Üşengeçlikten/boşvermişlikten kurtulmak istiyorum

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
40
Selam arkadaşlar,

Üşengeç ve boşverip ertelemekten nasıl kurtulurum?

Taktikler verebilirmisiniz?

Hep yarın şurayı toplarım şunu yaparım diyorum akşam olunca iş ertelenmiş olarak kalıyor öteki güne.

Herkes usenmis yazmaya :KK70:

Ben bu konulara bir kitap oneriyorum kisisel ataletten kurtulmak isimli arastirin okuyun ben okumadim usendim :)
:KK48:
Biran okusammı dedim ama bende üşendim:KK53:

Valla ben planlı yapamıyorum o işleri. Yumurta kapıya dayandığında arkadan kurulu oyuncaklar gibi evin içinde dolanıyorum. Bu huyum sayesinde elim çabuklaştı:olamaz:

Her ne yapacaksan, mesela evi silip süpürmek, o iş bittiğinde yaşayacağın rahatlık ve temiz evde olmanın verdiği güzel hissi düşün ve kendine saat geç oldu vs. gibi bahaneler üretme.

:KK48:
Biran okusammı dedim ama bende üşendim:KK53:

Valla ben planlı yapamıyorum o işleri. Yumurta kapıya dayandığında arkadan kurulu oyuncaklar gibi evin içinde dolanıyorum. Bu huyum sayesinde elim çabuklaştı:olamaz:
Yumurta kapi tarzim hayat felsefem dur Nooption Nooption u etiketliyim onunda tarzi bu :D

Her ne yapacaksan, mesela evi silip süpürmek, o iş bittiğinde yaşayacağın rahatlık ve temiz evde olmanın verdiği güzel hissi düşün ve kendine saat geç oldu vs. gibi bahaneler üretme.
Evet kendime diyorum ev daha düzenli/temiz olacak ama işte gün sonunda iş yapılmamış oluyor,yani düzenli olsun/rutin olsun istiyorum

Yumurta kapi tarzim hayat felsefem dur Nooption Nooption u etiketliyim onunda tarzi bu :KK70:
Bide herşeyi yapıyorum bazen ben temizledikçe mütemadiyen arkadan döke saça gezen iki çocuk var ikiside kız. Bunlar nasıl kız diyorum bazen :D

Mesela perşembe misafirim vardı ev pırıl pırıl. Mutfakta yemek yapmaya giriştim küçükte tavuk istedi didilmiş( Buda ne demekse :)) ) verdim arkamı döndüm tezgahta iş yapıyorum. 5 dk sürmedi bi baktım ( Amerikan tarzı oturma odam) odanın herrrr yeri tavuk:bicak:

Gelde iş yap işte hergün :sinirli:

Bide herşeyi yapıyorum bazen ben temizledikçe mütemadiyen arkadan döke saça gezen iki çocuk var ikiside kız. Bunlar nasıl kız diyorum bazen :KK70:

Mesela perşembe misafirim vardı ev pırıl pırıl. Mutfakta yemek yapmaya giriştim küçükte tavuk istedi didilmiş( Buda ne demekse :)) ) verdim arkamı döndüm tezgahta iş yapıyorum. 5 dk sürmedi bi baktım ( Amerikan tarzı oturma odam) odanın herrrr yeri tavuk:bicak:

Gelde iş yap işte hergün :sinirli:
O kizi diderim ben :D Saka tabikide yesin afiyet olsun ona sonucta kac tane cocuk didilmis tavuk istiyor kiymetini bil :D

O kizlarda kime cektiyse :)

Back
X