Aynı benkızlar bu aralar hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden ne yemek ne temizlik sizin de öyle dönemleriniz oluyor mu hiç bu aralar çok ta tv izliyorum kendiyle me gelmek için ne yapayım ne yapıyorsunuz böyle durumlarda
aynı meslekteniz aynı şeyi yaşıyorum okula gitmek bi işkence gibi oldu bu aralar sosyal hayata karışma isteğim de yok hep yalnız kalmak istiyorumAynı benboş boş oturmktan başka bişe istemiyorum hatta okulda bile ders anlatmk istemiyorum
Ben bugün spor yapmaya başlıcam umarım faydasını görürüm :)aynı meslekteniz aynı şeyi yaşıyorum okula gitmek bi işkence gibi oldu bu aralar sosyal hayata karışma isteğim de yok hep yalnız kalmak istiyorum
bende öyle hafta içi ve hafta sonu mutlaka temizlik yapardım ama şimdi bulaşık bile duruyoama buna bi dur dememiz lazım ya her şeyi boş verdim temizliği kendimi zorlayarak yapıyorum eskiden çok titizdim
spor mu aaa yerimden kalkmak zor geliyor spor u evde yapıyorsunBen bugün spor yapmaya başlıcam umarım faydasını görürüm :)
bulaşık makinesi var ama ona bile üşeniyorumbende öyle hafta içi ve hafta sonu mutlaka temizlik yapardım ama şimdi bulaşık bile duruyo
bu aralar kitap okumak da zor geliyormevsimlerdeki geçiş ile alakalı olmalı,
bana da oluyor bazen
böyle durumlarda üşenmediğim bir şey varsa o da kitap okumaktır
en azından tembelce mızmızlanarak çöpe atılmamış bir zamanı kaliteli harcamamı sağlar,
tavsiye ederim...
evet ama buna dur demek lazımOff aynı benizlemedigim dizi yok heralde 2 haftadır spora da gitmiyorum derste çalışmıyorum vizeler ne olacak bakalım
Sanırım şuan kalkıp harekete gecmezsek bunun sonu gelmeyecekevet ama buna dur demek lazımenerji sıfır ya
umarım bunu eyleme dökebiliriz:)Sanırım şuan kalkıp harekete gecmezsek bunun sonu gelmeyecektemizlik sonra güzel bi kahvee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?