışmış diye.Yok canım arkadaş heryerde farklı konuşuyor hatta şizofroni bir kocası olduğuna dait bir konu açmıştı hepimiz çok üzülmüştük, şimdi farkedildi ki her yerde farklı konuşuyor, bende bunu sordum
Yok cnm ben hergub yemegimi yaparik mutlaka esim duzenli dsiplinlidir ben sadece uyusuk cok uyuyorum kalkinca anca yemegi yapiyorum
bence sen baya bi karıştırıyosun çünkü ben hiç 2 çocugum var yazmadım evet çocugum yok ve 1 sene yapmayı düşünmüyorum yumurtlama problemim oldugu için oluruna bıraktık belki 2 ay sonra bile olabilir allah bilir. Bence sen konuşmadan önce bi aklını toparla öyle yaz çok okumaktan kişileri karıştırmışsın canımYok canım arkadaş heryerde farklı konuşuyor hatta şizofroni bir kocası olduğuna dait bir konu açmıştı hepimiz çok üzülmüştük, şimdi farkedildi ki her yerde farklı konuşuyor, bende bunu sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?