- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Kuru şampuan.
Saç pudrası.
Yok efendim hiç üşengeç değilim.
Ay burdaki yorumları okuyunca kendimden soğudumm. Yazın hergün ama kışın çok kötü biliyorum ama 5 gün duşa girmediğimi bilirim ama tabi iç çamaşırı hergün değiştiririmannem evde olmadığı için kahvaltı yok diye sırf kahvaltı hazırlamak zor geliyor diye akşam 6 ya kadar yemek yemediğimi biliyorum. Hazırlanmak zor diye geçen sene doğum günümu kutlayacak arkadaşlarıma teyzem hasta gelemiyorum demistim
Kuru şampuan da kullandım
O da yaramadı
üşengeçlik bir meslek olsa profesörü biz olurdukKoptumm
Aynen :)) kitabini yazariz vallaüşengeçlik bir meslek olsa profesörü biz olurduk
Ben de hep üşengeçtim. Evlrnince görürsün dediler bir şey değişmedi. Çocuğum oldu hala üşengecim. Benve daha iyi bir şey pratik çözümler buluyorsun veya işleri başkasına yıkıyorsun :)
Yapmak istediğim o kadar şey var ki, gitmek istediğim şehirler, öğrenmek istediğim diller, görüp yapmak istediğim pastalar hepsini şu kanepeden kalkayı başardıgi gün yapacamAy ne çok üşengeçtaş arkadaşım varmış hahah. Benim etrafımda hiç yok olmadığında kendimi tek sanıyordum. Bir arkadaşın da dediği gibi ne evlenince ne çocuk olunca geçmedi geçmiyor bu üşengeçlik denen şey. Arkadaşım olur musunuz ya kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum, gelin sarılalım
Kuru şampuan kullanabilirsiniz.Kışın zor oluyordur sizin için kuru sampuan çare olabilir.Benimde saclarım yağlıydı özellikle yazları çok rahatsızlık çekiyordum bu konuda sabah saçımı yıkıodum aksama kadar hiç yıkamamısım gibi yağlanıyordu bende böyle durımlards kuru şampuan kullanmaua başladım.Sonrada saçımı sarıya boyattım sacımda kuruma oldu yağdan eser kalmadı rahata erdimKızlar selam
Dert mi bilemiyorum ama çok üşengeç biri olmaya başladım.
Saç tipim yağlı ve hergun yıkanmam gerekiyor...işten eve gelince saç yıkamak da banyo yapmakta zor geliyor
Hele şu aralar iyice saldım kendimi
E kirli sacla da gezilmiyor
Siz üşengeçlikten nasıl kurtuluyorsunuz?
Kisin usengeclik gelip yapisiyorsa D vitamini takviyesi de dusunebilirsiniz.[/QUOTE
Bundan olabilir mi gerçekten. Ya aslında tembellik mi yoksa gerçekten sorun mu bilmiyorum ama ben çok çabuk yoruluyorum. 25 yaşındayım ama 65 yaşında gibi yoruluyorum. Mesela 2 kat çıkınca bile yoruluyorum. Hep uyumak istiyorum sürekli. Sabah dayak yemiş gibi yorgun uyanıyorum. Bu yüzden hiç bişey yapmak gelmiyor içimdenKisin usengeclik gelip yapisiyorsa D vitamini takviyesi de dusunebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?