Üşengeçlik

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Kızlar selam
Dert mi bilemiyorum ama çok üşengeç biri olmaya başladım.
Saç tipim yağlı ve hergun yıkanmam gerekiyor...işten eve gelince saç yıkamak da banyo yapmakta zor geliyor
Hele şu aralar iyice saldım kendimi
E kirli sacla da gezilmiyor
Siz üşengeçlikten nasıl kurtuluyorsunuz?

Her gün yıkamak zararlı.
Aslında siz her gün yıkadığınız için yağlanıyor.
Yıllar önce benimde öyleydi. Gün içerisinde bile yağlanırdı akşamı zor ederdim. Daha sonra çözümü 1 hafta hiç yıkamamakta buldum. 1 hafta hiç yıkamadım (tabiki duş aldım fakat saçlarımı yıkamadım.) daha sonra kendine geldi. Şimdi 2 günde bir yıkıyorum ama gerek bile olmuyor. 3 günü her türlü çıkarır saçlarım.

Ben de üşengecim ama yağlı saçlarla duramıyorum iki günde bir bazen her gün yıkıyorum

Her gün olmasa da iki günde bir yıkamalısınız bence. Üşenip erteledikçe düzeni bozarsınız dikkat etmemeye başlarsınız

Bu insanin kendisine olan saygisidir. Benim de saclarim asiri yagli, saat gece 2de bile eve gelsem dusumu alir oyle yatarim.

Bir arkadaşımı örnek vereyim belki azmettirir :) her sabah 6 da çıkacağı için 5-5.30 civarı kalkar , mutlaka saçlarını yıkardı. Ama her gün. Ve akşama kadar okuldaydi. Geldiğinde de agdalik en ufak birşeyi varsa hiç edinme agdasini yapardı. Her gün aynı döngü. Yapardı yani. Ataletten kurtulun önce. :)

Saçının hergün yağlanması da hiç normal değil ki.. Dermatologa git; şampuan değiştir. Evli miSin bilmiyorum ama evlenince sık sık duş almak zorundasın. :) Adamı kaçırırsın yoksa..
Bende üşengeçim ama duş, kıyafet,kişisel temizlik konularında değil.
Suyu çok severim; ter kokusuna da tahammülüm yok o yüzden hergün duş alabilirim.. Ohhh miss..
Bnm üşengeçliğim de; ev temizliği konusunda..

Dermatologa gittim çözüm bulamadım
Belki daha iyi bir dr a gitmem gerek
Ben de 2 günde bir yıkanırım ama her gün saçımı yıkarım. Acaip zor oluyor

Ben de üşengeç olmayı,hele de kişisel temizliğe üşenmeyi hiç anlamıyorum.
Üşenecek ne var?
Sıcak su akıyor? Şampuan,sabun vs de var.
Hayatımın hiç bir döneminde,hiç bir şeye üşendiğimi hatırlamıyorum.
Anneme çekmişim,o tam bir atom karınca.

Masallah diyelim :)

Benim annem de öyle atom karinca ama hic cekmemisim ona. Sanki usengeclik benim öteki adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…