- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Bundan olabilir mi gerçekten. Ya aslında tembellik mi yoksa gerçekten sorun mu bilmiyorum ama ben çok çabuk yoruluyorum. 25 yaşındayım ama 65 yaşında gibi yoruluyorum. Mesela 2 kat çıkınca bile yoruluyorum. Hep uyumak istiyorum sürekli. Sabah dayak yemiş gibi yorgun uyanıyorum. Bu yüzden hiç bişey yapmak gelmiyor içimden
Kuru sampuan diyorlar sanirim dry shampoo dedikleri sey. Bende yikamaya usenirsem ondan kullaniyorum. Boyle saclarima sıkıyorum hoop sacimi o gunluk hacimli guzel gosteriyor. Aksamina da yikamak gerekli tabiki ki ben bu sekilde 3 gunde bir yikiyorum. Hergun yikardim simdi alisti saclarim sanirim 3.gun tabi baya yaglaniyorlar. Ama denemenizi tavsiye ederim. Ben yurtdisinda batiste markasini kullaniyorum ama Tr de cok cesidi vardir eminim.
Ben de hep üşengeçtim. Evlrnince görürsün dediler bir şey değişmedi. Çocuğum oldu hala üşengecim. Benve daha iyi bir şey pratik çözümler buluyorsun veya işleri başkasına yıkıyorsun :)
Bundan olabilir mi gerçekten. Ya aslında tembellik mi yoksa gerçekten sorun mu bilmiyorum ama ben çok çabuk yoruluyorum. 25 yaşındayım ama 65 yaşında gibi yoruluyorum. Mesela 2 kat çıkınca bile yoruluyorum. Hep uyumak istiyorum sürekli. Sabah dayak yemiş gibi yorgun uyanıyorum. Bu yüzden hiç bişey yapmak gelmiyor içimden
Ben de bu su bolluğunda 3 gün yıkanmamayı(sadece saç bile olsa) anlayamıyorum.Her gün yıkamak zararlı.
Aslında siz her gün yıkadığınız için yağlanıyor.
Yıllar önce benimde öyleydi. Gün içerisinde bile yağlanırdı akşamı zor ederdim. Daha sonra çözümü 1 hafta hiç yıkamamakta buldum. 1 hafta hiç yıkamadım (tabiki duş aldım fakat saçlarımı yıkamadım.) daha sonra kendine geldi. Şimdi 2 günde bir yıkıyorum ama gerek bile olmuyor. 3 günü her türlü çıkarır saçlarım.
İşte bu da sizi ilgilendirmeyen bölümler arasına giriyor. :)Ben de bu su bolluğunda 3 gün yıkanmamayı(sadece saç bile olsa) anlayamıyorum.
Ay okadar sac, kir, yag denildiki sacim deli gibi kasinmaya basladi of. Sabah dus almistim halbuki. Bir tek benmi psikolojik etkilendim ya.99. kez üşengeçim yazana bit şampuanı bedava
meral etmeyin dünyanın 4te 3ü su.İşte bu da sizi ilgilendirmeyen bölümler arasına giriyor. :)
Sizin çevrenizde 3 gün vücudunu yıkamayıp kokan insanlar olabilir fakat ben vücudumu ve saçımı her gün temizlerim,sadece saçıma şampuan sürmem o kadar.
Aşırı miktarda şampuan kullanımının ya da saçı her gün şampuanlamanın saç ve saç derisinde yan etkileri var. Bu yüzden kullanımını doğru bulmuyorum. Ayrıca hergün saçımı şampuanladığım zaman saçlarım gün içerisinde bile yağlanmaya başlardı. Kesinlikle önünü alamazdım,bir doktor tavsiyesiyle şampuan kullanımını azalttım ve saçlarım o günden beri daha sağlıklı. Hatta o zamanlar çok dökülürdü,dökülmesi gözle görülür şekilde azaldı.
Ayrıca suyumuz bol değil,çok değil 20-30 yıl içerisinde tüm insanlık olarak ciddi bir su kıtlığı yaşayacağız. O yüzden suyu israf etmemek önemli.
Herşeyden önce saça zararlı der susarım. :)Su bol,evler sıcak..
E duşta
meral etmeyin dünyanın 4te 3ü su.
Yıllardır aynı şey söylenir su kıtlığı var falan filan.
Neyse haklısınız beni ilgilendirmez o konuda haklısınız :)
Yalnız değilsinAy okadar sac, kir, yag denildiki sacim deli gibi kasinmaya basladi of. Sabah dus almistim halbuki. Bir tek benmi psikolojik etkilendim ya.
Just do it.Çok ağır bi depresyona girmiştim zamanında ve elim kolum kalkmıyordu. Ama atlatmanın tek yolu da kalkıp bir şeyler yapmaktı. Ağlayarak yataktan çıkıp 10 dk bile olsa yürüyüp geliyordum. Kendimle o kadar savaş verdim ki o günlerde kendime söz verdim bidaha asla üşengeç olmayacaktım. Sözümü de tuttum. Duşa mı gireceğim hiç düşünmeden girerim, yürüyüşe mi çıkacağım aynı şekilde düşünmeye fırsat kalmadan giyer çıkarım vs.. Düşünmeyin, sadece yapın.. Yaptıkça iyi hissedeceksiniz emin olun.
Just do it.
Nike'ta mı çalışıyosunuz acaba
Oooo viral yolladın bize yani,işinde iyisin dostumHahahaha psikoloğum:))
Evet aynen:) tabi eskisi kadar rahat olamıyorsun ama olması gerekene göre üşengeç oluyosunKoala fotosunun sebebi de bu mu :)) tum gun uyurlar diye biliyorum :) gercekten cocuk olunca da gecmiyor mu ? Benim usengecligimin gecmesi icin tek umudum cocuk :) daha hizli bir yasam gerektiriyor cunku
Bende geçmediği gibi daha yorgun olduğum için daha bi üşengeç oldumEvlendim geçmedi.bende çocuğa bel bağlamıştım doğunca geçer diye şuan hayallerim yıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?