üşeniyorum...

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
kızlar bu aralar hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden ne yemek ne temizlik sizin de öyle dönemleriniz oluyor mu hiç bu aralar çok ta tv izliyorum kendiyle me gelmek için ne yapayım ne yapıyorsunuz böyle durumlarda

kızlar bu aralar hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden ne yemek ne temizlik sizin de öyle dönemleriniz oluyor mu hiç bu aralar çok ta tv izliyorum kendiyle me gelmek için ne yapayım ne yapıyorsunuz böyle durumlarda
Aynı ben boş boş oturmktan başka bişe istemiyorum hatta okulda bile ders anlatmk istemiyorum

ama buna bi dur dememiz lazım ya her şeyi boş verdim temizliği kendimi zorlayarak yapıyorum eskiden çok titizdim

aynı meslekteniz aynı şeyi yaşıyorum okula gitmek bi işkence gibi oldu bu aralar sosyal hayata karışma isteğim de yok hep yalnız kalmak istiyorum
Ben bugün spor yapmaya başlıcam umarım faydasını görürüm :)

mevsimlerdeki geçiş ile alakalı olmalı,
bana da oluyor bazen
böyle durumlarda üşenmediğim bir şey varsa o da kitap okumaktır
en azından tembelce mızmızlanarak çöpe atılmamış bir zamanı kaliteli harcamamı sağlar,
tavsiye ederim...

ama buna bi dur dememiz lazım ya her şeyi boş verdim temizliği kendimi zorlayarak yapıyorum eskiden çok titizdim
bende öyle hafta içi ve hafta sonu mutlaka temizlik yapardım ama şimdi bulaşık bile duruyo

bu aralar kitap okumak da zor geliyor

Off aynı ben izlemedigim dizi yok heralde 2 haftadır spora da gitmiyorum derste çalışmıyorum vizeler ne olacak bakalım

Kalk bi sicacik dusunu al sonra bi arkadasinla sozles güzelce hazirlan disari cik Birak evin isi dursun biraz kendini duzelt önce hadi üşenme kalkkk

bende bi kaç gündür aynı durumdayım hiiiiççç bişey yapmak istemiyorum
sanırım havalardan dolayı ..

Bana da oluyor bazen. Şu anda olduğu gibi mesela. Öğleden sonra arkadaşlarımız gelecek. Benim çoktan kalkıp evi kırklamış olmam lazımdı ama daha çamaşırları bile asmadım...

Off off arkadaşlar şu ütü de beni mahvedecek. Odada tonla yigilmis utu yapilacak kiyafet var. Allahim gözüm öyle korkuyor ki.. resmen 15e yakin eşimin pantolonu
15den fazla gomlegi
Trikolari ve inanir misiniz benim ki o kadar az ki. Her hafta bunlarla uğraşıyorum. Cok yoruldum.
Bana gaz verin de yapayim şu utuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…