Üşengeçlik

Ay burdaki yorumları okuyunca kendimden soğudumm. Yazın hergün ama kışın çok kötü biliyorum ama 5 gün duşa girmediğimi bilirim ama tabi iç çamaşırı hergün değiştiririm annem evde olmadığı için kahvaltı yok diye sırf kahvaltı hazırlamak zor geliyor diye akşam 6 ya kadar yemek yemediğimi biliyorum. Hazırlanmak zor diye geçen sene doğum günümu kutlayacak arkadaşlarıma teyzem hasta gelemiyorum demistim

Koptumm

Ben de hep üşengeçtim. Evlrnince görürsün dediler bir şey değişmedi. Çocuğum oldu hala üşengecim. Benve daha iyi bir şey pratik çözümler buluyorsun veya işleri başkasına yıkıyorsun :)

Koala fotosunun sebebi de bu mu :)) tum gun uyurlar diye biliyorum :) gercekten cocuk olunca da gecmiyor mu ? Benim usengecligimin gecmesi icin tek umudum cocuk :) daha hizli bir yasam gerektiriyor cunku

Ay üşengeçlik benim göbek adım. Ama kişisel temizlik konusunda üşengeçlik yapamıyorum. Şöyle kendinizi şampuan reklamlarında hayal edin. Alttanda bir müzik verin. Reklamlardaki gibi havalı kalkın oturduğunuz yerden veeeeeeee doğruuuuu banyoya

Ay ne çok üşengeçtaş arkadaşım varmış hahah. Benim etrafımda hiç yok olmadığında kendimi tek sanıyordum. Bir arkadaşın da dediği gibi ne evlenince ne çocuk olunca geçmedi geçmiyor bu üşengeçlik denen şey. Arkadaşım olur musunuz ya kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum, gelin sarılalım

Yapmak istediğim o kadar şey var ki, gitmek istediğim şehirler, öğrenmek istediğim diller, görüp yapmak istediğim pastalar hepsini şu kanepeden kalkayı başardıgi gün yapacam

Kuru şampuan kullanabilirsiniz.Kışın zor oluyordur sizin için kuru sampuan çare olabilir.Benimde saclarım yağlıydı özellikle yazları çok rahatsızlık çekiyordum bu konuda sabah saçımı yıkıodum aksama kadar hiç yıkamamısım gibi yağlanıyordu bende böyle durımlards kuru şampuan kullanmaua başladım.Sonrada saçımı sarıya boyattım sacımda kuruma oldu yağdan eser kalmadı rahata erdim

her gün saç yıkamayın. en ideali 3-4 günde bir daha fazlası da kötü.

organik ve doğal içerikli şampuanlar kullanın eczane ürünleri de iyi gelecektir.

duşta saç diplerinizi tırnaklarınızla kazımayın parmak uçlarınızla masaj yapın. köpüklü bırakıp vücudunuzu yıkarken bırakırsanız daha derin temizlenir. saçınızı 1 kez yıkayın. daha fazla değil (eğer sprey vs yoksa)

duştan çıkmadan saç diplerinize soğuk su tutun böylelikle gözenekler kapanıyor kaşıntı vs hissi olmaz. duştan çıkınca da saçlarınızı havlu ile yıpratmadan kurulayın tarayın ve makine kullanmadan kurutmaya bırakın. kendi kurusun.

ilk 2 gün bu şekilde idare edecektir. 3. gün ben genelde ya yarım toplarım ya da topuz yaparım.

eğer bu 3 gün arasında duş almak zorunda kalırsanız terlerseniz vs şampuan kullanmadan sadece su ile durulayın saçlarınızı.

ve 3. gün duş almadan saç diplerinize organik bir yağ sürerseniz zeytin yağı bile olabilir çok abartmadan bikaç damlayı saç diplerinize masaj yapın ve toplayıp bikaç saat sonra duş alın. hem kirler daha çabuk çıkacak hem saç deriniz beslenicek hem de yağ üretimi biraz durulacak. 1 kez şampuanlamanız yeterli çıkartmak için abartmayın yine.

bir de ayda bir vs kabartma tozu ile şampuanı karıştırıp saç diplerinize peeling yapın yapın parmak uçlarınızla.

saçınızı 3 günde bir yıkarsınız ama saç bonesiyle her gün duş alabilirsiniz ben öyle yaparım.

aklıma gelenler bunlar.

Üşengeçlik dediler geldim keşke ev kendi kendini temizlese... Üşendiğim çok şey var da yazsam buradan Bağdat'a yol olur
Yemek konusunda hiç üşenmem ama sevmekle alakalı bir şey belki.

Kisin usengeclik gelip yapisiyorsa D vitamini takviyesi de dusunebilirsiniz.[/QUOTE
Kisin usengeclik gelip yapisiyorsa D vitamini takviyesi de dusunebilirsiniz.
Bundan olabilir mi gerçekten. Ya aslında tembellik mi yoksa gerçekten sorun mu bilmiyorum ama ben çok çabuk yoruluyorum. 25 yaşındayım ama 65 yaşında gibi yoruluyorum. Mesela 2 kat çıkınca bile yoruluyorum. Hep uyumak istiyorum sürekli. Sabah dayak yemiş gibi yorgun uyanıyorum. Bu yüzden hiç bişey yapmak gelmiyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…