Üşengeçlik

ben kisin muhakkak destek alirim yoksa sizin gibi oluyorum aynen.

Kuru sampuan diyorlar sanirim dry shampoo dedikleri sey. Bende yikamaya usenirsem ondan kullaniyorum. Boyle saclarima sıkıyorum hoop sacimi o gunluk hacimli guzel gosteriyor. Aksamina da yikamak gerekli tabiki ki ben bu sekilde 3 gunde bir yikiyorum. Hergun yikardim simdi alisti saclarim sanirim 3.gun tabi baya yaglaniyorlar. Ama denemenizi tavsiye ederim. Ben yurtdisinda batiste markasini kullaniyorum ama Tr de cok cesidi vardir eminim.

Kuru şampuan işime yaramadı
Saç diplerimi bembeyaz yapıyor ve kasindiriyor
Kullanamadım malesef
Tek çözümüm yıkamak oluyor
Aşırı yağlı saçım çünkü

Ben de hep üşengeçtim. Evlrnince görürsün dediler bir şey değişmedi. Çocuğum oldu hala üşengecim. Benve daha iyi bir şey pratik çözümler buluyorsun veya işleri başkasına yıkıyorsun :)

Evlendim geçmedi.bende çocuğa bel bağlamıştım doğunca geçer diye şuan hayallerim yıkıldı

annem sen özsüzsün demekki dedi gecen gün. yorulduğuma canimin sanki ucup gittigine inanmiyodu. yapmak isterim ama o kadar cabuk yorulup gucsuz dusuyorum ki anlatamam. tipki anlattiginiz gibi. kan testimde hic bi problem yok d vitamini de normal degerlerde. galiba bizim yapimiz bu

Ben de bu su bolluğunda 3 gün yıkanmamayı(sadece saç bile olsa) anlayamıyorum.

Ben de cok usengecim.
Usendiyimden kendime hic guzel yemekler yapmam, hatta hic bir sey yapmam, ac gezerim. Geceleri de acliktan midem agrar
1 saat once banyoya girecektim, hala giremedim

Ben de bu su bolluğunda 3 gün yıkanmamayı(sadece saç bile olsa) anlayamıyorum.
İşte bu da sizi ilgilendirmeyen bölümler arasına giriyor. :)
Sizin çevrenizde 3 gün vücudunu yıkamayıp kokan insanlar olabilir fakat ben vücudumu ve saçımı her gün temizlerim,sadece saçıma şampuan sürmem o kadar.
Aşırı miktarda şampuan kullanımının ya da saçı her gün şampuanlamanın saç ve saç derisinde yan etkileri var. Bu yüzden kullanımını doğru bulmuyorum. Ayrıca hergün saçımı şampuanladığım zaman saçlarım gün içerisinde bile yağlanmaya başlardı. Kesinlikle önünü alamazdım,bir doktor tavsiyesiyle şampuan kullanımını azalttım ve saçlarım o günden beri daha sağlıklı. Hatta o zamanlar çok dökülürdü,dökülmesi gözle görülür şekilde azaldı.

Ayrıca suyumuz bol değil,çok değil 20-30 yıl içerisinde tüm insanlık olarak ciddi bir su kıtlığı yaşayacağız. O yüzden suyu israf etmemek önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su bol,evler sıcak..
E duşta
meral etmeyin dünyanın 4te 3ü su.
Yıllardır aynı şey söylenir su kıtlığı var falan filan.
Neyse haklısınız beni ilgilendirmez o konuda haklısınız :)

Çok ağır bi depresyona girmiştim zamanında ve elim kolum kalkmıyordu. Ama atlatmanın tek yolu da kalkıp bir şeyler yapmaktı. Ağlayarak yataktan çıkıp 10 dk bile olsa yürüyüp geliyordum. Kendimle o kadar savaş verdim ki o günlerde kendime söz verdim bidaha asla üşengeç olmayacaktım. Sözümü de tuttum. Duşa mı gireceğim hiç düşünmeden girerim, yürüyüşe mi çıkacağım aynı şekilde düşünmeye fırsat kalmadan giyer çıkarım vs.. Düşünmeyin, sadece yapın.. Yaptıkça iyi hissedeceksiniz emin olun.

Just do it.
Nike'ta mı çalışıyosunuz acaba

O kadar usengecim ki yemek yapmam
Sokağa çıkınca eğer yürüyeceksem en kestirme yolu hesaplar öyle yürürüm.
Üşengeçlikten 10 gün markete gitmediğimi bilirim .
5 gündür makine den bulaşıklar çıkacak bekliyor
Hatta şöyle diyim
Uçak kacirmisligim vardır
Söyleyeceklerim bu kadar :))))
He bi de bardak yıkamamak için karton bardak kullanıyorum çoğu zaman :)))

Koala fotosunun sebebi de bu mu :)) tum gun uyurlar diye biliyorum :) gercekten cocuk olunca da gecmiyor mu ? Benim usengecligimin gecmesi icin tek umudum cocuk :) daha hizli bir yasam gerektiriyor cunku
Evet aynen:) tabi eskisi kadar rahat olamıyorsun ama olması gerekene göre üşengeç oluyosun
Evlendim geçmedi.bende çocuğa bel bağlamıştım doğunca geçer diye şuan hayallerim yıkıldı
Bende geçmediği gibi daha yorgun olduğum için daha bi üşengeç oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…