üşengeclik ve ev temizligi

B12 die birşey war canım bu eksiklik olunca sendekiler ortayaçıkıyor üşengeçlik, sürekli uyumak isteme, yorgunluk, unutkanlık gibi şeyler oluyor...

Bunun için ilaç ya da iğne weriyorlar git bir dahiliye uzmanına ya da aile hekimliğine....

Merhaba,
Bir arkadaş daha tavsiyede bulunmuş kan tahlili konusunda, bence de kan sayımı yaptırabilirsiniz. Mesela bende demir eksikliği çıkmıştı o günlerde ben de müthiş bitkin hissediyordum kendimi.
Birde saatinizi daha makul bir zamana ayarlayayıp mesela sabah 09.30 gibi sonrasında da güzel bir duş çok iyi gelir. Kendinizi zinde hissedersiniz.
Güne duşla başlamak harika oluyor.

Öyle canım çok şükür de işteeee bazen insan bunalıyor. Bu noktada da yapacak bir şey olmayınca oturup kalıyorsun.
bunalmak hepimizde var malesef canım
eşime sarmamak için zor tutuyorum genelde kendimi
ben 6:45 de evden çıkıp en geç 18:00' de evde oluyorum
çok geç gelmiyorum ama yine de yetişemiyor insan

Sabah 6,45'te kalkıyorum, yüzünü yıka, yatağı topla, üstünü giy saat 7 oluyor. 10 dakikada kahvaltıyı hazırlıyorum. Çocukları kaldırıyorum oğlumun üstünü giydiriyorum, kızım kendisi giyiniyor Allah'tan. Sonra kahvaltıya, kahvaltıdan sonra mutfağı topla çocukların suluklarını doldur montlarını giydir 7.50'de servisler geliyor. Çocukları servise ver işe gel, akşam 17'de işten çık, eve git saat 18, üstünü değiştir direkt mutfağa yemek hazırla, yemek yensin, masayı topla, bulaşıkları makinaya diz mutfaktaki işin bittikten sonra, ya kızımın dersiyle ilgileniyorum, ya da babasıyla yapıyor ben küçükle ilgileniyorum. Saat 9 çocukların pijalarını giydir, dişlerini fırçala yatır, sonra ertesi günün yemeğini yap, yemek pişerken eşin uyumamış olursa birlikte bir çay için yemeğin altını kapat bardakları topla, ortalığa son bir göz at ve uyumaya git. Hafta için günlerim hep bu şekilde geçiyor. Hafta sonu da erken kalkıyorum çocuklar uyurken temizliğimin bir kısmını bitirebilmek ve çocuklarla daha fazla zaman geçirebilmek için.

Dalgamı geçiyosun

Bir açıklama yaparmısın lütfen merak ettim bir yerde bir sene çocuk düşünmüyorum, bir yerde çocuğum yok, bir yerde 2 çocuk annesiyim diyorsun gerçekten merak ettim neden böyle konuşuyorsun

Bir açıklama yaparmısın lütfen merak ettim bir yerde bir sene çocuk düşünmüyorum, bir yerde çocuğum yok, bir yerde 2 çocuk annesiyim diyorsun gerçekten merak ettim neden böyle konuşuyorsun
Alıntılar karışmış.

Alıntılar karışmış.

Yok canım arkadaş heryerde farklı konuşuyor hatta şizofroni bir kocası olduğuna dait bir konu açmıştı hepimiz çok üzülmüştük, şimdi farkedildi ki her yerde farklı konuşuyor, bende bunu sordum

Kendi konusunda moderatör olan arkadaşta dedi alıntılar karışmış diye.

Yok cnm ben hergub yemegimi yaparik mutlaka esim duzenli dsiplinlidir ben sadece uyusuk cok uyuyorum kalkinca anca yemegi yapiyorum

bende genelde temizliği yapıyorum yemek kalıyor.. sanırım yemek yapmayı sevmediğimden.. daha yeni kalktım kahvaltı yapıcam düşün halimi :) birde dışarıda işlerim var.. ufff

bence sen baya bi karıştırıyosun çünkü ben hiç 2 çocugum var yazmadım evet çocugum yok ve 1 sene yapmayı düşünmüyorum yumurtlama problemim oldugu için oluruna bıraktık belki 2 ay sonra bile olabilir allah bilir. Bence sen konuşmadan önce bi aklını toparla öyle yaz çok okumaktan kişileri karıştırmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…